Bling Empire' Star Kevin Kreider's favoriete feest heeft de show niet gehaald

Inhoudsopgave:

Bling Empire' Star Kevin Kreider's favoriete feest heeft de show niet gehaald
Bling Empire' Star Kevin Kreider's favoriete feest heeft de show niet gehaald
Anonim

Kevin Kreider's favoriete Bling Empire-feestje heeft de show niet eens gehaald!

Hoewel Kevin Kreider van Bling Empire niet zo rijk is als de andere castleden van de reality-tv-show, was hij de perfecte stem van de kijker terwijl hij zich relatief verwondert over het extravagante leven van zijn multi-miljonairvrienden.

De achtdelige serie bevatte een aantal feesten, van glamoureuze feesten die Rodeo Drive stopten tot intieme settings waar vrouwen ruzie maakten over dezelfde kettingen. Je zou denken dat ze speciaal zijn opgezet voor Bling Empire om op te filmen, maar dat is niet waar!

Eerder vandaag ging Kevin Kreider naar Instagram en deelde een video van wat leek op het babyshowerfeest van Cherie Chan en Jessie Lee. Zoals Kevin opmerkt, heeft het het "eerste seizoen" niet gehaald.

Kevin Kreider plaagt seizoen 2

Het model/fitness-influencer gaf fans een kijkje in de babyshower van Cherie Chan en Jessey Lee voor hun zoon Jevon.

In de show spraken Cherie en Jessey (die eigenaren zijn van een groot tequila- en meubelimperium) over het hebben van een "niet-traditionele relatie", aangezien ze twee jonge kinderen hadden en nog niet getrouwd waren. De serie eindigde met Cherie die haar vriend ten huwelijk vroeg, en ze zijn nu verloofd!

In het Instagram-verhaal dat Kevin deelt, zien we het gelukkige paar lachend voordat ze een taart aansnijden, terwijl Kevin de video filmt.

"Een van mijn favoriete feestjes… Ik denk niet dat het het eerste seizoen is gemaakt", schreef Kevin bij het verhaal.

Als de babyshower van Jevon de show niet heeft gehaald, kunnen we ons niet voorstellen hoeveel feesten we hebben gemist om deel uit te maken!

Voorheen plaagde "haaractivist" Guy Tang seizoen 2 van Bling Empire door commentaar te geven op een video die door Netflix werd geplaatst. Sindsdien laat de cast subtiele hints vallen en Christine Chiu kondigde op beroemde wijze aan dat een nieuw seizoen kijkers zou helpen een "vollediger beeld" van haar leven te krijgen, buiten de wereld van hoge sieraden en het winkelen in Las Vegas.

Een nieuw seizoen kan ook nieuwe castleden betekenen. Maar zullen ze ooit de over-the-top schoenencollectie van Kim Lane en het glorieuze leven van Christine Chiu als socialite uit Beverly Hills kunnen verslaan? Dat zullen we moeten zien!

Aanbevolen: