De waarheid over het verleden van 'Uncut Gems'-ster Julia Fox

Inhoudsopgave:

De waarheid over het verleden van 'Uncut Gems'-ster Julia Fox
De waarheid over het verleden van 'Uncut Gems'-ster Julia Fox
Anonim

Uncut Gems is gemakkelijk een van Adam Sandler's beste uitvoeringen. Sterker nog, het is misschien wel zijn grootste. Gezien het feit dat Adam bijna zijn leven verloor tijdens het filmen van de Spirit Award-winnende film, verdient hij alle lof. Maar de film is niet alleen ronduit fantastisch door de sterren van Little Nicky, Eight Crazy Nights en Punch Drunk Love. Oh nee, het stressvolle tempo is gemakkelijk een opvallende verschijning. Het staat ook wel bekend als de 'tikkende tijdbom' en de Safdie Brothers hebben ongelooflijk goed werk geleverd door hun acteurs te choqueren zodat ze pure paniek en pandemonium authentiek uitbeelden. Serieus, deze film is geweldig.

En hoewel ondersteunende acteurs in Uncut Gems, zoals Kevin Garnett, ook fantastisch zijn, kunnen we gerust stellen dat Julia Fox de doorbraakster van de film was.

Voordat Julia De Fiore in Uncut Gems speelde, had Julia Fox nog een andere filmcredit op haar IMDB… En het was een korte film. Nu staat ze in de rij voor een aantal andere projecten, waaronder de volgende film van Steven Soderbergh met in de hoofdrollen Matt Damon, Don Cheadle, Jon Hamm en Ray Liotta.

Maar hoe zit het met Julia's leven voor Uncut Gems ?

Ongeslepen edelstenen Julia Fox Adam Sandler
Ongeslepen edelstenen Julia Fox Adam Sandler

Nou, dat is een heel ander onderwerp… En het is zeker niet voor bangeriken. Julia Fox heeft ongetwijfeld een donker, rommelig en gecompliceerd verleden gehad dat haar personage in Uncut Gems waardig is. Lees verder om de details te ontdekken…

Julia deed VEEL dingen voordat ze acteur werd…

Volgens The New York Times heeft Julia Fox een divers cv, vooral voordat ze er 'acteur' aan toevoegde. De beeldschone brunette werd geboren in Italië en groeide op in de Upper East Side van New York, wat haar de ideale casting maakt voor haar personage in Uncut Gems.

Voordat ze acteerde, deed Julia een beetje modeontwerp, activisme, modellenwerk en schilderen. Ze was ook dol op fotografie en publiceerde twee boeken die een soort cult-item werden. Dit komt waarschijnlijk door de specifieke energie die ze erin heeft gestopt. Als voorbeeld hield ze ooit een kunstshow genaamd "R. I. P. Julia Fox", volgens Nicki Swift. De show bevatte zijden doeken die doordrenkt waren met haar eigen bloed … Ja … Je leest het goed.

Uncut Gems-ster Julia Fox
Uncut Gems-ster Julia Fox

Foto's van haar waren ook behoorlijk gespannen en ongelooflijk onthullend. Dit kwam overeen met de baan die ze had tijdens de middelbare school…

Julia was een Dominatrix

Het zijn van een dominatrix was wat Julia Fox ertoe bracht acteur te worden. Ze vertelde eens aan The New York Times: "Ik vertel ze gewoon dat dit echt iets is dat begon in de tijd van mijn dominatrix."

Op 18-jarige leeftijd woonde Julia klaar met haar vader in East Village, dus pakte ze haar koffers en zocht een andere plek om te wonen. Kort daarna vond ze een positie in een kerker. Een plek waar mensen (meestal mannen) volledig zouden worden gedomineerd door krachtige en prachtige vrouwen.

"Het was een fantasierollenspel", zei ze in het interview met de New York Times. "Ik zou een minuut voor een sessie hebben. Ze zouden je een stuk papier geven met de info van de man. 'O. K., hij wil dat ik ben zoals zijn boze moeder. Begrepen. Boem.' En je hebt twee seconden om in die mindset te komen."

Terwijl ze in de seksindustrie werkte, werd Julia volgens The Hollywood Reporter behoorlijk goed in SM. Met haar uiterlijk en figuur werd ze een grote attractie onder de menigte die deelnam aan die levensstijl.

Ongeslepen edelstenen Julia Fox mooi
Ongeslepen edelstenen Julia Fox mooi

Niet alleen wekte deze zeer gespannen positie haar interesse om acteur te worden, maar het gaf haar ook een broodnodige boost aan zelfvertrouwen.

"Ik ging daar onzeker en met een lage eigenwaarde naar binnen. Ik begreep mijn waarde niet. Ik ging weg met te veel zelfrespect. Niemand zou me ooit nog dwarszitten."

Julia was geen onbekende in het gebruik van haar lichaam om te overleven

Voordat ze een dominatrix werd, verkocht Julia Fox haar ondergoed om geld te verdienen. Ze gaf dit toe in een interview met Coveteur:

“Ik ben niet opgegroeid met geld, dus ik probeerde altijd op elke mogelijke manier geld te verdienen. Ik herinner me dat ik als tiener mijn slipjes en zo verkocht. Er was een man op Union Square die [ze] zou kopen.'

Julia Fox en Adam Sandler Uncut Gems-vertoning
Julia Fox en Adam Sandler Uncut Gems-vertoning

Al deze moxy droeg bij aan de reden waarom de Safdie Brothers Julia Fox in hun film wilden hebben. In feite dachten ze aan de studio om haar cast te krijgen. Ze wisten dat ze de juiste moed en vastberadenheid zou hebben om hun karakter af te maken. Bovendien wisten ze dat haar duistere verleden en haar bereidheid om helemaal door zichzelf heen te gaan, alleen maar zou bijdragen aan het realisme van dit fantastische personage.

Aanbevolen: