Waarom fans zo'n grote reactie hebben gehad op de nieuwe look van Millie Bobby Brown

Inhoudsopgave:

Waarom fans zo'n grote reactie hebben gehad op de nieuwe look van Millie Bobby Brown
Waarom fans zo'n grote reactie hebben gehad op de nieuwe look van Millie Bobby Brown
Anonim

Ah, worden de kinderen niet snel groot? Millie Bobby Brown is net 18 geworden en heeft nu een nieuwe look die daarbij past. De Stranger Things-ster trok de aandacht bij de première van seizoen vier van de populaire sci-fi-show in New York City, en arriveerde in een prachtige witte Louis Vuitton-jurk en nieuwe lange blonde lokken met pony. Toen ze het evenement bijwoonde met vriend Jake Bongiovi (zoon van rocklegende Jon Bon Jovi), zag Millie er helemaal volwassen uit en kreeg ze het internet met haar opvallende nieuwe stijl. Voorbij was Millie's kenmerkende brunette-kleur, en de lange stijl was mijlenver verwijderd van haar geschoren uiterlijk tijdens de begindagen van het spelen van Stranger Things-personage elf.

Millie's vroege seksualisering in de media als tieneractrice heeft de afgelopen jaren voor controverse gezorgd, waarbij critici suggereren dat Millie het slachtoffer is van een samenleving die wil dat tienermeisjes veel te snel opgroeien. Millie zelf heeft de manier waarop de pers en sociale media op haar reageren 'brutaal' genoemd. Dus hoe hebben fans gereageerd op Millie's zeer volwassen nieuwe look? Lees verder om erachter te komen.

8 Hoe heeft Millie haar uiterlijk veranderd?

Millie verandert regelmatig haar kapsel - ze heeft in de loop der jaren alles veranderd, van een volledig geschoren hoofd tot lange lokken. Bijna altijd heeft ze echter vastgehouden aan haar natuurlijke donkere haarkleur. Millie's nieuwe vuile blonde tint is daarom een radicale afwijking van haar gebruikelijke stijl!

Fans waren ook stomverbaasd toen ze Millie 's avonds met lange nagels en een gewaagdere rode loperjurk zagen schommelen.

7 Sommige fans zagen een gelijkenis met Britney Spears

Millie's nieuwe haar en stijl kreeg ook een verrassende reactie van fans. Sommigen suggereerden dat Millie een opvallende gelijkenis vertoonde met Britney Spears, en een perfecte keuze zou zijn voor een biopic die ooit werd gemaakt van de 'Toxic'-zangeres.

'millie bobby brown als jonge britney Spears de campagne start I'm up, 'zei een Twitter-gebruiker, naast een zij-aan-zij-afbeelding van de twee.

6 Velen vonden de nieuwe look echt bij Millie passen

Fans waren dol op de nieuwe look, en velen zeiden op sociale media dat ze geobsedeerd waren door Millie en dachten dat het bijgewerkte haar, de kleding en de make-up bij haar pasten.

'millie bobby brown is absoluut een godin', zei een aanbiddende Twitter-gebruiker.

'Wat is dit?! Millie Bobby Brown bij de première van Stranger Things 4. Hoe kunnen mijn kleine baby's zo groot zijn?! Ze is bijna onherkenbaar. Kleine Elf! Ze willen er altijd ouder uitzien…'

5 Anderen waren minder onder de indruk, maar

Ondanks de goedkeuring waren er een paar nee-zeggers in het peloton. Sommigen dachten dat de look te oud was voor Millie en werd haar ouder.

'millie bobby brown's stylisten zijn op een missie om haar 20 jaar ouder te laten lijken dan ze is', zei een persoon op Twitter.

4 Sommigen hebben gesuggereerd dat Millie Bobby Brown werd geïnspireerd door veranderingen in haar karakter, Elf

Hoewel velen aannamen dat de nieuwe look een statement was van Millie toen ze meerderjarig werd, dachten anderen dat het geïnspireerd zou zijn door haar Stranger Things-personage Eleven, die een aantal enorme veranderingen ondergaat in het nieuwe seizoen van de show.

3 Dit was tenslotte het moeilijkste seizoen dat Millie Bobby Brown heeft gefilmd

Millie Bobby Brown in Stranger Things
Millie Bobby Brown in Stranger Things

"Je krijgt Elf te zien in de donkerste staat waarin ze ooit is geweest," zei Millie. "Dit is absoluut het moeilijkste seizoen dat ik ooit heb gefilmd", voegde ze eraan toe. "En er zijn enkele van de engste, engste dingen die ik ooit als mens heb gezien, die jullie zeker zullen zien."

2 Millie Bobby Brown heeft eigenlijk liever dat haar haar kort is

Hoewel Millie's nieuwe lange haar een hit was bij haar trouwe fans, geeft de actrice er eigenlijk de voorkeur aan haar haar superkort te hebben!

"Dat is iets wat ik heb geleerd en mijn hoofd heb geschoren toen ik 10 was", legde Millie uit in een interview met Glamour magazine. "Ik heb wat de meest extreme versie van 'kort' is, en daar ben ik verslaafd aan geraakt. Dus elke keer als mijn haar lang wordt, knip ik het weer kort zodat ik niet met lang haar te maken heb. Maar Ik denk dat wat echt leuk is aan kort haar, is dat je een langharig moment kunt hebben. Je kunt gewoon pruiken opzetten en daar echt veel plezier mee hebben. Terwijl als je lang haar hebt, het echt moeilijk is om kort te gaan. Ik denk dat kort beter is, het is als een schone basis."

1 Millie Bobby Brown draait helemaal om zelfverbetering

Millie lijkt besluiteloos te zijn als het om haar haar gaat, ze wisselt het constant af en experimenteert! Zoals ze uitlegt, zit het in haar aard om altijd aan de toekomst te denken en nieuwe dingen uit te proberen. Dus misschien is deze nieuwe look slechts een onderdeel van Millie's evolutie!

"Ik denk dat verbetering de sleutel is", zei Millie en voegde eraan toe: "Als ik aan het schrijven ben, probeer ik echt mijn dag in het algemeen te evalueren en hoe ik altijd kan verbeteren. En om te stoppen met stilstaan bij het verleden en eigenlijk denk vooruit en probeer jezelf te verbeteren."

Aanbevolen: