Dit is waarom fans denken dat Robert Pattinson moeilijk is om mee te werken

Inhoudsopgave:

Dit is waarom fans denken dat Robert Pattinson moeilijk is om mee te werken
Dit is waarom fans denken dat Robert Pattinson moeilijk is om mee te werken
Anonim

Robert Pattinson is een van de meest erkende acteurs van zijn generatie. Met gedenkwaardige rollen zoals Edward Cullen in de filmreeks van Melissa Rosenberg, The Twilight Saga, Cedric Diggory in Harry Porter and the Goblet of Fire, en meer recentelijk als Neil in Christopher Nolan's Tenet, heeft Pattinson in de loop der jaren genoten van enkele iconische filmrollen..

Zijn portfolio op het scherm heeft zeker zijn sympathieke publieke imago gevormd, hoewel andere factoren, zoals zijn liefdadigheidswerk en zijn buitengewoon goede uiterlijk, misschien hebben geholpen om het te versterken. Pattinson is aangesloten bij verschillende liefdadigheidsorganisaties en heeft bij meerdere gelegenheden bijgedragen aan verschillende filantropische doelen. Hij kan ook bogen op erkenning door verschillende publicaties in verschillende versies van 's werelds 'Sexiest Man Alive'-catalogi.

Toch bevindt Pattinson zich nu in een levensechte saga, een die zijn imago van braafheid lijkt aan te tasten, vooral binnen zijn werkkringen.

Ongelooflijke acteur

Pattinson kijkt momenteel uit naar de release van een film die naar alle waarschijnlijkheid de rest van zijn carrière op de een of andere manier zal bepalen. De 35-jarige acteur zal Wayne Bruce/Batman spelen in de aankomende DC Films superheldenfilm, The Batman.

Hij werd in 2019 in de rol gecast en regisseur Matt Reeves was dolblij met het vooruitzicht om met hem samen te werken. "Het ding aan Robert Pattinson is dat hij een ongelooflijke acteur is. Ik heb het gevoel dat het werk dat hij de afgelopen, ik weet het niet, zes jaar heeft gedaan, ongelooflijk is geweest", zei Reeves tijdens het DC FanDome-panel voor The Batman.

"Hij heeft op deze werkelijk ongelooflijke manier aan zijn vak gewerkt en hij is toevallig ook een geweldige, gepassioneerde fan van Batman", vervolgde hij."En dus was het ongelooflijk om met hem in contact te komen en de opwinding over het personage te delen en met hem samen te werken. Ik bedoel, weet je, hij lijkt op Batman, maar bovenal heeft hij de ziel van iemand Ik denk dat je een Batman kunt spelen zoals je nog nooit eerder hebt gezien."

Meerdere uitdagingen aangegaan

De productie van de film stond in de loop van 2020 voor meerdere uitdagingen, waardoor het werk niet alleen in de eerste maanden van 2021 moest doorgaan, maar ook de releasedatum van de film naar maart 2022 verschoof. Een van deze grote hindernissen kwam eind maart 2021, toen de dialectcoach van de film, Andrew Jack, bezweek aan COVID-19. Deze tragedie betekende dat het filmen een tijdje moest stoppen, omdat het team rouwde om zijn dood en in quarantaine ging.

Reeves reflecteerde op dit verlies in een interview met The Daily Beast. "Het is een zeer hartverscheurende tijd geweest. Het is een van die momenten waarop je de balans opmaakt, ik denk zoals iedereen is, want plotseling staat hun leven in de wacht, en ze kennen mensen die ziek worden, en sommige mensen worden erg ziek en stervende. Het is erg eng. Het zet je echt aan het denken over wat belangrijk is."

Principiële fotografie werd uiteindelijk eind augustus en begin september hervat, maar moest opnieuw worden stopgezet nadat Pattinson zelf positief testte op het virus. Dit zorgde ervoor dat de productie nog eens twee weken werd vertraagd, maar werd ook de bron van de geruchten dat de steracteur een beetje lastig werd om mee te werken.

'Uit vorm'

Terwijl Pattinson zich een weg terug werkte naar volledig herstel en het filmen hervatte, begonnen geruchten te wervelen van onenigheid tussen hem en Reeves. Er waren ook beweringen dat Pattinsons positieve COVID-test de producenten een excuus bood om hem tijdelijk te schorsen omdat hij uit vorm was.

De Batman 2022-poster
De Batman 2022-poster

Dit verhaal werd gepropageerd door Pattinsons landgenoot Gary J. Tunnicliffe, zelf een schrijver/regisseur die vooral bekend staat om zijn make-upwerk in de Hellraiser-filmreeks."Ik hoorde van iemand het gerucht dat Matt Reeves zichtbaar geschokt was door de grootte van Robert Pattinson en hij was bang dat de stuntmensen aanzienlijk groter waren dan hij," zei hij.

Tunnicliffe probeerde ook een beeld te schetsen van waar Reeves vanuit juridisch oogpunt mee te maken zou hebben gehad. "Als het waar is, is het een heel moeilijke situatie als regisseur", legde hij uit. "Er is ontzettend veel politieke dans die gedaan moet worden, zoals, als een acteur er op een bepaalde manier uitziet of zijn verplichting niet is nagekomen, moet het via zijn agent."

De geruchten waren destijds natuurlijk niet onderbouwd en werden uiteindelijk weerlegd door het simpele feit dat toen Pattinson veertien dagen later terugkeerde om te settelen, hij er net zo fit uitzag als altijd. Het klopte niet om te concluderen dat hij amper een maand eerder zo uit vorm zou zijn geweest, dat het zijn vermeende schorsing rechtvaardigde.

Aanbevolen: