Video van Alec Baldwin onmiddellijk na 'roest' opnameoppervlakken

Inhoudsopgave:

Video van Alec Baldwin onmiddellijk na 'roest' opnameoppervlakken
Video van Alec Baldwin onmiddellijk na 'roest' opnameoppervlakken
Anonim

Nieuwe beelden vrijgegeven door het Santa Fe County Sheriff's Office tonen de chaotische scènes op de set van Rust kort na de fatale opname van cameraman Halyna Hutchins door Alec Baldwin. In de clips is te zien hoe de acteur tegen agenten zegt: "Ik was degene die het pistool vasthield", terwijl een ander hem op het politiebureau laat zien, waar hij toegeeft dat hij geen "publiek persoon" meer wil zijn.

Beeld uit de set van 'Rust' toont chaos en verwarring

Mej. Hutchins stierf nadat een proppistool van Alec een live-ronde afvuurde tijdens repetities in oktober 2021, en de nieuw uitgebrachte video werpt meer licht op wat er die dag op de set gebeurde.

In een video, die kort na het ongeval is gemaakt, benadert Alec een agent die bezig is om de plaats delict vast te leggen. "Ik ben de persoon die het pistool in de scene had," vertelde Baldwin hem.

In een andere vraagt een officier de acteur of hij "het goed doet", waarop een geschokte Alec antwoordt: "Nee, ik ben eigenlijk niet… ik was degene die het pistool vasthield."

"Ik ben blij om hier te blijven en alles te doen wat je nodig hebt", zei hij in een andere clip. "Mijn handen trillen."

"Iemand heeft een kogel in het pistool gestoken", hoort de acteur tegen de politie zeggen. "Als dat een kogel is die uit zijn schouder is getrokken, dan heeft iemand een scherp voorwerp in het wapen dat ik vast had geladen."

“Ik heb met een heet pistool gerepeteerd,” vervolgde hij. "Het moest koud of leeg zijn… Dit is het meest gruwelijke dat ik ooit in mijn leven heb gehoord."

Alec Baldwin klonk nerveus omdat hij beschuldigd werd van een misdaad

In een video van het politiebureau ziet u Baldwin aan de telefoon praten met een 'vrouwelijke vertrouweling' terwijl hij wacht om te worden verhoord door onderzoekers. De vrouw verontschuldigt zich tegenover de acteur voor wat hij doormaakt, voordat hij reageert: Wat ik ben is iemand die, ik wil dit niet meer doen. Ik niet. Ik wil geen publiek persoon zijn. Ik ben degene die het pistool in mijn hand houdt, waar iedereen voor had moeten zorgen.'

Even later komen onderzoekers de kamer binnen om de acteur zijn rechten voor te lezen, wat hem uitlokt om te vragen: "word ik ergens van beschuldigd?"

Alec wordt momenteel niet beschuldigd van een misdrijf en heeft ontkend de trekker over te halen. De Santa Fe Sheriff's Department voert nog steeds een strafrechtelijk onderzoek uit en hun bevindingen zullen rechtstreeks naar de officier van justitie gaan.

Aanbevolen: