Hoe is Adele's relatie met zoon Angelo?

Inhoudsopgave:

Hoe is Adele's relatie met zoon Angelo?
Hoe is Adele's relatie met zoon Angelo?
Anonim

Bombshell-zangeres Adele's nieuwe album maakt al furore; de eerste single bereikte de nummer één plek in hitlijsten over de hele wereld. Het is een uiterst persoonlijk album voor de Britse muziekster, 33, die reflecteert op haar scheiding van de voormalige echtgenoot Simon Konecki, 47. Adele heeft aangegeven hoe ze hoopt dat het album de breuk zal verklaren van hun huwelijk met hun zoon, Angelo, die net negen jaar oud is.

Adele en haar ex-man begonnen te daten in 2011 en trouwden in een geheime ceremonie in 2018. Slechts enkele maanden later liep de relatie echter stuk. In maart van dit jaar werd de scheiding rond. Te midden van haar moeilijke scheiding is Adele open geweest over haar wens om van hun enige kind een prioriteit te maken. Maar hoe is Adele's relatie met haar zoon Angelo? Lees verder om erachter te komen.

6 Adele beweert dat ze wilde dat Angelo haar 'Really Love' zou zien

In een interview met Vogue beweerde de 'Hallo'-zanger dat de scheiding het beste was voor Angelo, die er getuige van was dat zijn ouders uit liefde vielen. Het verlaten van het huwelijk, zei Adele, was in 'het nastreven van mijn eigen geluk'.

"Ik ging gewoon door de bewegingen en ik was niet gelukkig. We hebben geen van beiden iets verkeerd gedaan. We hebben elkaar geen pijn gedaan of iets dergelijks. Het was gewoon: ik wil dat mijn zoon me echt ziet liefde en bemind worden. Het is echt belangrijk voor mij, "zei ze. "Sindsdien ben ik op mijn reis geweest om mijn ware geluk te vinden."

5 Angelo deed haar ook beseffen hoe ongelukkig ze was

Het was ook haar zoon die Adele deed beseffen hoe ongelukkig ze was in het huwelijk met Angelo's vader. Hij beschrijft een gelegenheid toen hij nog maar zes jaar oud was: "Hij zei in mijn gezicht: 'Kun je me zien? En ik had zoiets van, uh, ja. En hij had zoiets van, want ik kan je niet zien.' Nou, mijn hele leven stortte in op dat moment. Hij wist dat ik er niet was."

Dit inspireerde haar vervolgens om open te zijn met haar zoon over de moeilijkheden die zij en Simon ervoeren: "Toen begon ik het met hem te delen."

4 Ze heeft moeite om Angelo te helpen de scheiding van zijn ouders te begrijpen

Open zijn met haar zoon is echter niet zonder problemen geweest. Er waren vaak meer vragen dan antwoorden, en Adele was wanhopig als moeder.

Adele legde de moeilijkheid uit en zei: "Hij heeft zoveel simpele vragen voor mij die ik niet kan beantwoorden, omdat ik het antwoord niet weet", zei de zanger. "Zoals, waarom kunnen we niet nog steeds samenleven? Dat is gewoon niet wat mensen doen als ze gaan scheiden. Maar waarom niet? Ik heb zoiets van, ik weet het niet. Dat is niet wat de samenleving doet En: Waarom hou je niet meer van mijn vader? En ik zou zeggen, ik hou echt van je vader. Ik ben gewoon niet verliefd."

"Ik kan dat niet logisch maken voor een negenjarige," voegde ze eraan toe.

3 Ze brengen veel tijd samen door

Adele is notoir privé over de details van haar persoonlijke leven, maar is enigszins open geweest over het soort dingen dat ze met haar zoon doet. De meest interessante details kwamen naar voren tijdens Adele's recente '73 Questions'-video-interview met Vogue, waarin ze het soort voedsel onthulde dat ze graag voor haar zoon koopt, het soort tv-programma's dat ze samen bekijken en het soort activiteiten dat het paar doet. opstaan. Het was duidelijk dat het paar een hechte band heeft en plezier maakt wanneer ze maar kunnen buiten het drukke schema van mama Adele.

2 Ze houdt hem afgeschermd van haar roem

Adele is misschien wel een van de beroemdste personen ter wereld, maar ze heeft er een punt van gemaakt dat Angelo zich er meestal niet van bewust is en haar simpelweg kent als 'mama'. Hij heeft haar van jongs af aan op tournee vergezeld, maar is zich nog steeds grotendeels niet bewust van hoe belangrijk zijn moeder is - en is verbijsterd als medeleerlingen op school het ter sprake brengen: "Er waren een paar oudere meisjes die hem achtervolgden en vroegen als ik zijn moeder was', zei Adele."Hij had zoiets van: ik denk dat ze Adele heet, ja. Mijn moeder. Mijn moeder. Ik ben Adele niet voor hem. Hij had het gevoel dat hij werd gepest, omdat ze hem irriteerden."

Mama wist precies wat ze moest zeggen om Angelo te helpen zichzelf te wapenen in toekomstige situaties zoals deze: "Ik zei: dat is geen pesten. Zeg gewoon: ja, ze is mijn moeder. Ze veegde mijn a af."

1 Daar is de familieopstelling bijna hetzelfde als voor de splitsing

De scheiding van de ouders van Angelo is afgerond en het voormalige echtpaar deelt de gezamenlijke voogdij over hun zoon. De dingen zijn echter niet zo heel veel veranderd voor de familie, die de dingen zo veel mogelijk hetzelfde houdt als voorheen. Simon heeft in feite het huis gekocht dat recht tegenover dat van Adele ligt, en dus brengt Angelo veel tijd door met zijn beide ouders, waarbij hij gemakkelijk van huis kan wisselen. De verstoring van zijn leven is geminimaliseerd, waardoor zijn relatie met mama en papa effectief is behouden.

Aanbevolen: