Zijn fans boos over het 13-jarige leeftijdsverschil van Sydney Sweeney en Jonathan Davino?

Inhoudsopgave:

Zijn fans boos over het 13-jarige leeftijdsverschil van Sydney Sweeney en Jonathan Davino?
Zijn fans boos over het 13-jarige leeftijdsverschil van Sydney Sweeney en Jonathan Davino?
Anonim

Ondanks haar moeilijke start in de acteerindustrie, is Sydney Sweeney nu een van de meest gevraagde actrices in zowel film als televisie. De 24-jarige heeft haar carrière jarenlang ontwikkeld door middel van verschillende ondersteunende rollen in film en televisie, maar het was haar geweldige rol als Cassie Howard in HBO's Euphoria die Sweeney echt in de schijnwerpers zette. Sindsdien heeft de actrice enorme bekendheid en succes gezien en is ze een begrip geworden dat erkenning krijgt van miljoenen over de hele wereld. Met de hernieuwde bekendheid kwam natuurlijk een veel groter niveau van controle, omdat velen alle aspecten van het leven van de jonge actrice begonnen te analyseren, zoals haar kleding, hobby's en dubbelzinnige datinggeschiedenis.

Helaas voor de actrice betekende een leven in de publieke belangstelling dat ze bekritiseerd begon te worden door internettrollen. Om deze reden maakte de actrice er een punt van om te proberen haar persoonlijke leven zo privé mogelijk te houden. Dit omvatte het zo privé mogelijk houden van haar relatie met haar vriend van vijf jaar, Jonathan Davino. Vanwege haar bekendheid werden fans en publiek over de hele wereld echter snel op de hoogte van het paar, en ook zij werden al snel het onderwerp van internettrollen. De belangrijkste reden hiervoor was het 13-jarige leeftijdsverschil tussen de koppeling met Sweeney die 24 jaar oud was en Davino die 13 jaar ouder was dan zij. Dus wat is de geschiedenis achter deze zwaar bekritiseerde relatie, en waarom zijn fans er zo tegen? Laten we eens kijken naar de relatietijdlijn van Sweeney en Davino en hoe dat resulteerde in al het Twitter-trollen.

8 Het paar werd een gespreksonderwerp in 2018

Lang geleden in 2018 begon de allereerste flikkering van datinggeruchten tussen de 38-jarige en de Euphoria-ster vlam te vatten op het internet. Volgens Brides werden Sweeney en Davino voor het eerst samen gefotografeerd op een Emmys-feestje in het Nomad Hotel in LA, waar ze iets te gezellig leken om gewoon vrienden te zijn. Na het optreden van het feest werd het paar vervolgens weer aan elkaars zijde gespot tijdens een diner van InStyle en Kate Spade. Deze twee gebeurtenissen zorgden voor een kick-start van de relatie van het paar in de publieke belangstelling, aangezien ze kort daarna als koppel viraal gingen.

7 Een jaar later, in 2019, ging het paar schijnbaar openbaar met hun relatie

Fast-forward een jaar en het zwaar gespeculeerde paar stapte officieel samen in het openbaar, wat hun relatiestatus leek te bevestigen. In oktober 2019 werd het paar gefotografeerd terwijl ze samen een basketbalwedstrijd van New York Knicks in Madison Square Garden bijwoonden. Op de foto's waren Sweeney en Davino naast elkaar te zien, lachend, glimlachend en gewoon schattig terwijl ze uitkeken op het veld.

6 Later dat jaar zei Sweeney dat hij wilde settelen

Hoewel geen van beiden expliciet over de relatie sprak, was het duidelijk dat de tortelduifjes elkaar hadden gezien. Tijdens een interview met EliteDaily, later in 2019, ging Sweeney zelfs zo ver om haar wens om te settelen te vermelden. De actrice vermeldde expliciet dat ze zich wilde vestigen in Chicago, waar Davino is gevestigd, en plaagde zelfs de relatie door haar 'ontsnappingsplaats' in de stad te noemen. Toen hem echter werd gevraagd wie ze precies kende in Chicago, besloot Sweeney in plaats daarvan haar kaarten dicht bij haar borst te houden en te antwoorden met een kort en lief, "een vriend".

5 Eind 2020 werden ze gespot tijdens een romantisch uitje

Ondanks dat het paar schijnbaar besluit om hun relatie privé te houden, lijkt het alsof ze gewoon niet kunnen ontsnappen aan de paparazzi. In 2020, een jaar na Sweeney's exclusieve EliteDaily-interview, werden de actrice en haar vriend opnieuw samen gefotografeerd. Deze keer werd het paar echter gepamperd tijdens een romantisch toevluchtsoord in Maui, Hawaii, waar Sweeney het HBO-drama White Lotus aan het filmen was. De foto's, zoals te zien op JustJared, toonden dat Sweeney en Davino elkaar omhelsden en pronkten met een stomende PDA terwijl ze ronddobberden in de oceaan.

4 Twee jaar later, in 2022, zou het paar verloofd zijn

Na de stomende Maui-foto's in 2020, was het veilig om te zeggen dat de vraag of Sweeney en Davino echt gewoon vrienden waren geweest visueel werd beantwoord. Na nog eens 2 jaar daten in de publieke belangstelling, haalden Sweeney en Davino opnieuw de krantenkoppen omdat ze naar verluidt een enorme mijlpaal in hun relatie bereikten. Eind februari 2022 werd Sweeney gespot met een verlovingsring aan haar linkerringvinger, zoals gerapporteerd door People.

3 Sommige fans zijn het echter niet eens met de relatie

Nu het nieuws over de verloving van het paar viraal ging, kreeg het paar online veel kritiek en haat. Veel fans van de actrice steunden de koppeling en verloving niet vanwege het leeftijdsverschil van 13 jaar tussen hen. Sommigen wezen erop dat Sweeney pas 19 was toen de relatie begon, en beweerden dat de 19 en 33-jarige dynamiek niet "goed bij hen paste".

Een Twitter-gebruiker zei bijvoorbeeld: Sydney Sweeney die nu 24 is, verloofd met een 38-jarige met wie ze al 5 jaar aan het daten is, past NIET bij mij. Zij was 19 en hij was 33??? WHATTT”.

2 Velen wensen dat Sweeney helemaal single is

Zoals het geval is met veel alom aanbeden beroemdheden wanneer ze een openbare relatie aangaan, steunden veel fans van de actrice de verloving niet omdat ze wilden dat Sweeney single zou blijven. Hun teleurstelling dat Sweeney niet alleen een toegewijde relatie had, maar ook betrokken was, leidde ertoe dat velen Davino en de situatie trollen. Velen kwamen zelfs voor Davino en zijn uiterlijk, wat hun teleurstelling duidelijk maakte dat Sweeney ervoor koos om zich te settelen met wat zij beschreven als de "lelijkste, meest saai uitziende oude kerel".

1 Weer anderen steunen het koppel

Ondanks de harde kritiek die het paar kreeg, kwamen enkele fans van de actrice haar verdedigen. Velen waren van mening dat de reactie die het 13-jarige leeftijdsverschil tussen het paar had gekregen veel te overdreven was en helemaal niet zo schokkend als velen het deden voorkomen. Anderen wezen erop dat andere koppels van beroemdheden met vergelijkbare leeftijdsverschillen niet dezelfde mate van haat lijken te krijgen als Sweeney en Davino.

Een Twitter-gebruiker schreef bijvoorbeeld: Jullie houden er allemaal van om te praten over Sydney Sweeney en het 13-jarige leeftijdsverschil tussen haar vriendje… ik vind ze niet leuk of wat dan ook) met een soortgelijk gat, het zijn krekels.”

Aanbevolen: