Netlfix heeft de trailer voor 'Lucifer' seizoen 5B laten vallen en fans zijn geobsedeerd

Inhoudsopgave:

Netlfix heeft de trailer voor 'Lucifer' seizoen 5B laten vallen en fans zijn geobsedeerd
Netlfix heeft de trailer voor 'Lucifer' seizoen 5B laten vallen en fans zijn geobsedeerd
Anonim

Netflix heeft eindelijk de trailer vrijgegeven voor de tweede helft van Lucifers vijfde seizoen, en er gebeurt veel! Fans hebben geanticipeerd op de release van seizoen 5B sinds de laatste aflevering hen de grootste cliffhanger aller tijden bezorgde.

Er werd onthuld dat God (Dennis Haysbert) terug zou komen naar de aarde… wat geen goed nieuws is, in ieder geval niet voor Lucifer (ook bekend als Tom Ellis). De fans van de show zijn zich terdege bewust van de relatie tussen de vader en de zoon, en het zou een understatement zijn om te zeggen dat ze het niet met elkaar eens zijn.

Lucifer en God wonen samen therapie bij

In de nieuw uitgebrachte trailer zien Lucifer en zijn vader samen therapie volgen, terwijl verschillende andere verhaallijnen tot leven komen. De duivel lijkt zich klaar te maken voor een oorlog tegen zijn tweelingbroer Michael en om de troon van zijn vader te veroveren.

God lijkt een actieve belangstelling te hebben voor het leven van zijn zoon, en gaat zelfs zover dat hij Lucifer belachelijk maakt omdat hij geen bureau heeft bij de LAPD omdat hij niet "hard genoeg" werkt.

Hoewel God de verloren tijd lijkt in te halen, zou het niet helemaal verkeerd zijn om op te merken dat het bijna lijkt alsof hij beslist of zijn zoon een waardige opvolger is… hij heerst over de hel.

Fans zijn behoorlijk enthousiast over de goede dingen die in de trailer zijn gebeurd! Eve lijkt te zijn gevallen voor Maze's charme, dus dat liefdesverhaal gaat zeker gebeuren.

Aan het einde van de trailer, na het familiediner, roept Chloe (gespeeld door Lauren German) God om zijn opvoedingsvaardigheden en Michael zwaaiend met het vlammende zwaard, trekt Lucifer (of Michael) aan een Hans Westergaard en vertelt hij Chloe hij kan "die drie woorden" niet tegen haar zeggen, omdat "het een leugen zou zijn".

Na 4 seizoenen wachten op Chloe en Lucifer om samen te komen, zijn fans er niet echt blij mee.

@abbiekorn gelooft dat de scène "uit de context is gehaald" omdat "hij Chloe letterlijk vertelde dat zij zijn eerste liefde was".

@katiejames_23 voegde toe: "Ik ga gewoon doen alsof ik die laatste regel uit de trailer niet heb gehoord."

@biebshus merkte op dat "alle broers en zussen tegen Lucifer zijn", wat betekent dat hij alleen Amenadiel en Chloe aan zijn zijde heeft.

@jilea12 voegde toe: "Ik ben zo klaar om de vechtscène tussen Michael en Lucifer te zien."

Fans zijn duidelijk enthousiast over de terugkeer van de serie, en nu seizoen 6 al is bevestigd, zijn ze hoopvol over het lot van het personage.

Lucifer seizoen 5B gaat 28 mei alleen in première op Netflix!

Aanbevolen: