Waarom fans zo'n grote deal hebben gesloten over Taylor Swift in de Victoria's Secret Show

Inhoudsopgave:

Waarom fans zo'n grote deal hebben gesloten over Taylor Swift in de Victoria's Secret Show
Waarom fans zo'n grote deal hebben gesloten over Taylor Swift in de Victoria's Secret Show
Anonim

Taylor Swift is zonder twijfel een van de meest succesvolle muzikanten van het afgelopen decennium, met 11 Grammy-overwinningen in haar carrière. Door de jaren heen stond ze bekend om hits als Blank Space, I Knew You Were Trouble, Style en vele anderen. Tegelijkertijd waren dit de nummers die Swift speelde toen ze verscheen op The Victoria's Secret Fashion Show.

Interessant genoeg zijn het niet alleen haar liedkeuzes voor de show die Swift's optreden onvergetelijk maakten. Fans zeggen zelfs dat ze om een speciale reden behoorlijk indruk heeft gemaakt.

Victoria's Secret koos Taylor Swift om op te treden na het maken van muziekgeschiedenis

Zodra Swift uitbrak in de muziekscene, begon de zangeres meteen muziekgeschiedenis te schrijven. Tegen de tijd dat ze 20 was, had ze zelfs al zeven Grammy's gewonnen. Niet alleen dat, Swift werd de vierde artiest ooit die in de eerste week twee keer een album van een miljoen verkocht. Ze werd ook de eerste muziekartiest sinds de Beatles die zes of meer weken bovenaan de hitlijsten stond met hun opeenvolgende studioalbums. En dus was het voor Victoria's Secret logisch om Swift te laten optreden tijdens de beroemde modeshow in 2013.

"Als een gekke wetenschapper zou worden gevraagd om de perfecte combinatie te creëren van de schoonheid van een Victoria's Secret Angel met het ultieme talent en de creativiteit van de hedendaagse muziekscene, zou het antwoord simpel zijn: Taylor Swift," Jack Sussman, de executive vice president Specials & Events bij CBS, in een persverklaring. Swift werd tijdens het evenement ook vergezeld door verschillende succesvolle muziekacts. "De perfecte combinatie van Victoria's Secret en Taylor Swift, met Fall Out Boy, A Great Big World en Neon Jungle, zorgt voor een geweldige avond entertainment op CBS", voegde Sussman eraan toe.

De show met Swift was zo'n hit dat de zanger werd uitgenodigd om het jaar daarop opnieuw op te treden in de show. En toen ze terugkwam, leek Swift zelf een eremodel van Victoria's Secret.

Hier is waarom fans geen genoeg kunnen krijgen van Taylor Swift's Victoria's Secret Performance

In tegenstelling tot in 2013 verscheen Swift op de Victoria's Secret Fashion Show van 2014 en leek ze zelf ook een beetje op een engel. De Grammy-winnende zangeres toonde zelfs zowel een zwart lingerienummer als een lichtroze nachtjapon tijdens het optreden op de catwalk.

Zoals verwacht werden Swift-fans wild bij het zien van de outfits. Sommigen waren vol ongeloof. "Vorig jaar grapten mensen dat ze in lingerie moest optreden", schreef een gebruiker op Reddit. "Ik had nooit verwacht dat ze het echt zou doen." Een ander riep uit: 'Taylor in lingerieachtige kleding. RUST IN VREDE. mij. Hier overleden. Dood." Ondertussen zei een andere Reddit-gebruiker eenvoudig: "Ze zou letterlijk een Victoria's Secret Angel kunnen zijn. Prachtig.”

Swifts optreden in een Victoria's Secret-show was opnieuw een enorm succes. De zangeres keerde echter niet voor een derde keer terug. Desalniettemin is het veilig om te zeggen dat Swift in contact bleef met enkele van de Engelen.

Ze heeft sterke Victoria's Secret-connecties

Swift is misschien nooit meer teruggekeerd naar de show, maar ze heeft door de jaren heen niettemin contact gehouden met verschillende Angels. Een daarvan is Karlie Kloss, die zelfs lid werd van Swift's beruchte "ploeg" (hoewel er reden is om aan te nemen dat Swift Kloss tegenwoordig niet langer als onderdeel van haar groep beschouwt).

Naast Kloss werd Swift ook goede vrienden met supermodellen Lily Aldridge, Gigi Hadid, Cara Delevingne en Martha Hunt. Sterker nog, de vrouwen verschenen zelfs in Swifts videoclip voor Bad Blood. Ondertussen gutste Hunt over het zijn besties met Swift tijdens een interview met E! Online. "Ze is er altijd voor mij en ze heeft altijd goed advies," zei Hunt."Ze staat al heel lang in de schijnwerpers, dus ze heeft duidelijk zoveel advies om me te geven."

Tegelijkertijd onthulde Hunt ook dat Swift een open uitnodiging van de show heeft. "Zij is! Ze kan op elk moment de show lopen', zei het model. "Je wordt altijd terug uitgenodigd, Taylor" Helaas is de zangeres nooit meer teruggekomen sinds de show werd geannuleerd.

Ze werd ook het onderwerp van een beetje Victoria's Secret Controverse

Victoria's Secret and its Angels waren misschien meer dan blij om Swift in de buurt te hebben voor twee shows. En hoewel ze wordt beschouwd als een ere-engel, zijn niet alle modellen van mening dat ze op de catwalk kan werken.

In feite, op de vraag of Swift een Victoria's Secret-model zou kunnen worden, vertelde Jessica Hart, die meedeed aan de show van 2013, aan WWD: "Nee. Ik denk, weet je wat, god zegene haar hart. Ik vind haar geweldig. Maar ik weet het niet, voor mij paste ze niet. Ik weet niet of ik dat moet zeggen…"

Interessant genoeg nam Hart niet deel aan de show toen Swift in 2014 terugkeerde om op te treden. Toen kwamen er berichten dat de zangeres hier iets mee te maken had. "Er is niet aangekondigd dat Jessica niet loopt, maar het was een direct verzoek van Taylor dat dit het geval zou zijn als ze zou gaan", vertelde een bron aan New York Daily News. “Niemand kan weten dat Taylor mevrouw Hart heeft verzocht niet in de show te zijn; ze willen dat geheim houden, maar dat zijn de feiten.” Ondertussen ontkende Victoria's Secret deze beweringen.

Aanbevolen: