Billie Eilish heeft zojuist 'Your Power' laten vallen en fans noemen het al een 'culturele reset

Inhoudsopgave:

Billie Eilish heeft zojuist 'Your Power' laten vallen en fans noemen het al een 'culturele reset
Billie Eilish heeft zojuist 'Your Power' laten vallen en fans noemen het al een 'culturele reset
Anonim

Met haar rauwe, raspende stem om de onbalans tussen twee mensen in een relatie bloot te leggen, was de frisse nieuwe single van Billie Eilish slechts enkele minuten gedropt en nu al fans verklaarden dat het een krachtige kracht en een culturele reset was.

Geconfronteerd met een ongezonde machtsstrijd en haar betoverende geluiden gebruikend om deze kritische boodschap over te brengen, heeft Eilish een geheel nieuw spel aangeboord, waarbij ze problemen uit het echte leven op de voorgrond plaatst door middel van artistieke expressie.

In haar Instagram-bericht verklaarde Eilish dat het maken van dit nummer haar een 'kwetsbaar' gevoel gaf, en gaf aan dat van alle nieuwe singles op haar aankomende album, dit degene was die haar na aan het hart lag.

Billie Eilish: jouw kracht

Een ongezonde, onveilige en onevenwichtige relatie hebben kan op veel manieren giftig zijn voor iemands leven. Helaas kunnen de meeste vrouwen beweren dat ze op een bepaald moment in hun leven zo'n ontmoeting hebben meegemaakt. Sommigen zitten misschien nog steeds vast in die omstandigheden.

Eilish werd meer herkenbaar voor fans dan ooit tevoren door te verwijzen naar het feit dat ze 'daar ook is geweest' en fans verleidde om dieper in haar ervaring te graven om de details van haar verhaal te ontdekken.

"Dit gaat over veel verschillende situaties die we allemaal hebben gezien of meegemaakt. Ik hoop dat dit verandering kan inspireren. Probeer je macht niet te misbruiken", zei ze.

Fans zijn afgestemd, en ze nemen zeker haar berichten in zich op en absorberen de kracht die haar teksten hebben.

Geprezen als een culturele reset

In een wereld die nog steeds aan het bijkomen is van de impact van spraakmakende zedendelinquenten zoals Bill Cosby en Harvey Weinstein, komt de boodschap van Billie Eilish op het juiste moment en wordt ze overgebracht op een eigentijdse, herkenbare manier, waarbij de aandacht wordt gevestigd op het feit dat machtsongelijkheid kan in elke relatie worden gevonden, ook in die van haar.

Haar video laat een anaconda zien die om haar lichaam is gewikkeld en zich om haar heen verstevigt terwijl ze zingt; "Houdt het je onder controle? / Voor jou om haar in een kooi te houden?"

Fans stroomden naar sociale media om commentaar te geven op de relevantie van deze nieuwe single. Opmerkingen inbegrepen; "Your Power is niet alleen een nieuw nummer, het is een culturele reset, het is de zuurstof die je inademt, het is een levensstijl, een reden om te leven, een ontsnapping uit deze wrede wereld vol dieven. Zijn kunst, het eerste geschenk dat je opent op Kerstmis, alles wat je ooit hebt gewild."

Andere opmerkingen inbegrepen; "het nummer raakt hard" en "De teksten zijn zo ontroerend omgggg je kunt me niet vertellen dat Billie Eilish niet de meest getalenteerde vrouw van onze generatie is", evenals; "Ik kan niet stoppen met huilen terwijl ik naar Your Power luister. Heilige hel vrouw. Hoe doe je dit ons aan? Ik voel het nu goed. Ik werd aangevallen toen ik klein was en ik voelde elk woord in dit lied."

Aanbevolen: