RHONY: 10 van Sonja's mooiste momenten in seizoen 12 (tot nu toe)

Inhoudsopgave:

RHONY: 10 van Sonja's mooiste momenten in seizoen 12 (tot nu toe)
RHONY: 10 van Sonja's mooiste momenten in seizoen 12 (tot nu toe)
Anonim

Het is moeilijk te geloven dat The Real Housewives of New York al in seizoen 12 is. Door de jaren heen hebben Bravo-fans een aantal behoorlijk geweldige dames de rode appel laten vasthouden, maar Sonja Morgan heeft de verwachtingen van fans overtroffen. En hoewel ze een aantal fantastische momenten heeft gehad, is geen seizoen beter geweest dan seizoen 12.

Op het moment van schrijven heeft RHONY nog drie afleveringen te gaan in het seizoen. Dat betekent nog drie uur aan geweldige Sonja-momenten. We weten niet zeker wat Kool-Aid Sonja daar in New York heeft gedronken, maar haar tijd op het scherm was iconisch. Om tien van Sonja's beste momenten in seizoen 12 tot nu toe te bekijken, scroll hieronder!

10 'Ik ben geen trofeevrouw!'

Afbeelding
Afbeelding

In de aflevering "Don't Mansion It" zijn de dames van New York City een weekend in de Hamptons en logeren bij Ramon thuis. Zoals altijd staat Ramona in de gastheermodus en verwacht hij dat de dames de grond kussen waarop ze loopt. Maar als Ramona de dames meeneemt naar het huis van haar vriend voor een huisfeest, kan Sonja het niet schelen in het enorme huis waarin ze woont. Als Morgan draait ze al jaren om geld en wordt ze niet gefaseerd door de leuke dingen, ze drinkt meer. Tegen het einde van de avond is Sonja zo dronken dat ze bijna schreeuwt tegen iedereen met wie ze praat. Maar zodra Elyse Sonja een 'trofeevrouw' noemt, breekt de hel los en heeft Sonja een mini-meltdown.

9 Toen ze dronken een kalkoenpoot at op het Halloweenfeest van LuAnn

Afbeelding
Afbeelding

In de aflevering Eet, drink en wees eng, organiseert LuAnn een voodoo-geïnspireerd Halloween-feest. Grappig genoeg wist geen van de meisjes echt hoe ze zich moesten kleden voor een voodoo-feest, maar ze deden hun best.

Zoals gewoonlijk kwam Sonja verspild op het feest en bleef ze drinken terwijl ze op het feest was. Hoewel het aantal drankjes dat ze consumeerde zorgwekkend was, was het ongelooflijk herkenbaar om te zien hoe ze dronken al het eten voor haar opat, waardoor fans nog meer van haar gingen houden.

8 Toen ze huilde omdat ze niet genoeg betaald kreeg door LuAnn

Afbeelding
Afbeelding

In "Not Feeling Jovani" zijn de dames een weekend in de Berkshires bij Dorinda's huis. Zoals altijd wordt de tijd in de Berkshires wild, en veel van de dames gebruikten deze tijd om alle problemen die ze met elkaar hadden op te lossen.

Zodra de dames beginnen te praten over Lu's cabaret, geeft Sonja toe dat ze slechts ongeveer $ 200 krijgt om te verschijnen en op te treden (wat niet genoeg is om haar haar en make-up te bedekken). De onthulling dat Lu op Sonja bezuinigde, was hartverscheurend voor de meisjes. Sonja begon te huilen en vroeg om meer geld, wat zowel hilarisch als verdrietig was.

7 Die keer dat ze in het maïsdoolhof plaste (en toen het maïs stal)

Afbeelding
Afbeelding

In de aflevering "How Ya Like Them Apples?" de dames nemen een shuttle naar een lokale appelboomgaard voor een dagje uit. Alle dames waren opgewonden om wat nuchtere tijd samen door te brengen terwijl ze een activiteit deden, maar toen Dorinda de rosé tevoorschijn haalde, wist je wat de fan raakte.

De nuchtere dag van de meiden veranderde in een dag vol rosé en iedereen werd veel te dronken. Sonja inbegrepen. Ze werd zo dronken dat ze verdwaalde in het doolhof van maïs met Leah en de twee plasten in het doolhof terwijl ze probeerden een uitweg te vinden! Ze stoppen zelfs maïs in hun portemonnee!

6 Toen ze haar mooie gewichtstoename verdedigde

Afbeelding
Afbeelding

Zoals veel van de dames in de Housewives-franchise, kunnen de vrouwen van New York onder de gordel gaan wanneer ze dat willen. Na een paar prikken van Ramona, bleven de hits komen toen Ramona in de Russische kuuroord Sonja vertelde dat ze een paar kilo kon afvallen. Sonja was zo onder de indruk van deze opmerking en vertelde de camera's: "Toen we in de spa waren, in de kleedkamer, vertelde Ramona me dat ik minstens 10 pond moet verliezen omdat ik mooi ben. Ik ben mooi met mijn gewicht op, b-! Ik bedoel, echt?"

Dit moment was heel veelzeggend over Ramona's karakter en Sonja's gratie en kracht.

5 Skinny dippen in de Hamptons

Afbeelding
Afbeelding

Het weekend van Ramona's Hamptons-feest zou in een museum moeten zijn. Er was geen saai moment. Het mooiste moment was echter toen Leah Tinsley en Sonja aanmoedigde om met haar te gaan skinny dippen in Ramona's zwembad. Sonja "zag dubbel en voelde zich alleen" maar trok haar kleren uit en sprong in het zwembad met een fles champagne. De beelden van de drie vrouwen die aan de rand van het zwembad hangen, zijn nu een meme, een ansichtkaart, een t-shirt, noem maar op.

4 Toen ze met een kater opdook tijdens een training

Afbeelding
Afbeelding

Na iets te veel gedronken te hebben in de appelboomgaard, ging Sonja bij elkaar voor een groepsworkout met Ramona en Dorinda. Het is eigenlijk indrukwekkend dat Sonja überhaupt kwam opdagen, aangezien ze de dag ervoor dronken was.

Het zien van een kater Sonja aanrollen voor een training waar ze niet bij wilde zijn en proberen de grappige poses te doen was zo herkenbaar voor kijkers. We hebben allemaal in Sonja's schoenen gestaan!

3 Waarom deed ze Gords op haar oren?

Afbeelding
Afbeelding

Met zo weinig afleveringen hebben de RHONY-dames zeker veel gereisd in seizoen 12. In de aflevering, "Something's Brewing", zijn de vrouwen in Newport, Rhode Island voor een weekendje weg. Ramona zou het hele weekend voor de dames hebben geregeld, maar een ontspannen meidenuitje werd het niet. Dankzij "orkaan Leah" en een drankje teveel voor Sonja, was het weekend een ramp.

Op een avond tijdens het eten hadden de dames - alweer - te veel gedronken en ontstond er ruzie tussen Leah en Ramona. Ondertussen is Sonja dronken aan het eten en doet ze gordingen op haar oren. Waarom? Niemand weet het.

2 Ze sleepte Leah naar Morgan Island

Afbeelding
Afbeelding

In de aflevering 'Orkaan Leah' blaast Leah wat stoom af na het beëindigen van een relatie door veel te veel te drinken op een mooi diner in Newport. Gedurende de hele aflevering nemen Ramona en Leah het tegen elkaar op en Sonja leek aan Ramona's kant te staan. Maar toen Leah haar tanden in Sonja zette, was ze in de war aan wie ze loyaal moest zijn. In plaats van boos te zijn op Leah zoals Ramona was, begon ze met Leah in het gras te spelen en haar naar "Morgan Island!"

1 De iconische Fashion Week-outfit die ze Leah gaf

Afbeelding
Afbeelding

Leah en Sonja hadden een moeizaam begin, maar al snel legden ze hun meningsverschillen opzij. Tijdens de modeweek in New York pronkte Sonja met haar Sonja by Sonja Morgan-collectie en wilde ze dat alle dames haar ontwerpen zouden dragen. LuAnn, Ramona en Dorinda kregen allemaal prachtige jurken om te dragen, maar Leah? Sonja gaf haar een grijs trainingspak om te dragen. Toen Leah het trainingspak niet droeg, was Sonja beledigd en zette het zichzelf op (met een cowboyhoed) en bewees dat het een geweldige look was. Wat Sonja niet wist, is dat iedereen wist dat de outfit een schot in de roos was bij Leah. Sonja zo'n stunt zien uithalen was goud.

Aanbevolen: