Wie is Ushers vriendin Jenn Goicoechea, en wat doet ze?

Inhoudsopgave:

Wie is Ushers vriendin Jenn Goicoechea, en wat doet ze?
Wie is Ushers vriendin Jenn Goicoechea, en wat doet ze?
Anonim

Usher Raymond is zeker geen onbekende in de schijnwerpers. Het R&B-icoon verplettert de muziekscene sinds zijn debuut in 1994, toen hij nog maar 15 jaar oud was. Raymond is sindsdien een van de grootste entertainers geworden en wekte grote interesse in zijn persoonlijke leven.

Na zijn eerste huwelijk met Tameka Foster in 2007, ging Usher na zijn scheiding in 2009 verder met Grace Harry. Hoewel het leek alsof Usher en Grace perfect waren voor foto's, ging het duo in 2018 uit elkaar. alsof de zanger van 'Confessions' geen tijd verspilde om verder te gaan, aangezien hij in 2019 gelinkt was aan zijn nieuwe vriendin, Jennifer Goiceochea.

Het paar ha alt sindsdien de krantenkoppen, vooral na de aankondiging van hun eerste kind samen. Nou, felicitaties zijn wederom op hun plaats, want Jennifer en Usher verwelkomden hun tweede baby! Aangezien ze misschien "de ware" voor Usher is, aangezien de derde keer altijd de charme is, willen fans graag meer weten over Usher's hoofdrolspeelster.

Usher en Jennifer begonnen te daten in 2019

Usher is altijd behoorlijk openbaar geweest als het gaat om zijn romances, dus zijn relatie met zijn huidige vriendin, Jennifer Goicoechea, was zeker geen uitzondering. Het stel begon naar verluidt te daten in oktober 2019 en is sindsdien samen. De zanger was eerder niet één, maar twee keer getrouwd met zowel Tameka Foster als Grace Harry, maar fans hebben het gevoel dat zijn romance met Jenn anders is dan die van zijn anderen.

Het duo bracht de zaken vrij snel naar een hoger niveau in hun relatie en kondigde aan dat Jennifer begin 2020 zwanger was van hun eerste kind samen. Op 30 september van dat jaar verwelkomde het duo een dochtertje, Sovereign Bo Raymond. "We voelen ons gezegend en vol liefde met de komst van ons prachtige meisje", schreef Usher op zijn Instagram.

Ze is een muziekmanager bij Epic Records

Hoewel we Jennifer kennen als Ushers vriendin en babymama, is ze vrij bekend in de muziekindustrie. Jennifer Goicoechea was de directeur van de afdeling ritme en ziel van ASCAP, een non-profitorganisatie die zich inzet voor de bescherming van de muzikale auteursrechten van haar klanten.

Naast haar vroegere rol bij ASCAP, is Goicoechea nu de Vice President van A&R bij Epic Records, wat best belangrijk is! Het label vertegenwoordigt enorme namen in de muziekwereld, waaronder Travis Scott, 21 Savage, Rick Ross, Mariah Carey en Meghan Trainor, om er maar een paar te noemen.

De twee verwelkomden hun tweede baby samen

Na twee jaar samen lijkt het alsof felicitaties opnieuw op zijn plaats zijn voor het gelukkige paar! Op 29 september 2021 maakten Jenn en Usher bekend dat ze hun tweede kind samen hadden verwelkomd, een jongetje genaamd Sire Castrello Raymond. Terwijl dit het tweede kind van Usher met Goiceochea is, is baby Sire zijn vierde kind.

Hoewel het stel niet al te open is over hun privéleven, is het duidelijk dat Jenn het goed kan vinden met zijn twee andere kinderen. De zanger onthulde dat zijn jongens enthousiast waren over de nieuwste toevoeging aan het gezin, wat bewijst dat ze een heel gelukkig gezin zijn!

Aanbevolen: