De waarheid over Richard Maddens relatie met MCU Co-Star Gemma Chan

Inhoudsopgave:

De waarheid over Richard Maddens relatie met MCU Co-Star Gemma Chan
De waarheid over Richard Maddens relatie met MCU Co-Star Gemma Chan
Anonim

Marvel's nieuwste ensemble-functie Eternals, introduceerde niet alleen een geheel nieuwe stijl en indeling in de klassieke Marvel-formule, maar ook 10 nieuwe tijdloze helden. Deze helden werden geportretteerd door een aantal behoorlijk grote A-lijstnamen, zoals Anjelina Jolie, Salma Hayek, hoofdrolspeler Richard Madden en terugkerende Marvel Cinematic Universe-ster, Gemma Chan, tot de met sterren bezaaide cast van Chloé Zhao. Omdat de film voornamelijk draaide om de relaties die de helden vormden tussen elkaar en de menselijke wereld, is het gemakkelijk te zien hoe die banden het scherm zouden overstijgen en zich tussen de acteurs zouden vormen. De cast sprak zich hier meerdere keren openlijk over uit toen ze de vriendschappen benadrukten die waren opgebouwd tijdens het filmen van de speelfilm.

Te midden van deze vriendschappen die onder het publieke oog opbloeien, ging de aandacht naar Madden en Chan, de zielsverwant van de film, en de aard van hun echte relatie buiten het scherm. Met Madden waarvan eerder geruchten waren dat hij met zijn Assepoester-liefdesbelang en co-ster Lilly James aan het daten was, begon dezelfde gedachte te circuleren over zijn Eternals-partner. Laten we dus eens kijken naar de waarheid achter de relatie tussen de nieuwe helden.

7 Ze zijn al 10 jaar vrienden

Vóór Eternals kenden Madden en Chan elkaar al meer dan 10 jaar, wat betekent dat hun vriendschap al meer dan tien jaar bloeide voordat ze het scherm deelden. Tijdens een interview met de Britse Vogue benadrukte Chan hoe haar vriendschap met Madden haar had geholpen bij het spelen van zijn soulmate op het scherm in Eternals.

Ze zei: Hoe speel je over een periode van duizend jaar een normale relatie? Het goede is dat Richard en ik elkaar al meer dan 10 jaar kennen”

6 Madden heeft Chan aanbevolen voor haar rol als Sersi in 'Eternals'

Het lijkt erop dat Chan's terugkeer naar het Marvel Cinematic Universe meer te maken heeft met Madden dan velen zich misschien realiseerden. Na eerder te hebben gespeeld naast de almachtige Brie Larson, als Minerva in Captain Marvel van 2019, kreeg Chan de zeldzame kans om terug te keren als Eternals 'leading lady, Sersi. Volgens Yahoo News heeft Zhao zelf de manier beschreven waarop Maddens aanbeveling voor Chan als Sersi ertoe leidde dat ze de rol kreeg.

Zhao verklaarde: "Dan zegt Richard: 'Je zou mijn vriend, Gemma Chan, moeten lezen. We zijn heel dichtbij.' Dus toen haalden we Gemma binnen om met Richard te lezen, maar ook alleen. Meteen hadden we zoiets van: 'Oh mijn God, dat is onze Sersi.' Ze kwam net binnen en ze was Sersi."

5 Hun langdurige vriendschap heeft hen geholpen met hun rol in 'Eternals'

Voor degenen die Eternals hebben gezien, ze zijn zich zeer bewust van een specifiek intiem moment tussen het leidende koppel van de film. Als de allereerste seksscène in de MCU, werden er veel vragen gesteld aan Zhao, Madden en Chan over hoe dat was geweest en wat dit betekende voor de toekomst van Marvel.

Tijdens een gesprek met The Independent vertelde Chan hoe het was geweest om dit moment te filmen. Ze benadrukte hoe de vriendschap tussen haarzelf en Madden had bijgedragen aan het goede verloop van de scene dankzij het vertrouwen dat ze door de jaren heen hadden opgebouwd.

4 Ze prijzen elkaar constant

Voor een buitenstaander die naar binnen kijkt, zou de gevestigde vriendschap tussen het paar duidelijk te zien zijn aan de manier waarop het paar over elkaar praat. Dit kwam vooral voor in een recent persinterview met Get Into Film waarin hen werd gevraagd hoe ze de ander zouden omschrijven en vergelijken met hun Eternals-personage.

In reactie hierop zei Madden: Je deelt veel kenmerken die Sersi heeft. Ik bedoel, je bent empathisch en erg meelevend.'

Terwijl Chan eraan toevoegde dat ze dacht dat Madden "zeer loyaal" was met een "sterk verantwoordelijkheidsgevoel".

3 Maar ze zijn niet bang om elkaar voor de gek te houden

Ondanks de liefdevolle woorden van lovende woorden die Madden en Chan vaak over elkaar spreken, maken de twee ook vaak een meer komische en speelse scherts. Tijdens verschillende persinterviews voor Eternals was het paar niet bang om de ander voor de gek te houden.

Bijvoorbeeld, naarmate het Get Into Film-interview vorderde, maakte Chan voor de grap een paar opmerkingen waarin ze Madden omschreef als 'een beetje eigenwijs'.

2 Ze houden ervan om samen te poseren voor een snelle foto

Op het Instagram-account van Chan zijn hartverwarmende momenten te vinden die de vriendschap tussen haar en Madden laten zien. Of het nu gaat om gekke Halloween-berichten of schattige verjaardagshuldes, het lijkt alsof Chan en Madden een voorliefde hebben voor een speelse klik. De laatste foto die de Crazy Rich Asians-aluin naast haar Eternals-co-ster plaatste, was een van het paar bij een verrassende fanscreening van de film samen met collega Eternals-aluin, Lauren Ridloff.

1 En graag een snelle knuffel delen

Het lijkt er ook op dat het paar niet bang is om hun meer aanhankelijke kant te laten zien. Onder deze schattige foto's zijn verschillende van Madden en Chan in een warme omhelzing. De schattige knuffelfoto's lijken fans gek te maken als ze getuige zijn van de prachtige vriendschap. Op een bepaalde foto noemde een fan het paar 'twee mooie beste vrienden'.

Aanbevolen: