Welke van de vier huwelijken van rockster Tommy Lee duurde het langst?

Inhoudsopgave:

Welke van de vier huwelijken van rockster Tommy Lee duurde het langst?
Welke van de vier huwelijken van rockster Tommy Lee duurde het langst?
Anonim

Mötley Cruë-drummer en stichtend lid Tommy Lee heeft een berucht leven in de krantenkoppen gehad, en zeker niet vanwege zijn muziek. De 59-jarige drummer maakte voor het eerst furore als tiener en stopte in de jaren 70 in Californië met school om een leven in de muziek na te streven. Die passie leidde tot de vorming van zijn eerste band op 17-jarige leeftijd en heeft hem zijn hele leven gevolgd, waarbij de rockster 14 studioalbums uitbracht als soloartiest of als lid van de vele bands waarvoor hij speelt, en ook op meer dan een dozijn andere albums als artiest.

En hoewel de aandacht misschien begon met de muziek, eindigde het daar zeker niet. De rocker, die door de New York Post ooit werd beschreven als beroemd omdat hij 'zich op groupies dronk, heldhaftig dronk en kleine gloeilampen inslikte voor de kick', heeft een onstuimig liefdesleven gehad, met vier huwelijken onder zijn riem en nog eens drie verlovingen die kwam niet helemaal door het gangpad. Maar van deze zeven ernstige verwikkelingen, welke duurde het langst?

6 Jonge liefde

Vrouw nummer één. Elaine Starchuk. Het eerste huwelijk, en ook het kortste. Lee en Starchuk begonnen naar verluidt te daten in 1982, voordat ze in december 1984 in het huwelijksbootje stapten. Maar op 22-jarige leeftijd mocht het huwelijk niet doorgaan, aangezien het jonge stel na slechts een week huwelijksleven uit elkaar ging. Het jaar daarop rondden ze hun scheiding af, waardoor Lee een alleenstaande man was die klaar was om zijn volgende toekomstige ex-vrouw te ontmoeten.

5 Tegengestelden trekken aan

Op de vraag wat de brandschone ster van Dynasty, Heather Locklear, zou kunnen zien in de getatoeëerde drummer van een heavy metalband, was haar antwoord eenvoudig: Tommy aanbidt de duivel niet; hij aanbidt mij. En terwijl sommigen in 1986 de schijnbare satanische inhoud van de teksten van Mötley Crue in twijfel trokken, waren Locklear en Lee verre van nieuwsgierige blikken, genietend van een zalige vakantie van drie weken op hun huwelijksreis op de Kaaimeneilanden.

Het paar leek hun relatie grotendeels privé te houden tot hun scheiding in 1993, met het zevenjarige huwelijk tot op de dag van vandaag met het record voor Lee's langste verbintenis. En als privacy dit paar bij elkaar hield, is Lee's volgende huwelijk misschien vanaf het begin gedoemd te mislukken.

4 De mooiste vrouw ter wereld

Dit was een paar dat het waard was om over te praten. Een van de meest herkenbare duo's van beroemdheden uit de jaren 90, Pamela Anderson en Tommy Lee's niet-zo-privérelatie bereikte nieuwe hoogten (en nieuwe ogen!) toen de sekstape van het paar in 1995 werd uitgelekt.

Het echtpaar was vanaf het begin media-headliners. Anderson, Playboy-covergirl die Baywatch beach babe werd, ontmoette Lee toen hij haar benaderde in een nachtclub op oudejaarsavond 1994."Hij kwam naar me toe, greep me vast en likte mijn gezicht", zei ze in 1995. "Ik vond hem een coole, vriendelijke, aardige vent. Ik gaf hem mijn nummer." Hun tweede ontmoeting kwam zes weken later, toen de drummer Anderson volgde naar Mexico, haar fotoshoot crashte, de partyscene bereikte en 96 uur later met haar trouwde. (En blijkbaar slechts 96 uur nadat Lee ook zijn laatste verloving had verbroken!) Een geschil met een elektricien leidde tot de diefstal van de kluis van het stel en het vrijgeven van de beruchte sekstape. Maar na de geboorte van hun twee kinderen voelde Lee zich opzij gegooid toen zijn status 'zakte naar nr. 3'. Na een incident waarbij hij zijn vrouw zou hebben aangevallen, werd Lee voor zes maanden naar de gevangenis gestuurd en vroeg Anderson een echtscheiding aan, waarmee een einde kwam aan de driejarige regering van Lee's derde huwelijk. Maar zelfs 23 jaar later kan het paar nog steeds in het middelpunt van de belangstelling staan.

3 Muzieklegendes botsen

Door de haast van slechts vier dagen verkering voor het huwelijk had Lee bedenkingen bij het naderen van zijn volgende relatie, waarbij hij ervoor koos om het veel rustiger aan te doen met zijn nieuwe verloofde, Mayte Garcia. De ex-vrouw en muze van Prince had twee jaar een relatie met Lee, voordat ze zich in de zomer van 2002 verloofden.

"Ik ga mijn tijd nemen, kerel", zei Lee ten tijde van de verloving. "Ik zie Mayte nu ongeveer een jaar, meer dan een jaar. En ik haast niets. Ze is super, super lief, super zacht, geen drama, Puerto Ricaanse meid die gewoon absoluut f lief is. Langzaam man, langzaam.” Maar slow leek niet de brenger van geluk in deze relatie, en het koppel verbrak hun verloving in april 2003.

2 Een aardig Grieks meisje

De in Griekenland geboren Lee dacht dat hij eindelijk degene had gevonden toen hij in 2014 de Grieks-Duitse zangeres Sofia Toufa, ook bekend als SOFI, ten huwelijk vroeg. De artiest, toen 51, schreef op zijn Instagram: "[t] er komt een moment in het leven van een man dat je gewoon weet dat je partner voor het LEVEN is!! Het stel had sinds 2009 een relatie met Lee die People in 2010 vertelde: "Ik ben geboren in Athene, maar ik heb nog nooit echt een relatie gehad met een Grieks meisje. Zij zou de ware kunnen zijn." Maar Toufa was helaas niet degene die uit elkaar ging na een verloving van twee jaar. Maar een beetje scrollen op sociale media leidde Lee al snel naar zijn droommeisje.

1 Eén en alleen

Is de vierde keer de charme voor Tommy Lee? Toen zei de 56-jarige Lee op Valentijnsdag 2019 "ik doe" tegen de lieveling Brittany Furlan (toen 32) op sociale media. "Ik kan niet geloven dat ik van het meest depressieve, eenzame meisje ging, denkend dat ik alleen zou sterven met mijn honden trouwen in 4 dagen…wauw,”schreef ze op haar Twitter voorafgaand aan de grote dag, haar eerste keer dat ze door het gangpad liep.

Het koppel was sinds de zomer van 2017 aan elkaar gelinkt, nadat Lee Furlan volgde op Instagram. Het duurde niet lang voordat hij haar DM's binnenglipte. Lee stelde vervolgens voor op Valentijnsdag 2018. Het paar overleefde de coronavirusvergrendeling door tijd door te brengen met hun vele huisdieren. "We hebben hier een volledige boerderij", vertelde Lee aan GQ. "Vissen, schildpadden, honden, vogels, mijn kinderen. We hangen veel rond en werken veel in mijn studio. Het houdt me bezig en uit de problemen." Een verre schreeuw van de media-explosie waarmee hij te maken kreeg toen hij getrouwd was met Pamela Anderson. Met al bijna drie jaar achter de rug, zal dit rustiger, meer privéleven misschien resulteren in het langste huwelijk voor Lee tot nu toe!

Aanbevolen: