Alec Baldwin ziet er gebroken uit terwijl hij laag ligt met familie na 'roest'-opnamen

Inhoudsopgave:

Alec Baldwin ziet er gebroken uit terwijl hij laag ligt met familie na 'roest'-opnamen
Alec Baldwin ziet er gebroken uit terwijl hij laag ligt met familie na 'roest'-opnamen
Anonim

Alec Baldwins leven is begrijpelijkerwijs op zijn kop gezet. Mensen over de hele wereld stemmen af en proberen de reeks gebeurtenissen te begrijpen die ertoe leidden dat hij een volledig geladen pistool op cameraman Halyna Hutchins afvuurde, wat uiteindelijk tot haar dood leidde. Hij houdt zich sinds het incident onopvallend, maar werd onlangs gespot in een klein stadje in New England. Iedereen die zich heeft afgevraagd hoe het met hem gaat tijdens deze hele beproeving, heeft geen verdere vragen.

De man die fans altijd hebben erkend als de beroemde, getalenteerde, ervaren acteur, Alec Baldwin, bestaat niet meer. In plaats daarvan lijkt hij een volledig verbrijzelde, gebroken man te zijn.

Waarnemingen van de familie Baldwin

Alec Baldwin stapte uit om wat te eten met zijn familie en de gemaakte foto's waren heel anders dan die waar de paparazzi gewoonlijk achteraan zitten.

De ooit zelfverzekerde, ooit echt gelukkige man die bekend stond om het plaatsen van liefdevolle Instagram-video's van zijn familie, is nu vervangen door het beeld van een man die wordt achtervolgd door recente gebeurtenissen.

Ik voel duidelijk het gewicht van de verantwoordelijkheid omdat hij de man was die het pistool afvuurde dat Halyna Hutchins op de set van 'Rust' doodde, het is nog nooit zo duidelijk geweest als nu dat Alec Baldwin niet in orde is.

Hij zag er ongelooflijk slordig uit en zijn ogen waren die van een man die al dagen niet heeft kunnen rusten of slapen. Met gebogen hoofd is het duidelijk dat Baldwin de verantwoordelijkheid voelt en het staat buiten kijf dat zijn leven voor altijd is veranderd.

Spiralen door tragedie

Terwijl Alec Baldwin door dit tragische incident blijft kronkelen en de eerste schok begint weg te werken, verandert de situatie van een politieonderzoek en rouwproces naar ieders onafhankelijke strijd om verder te gaan en vooruit te komen met hun leeft in het aangezicht van een werkelijk tragische, hartverscheurende beproeving. Alec Baldwin en zijn familie hebben nog een lange weg te gaan.

Halyna had zoveel meer leven om te leven, en het is duidelijk dat haar verlies echt een tol eist van Baldwin, die zeker een ernstig verantwoordelijkheidsgevoel voelt voor wat er is gebeurd.

Alec bracht de afgelopen dagen wat tijd door met Halyna's zoon en echtgenoot, en lijkt exact dezelfde outfit te dragen en er tijdens dat uitje ook even gebroken uit te zien.

Zijn lichaamstaal, en die van zijn vrouw, Hilaria, suggereren dat ze diep getroffen zijn en blijven worstelen met hoe ze moeten omgaan na zo'n gruwelijk ongeluk.

Aanbevolen: