Wat doet Tiger Woods' vriendin Erica Herman voor de kost?

Inhoudsopgave:

Wat doet Tiger Woods' vriendin Erica Herman voor de kost?
Wat doet Tiger Woods' vriendin Erica Herman voor de kost?
Anonim

Sinds het midden van de jaren '90 is er één professionele golfspeler die erin is geslaagd een begrip te worden, Tiger Woods. Woods, een werkelijk uitzonderlijke atleet, is al jaren een van de beste golfers ter wereld en daarom willen heel veel mensen alles weten over Tiger. Woods is zelfs zo beroemd dat mensen aandacht schonken aan de kritiek van Tigers anders onbekende nicht op hem.

Natuurlijk, hoewel Tiger Woods vooral bekend staat om zijn professionele prestaties, is zijn persoonlijke leven soms ook in het nieuws geweest. Immers, wanneer iemand zo beroemd wordt als Woods, duurt het niet lang voordat de roddelbladen aandacht aan hen beginnen te schenken. De meeste mensen weten echter niet zoveel over Woods' vriendin Erica Herman en wat ze doet voor de kost.

Tiger Woods' relatiegeschiedenis

Van buitenaf gezien lijken Tiger Woods en Erica Herman erg gelukkig samen. Dat betekent echter niet dat Herman de eerste vrouw is met wie Woods een gezonde relatie leek te hebben. Immers, lang voordat de wereld ooit van Herman had gehoord, was Woods al enkele jaren getrouwd met een andere vrouw.

Volgens whosdatedwho.com begonnen Tiger Woods en Elin Nordegren te daten in 2001, en toen liepen ze door het gangpad in 2004. Samen hadden Woods en Nordegren samen twee kinderen, een dochter genaamd Sam en een zoon genaamd Charlie. Helaas gingen Woods en Nordegren uiteindelijk uit elkaar nadat Tiger verwikkeld raakte in een grote controverse.

Na jarenlang een uiterst positieve publieke persoonlijkheid te hebben opgebouwd, werd het imago van Tiger Woods plotseling aangetast toen werd gemeld dat hij zijn vrouw had bedrogen. Helaas was het eerste rapport waaruit bleek dat Woods ontrouw was geweest slechts het begin van de zaak. Er kwamen tenslotte veel verschillende vrouwen die onthulden dat Woods tijdens zijn huwelijk met hen had vreemdgegaan.

Naast zijn ex-vrouw en alle vrouwen met wie hij vreemdging, is Tiger Woods in verband gebracht met verschillende andere vrouwen. Tijdens Woods' tijd in de publieke belangstelling is bijvoorbeeld gemeld dat hij betrokken was bij vrouwen als Lindsey Vonn, Leann Rimes en Tyra Banks.

Wie is Erica Herman en wat doet ze voor de kost?

Hoewel Tiger Woods een van de beroemdste atleten ter wereld is, is hij nooit het soort ster geweest dat actief op zoek gaat naar berichtgeving in de pers zoals sommige van zijn collega's dat doen. Met dat in gedachten zou het voor niemand als een verrassing moeten komen dat er heel weinig bekend is over Woods 'vriendin Erica Herman. Toch is Herman geen compleet mysterie.

Volgens rapporten hebben Erica Herman en Tiger Woods elkaar ontmoet toen ze een student was aan de University of Central Florida. Bij UCF studeerde Herman politicologie en ze had de ambitie om ooit advocaat te worden. Om haar opleiding te betalen, nam Herman een baan bij de Blue Martini, waar ze Woods ontmoette toen hij als klant binnenkwam. Als de rapporten waar zijn, hoewel Woods en Herman elkaar ontmoetten toen ze nog een student was, was het pas toen ze afstudeerde dat ze een koppel werden en toen maakten ze hun relatie bekend in 2017.

In de jaren sinds de wereld vernam dat Tiger Woods en Erica Herman een koppel waren geworden, hebben de paparazzi het paar graag op camera vastgelegd. Als gevolg hiervan is één ding heel duidelijk geworden: Herman lijkt een groot voorstander van elk aspect van het leven van Woods. Herman vergezelt Woods bijvoorbeeld routinematig naar grote evenementen, waaronder aanwezig zijn toen Woods de Masters van 2019 won. Herman zat ook op de eerste rij toen Woods werd opgenomen in de World Golf Hall of Fame en zij was erbij toen Tiger werd verwelkomd in het Witte Huis.

Erica Herman was niet alleen aanwezig bij veel van de grote evenementen in het leven van Tiger Woods, maar heeft ook een hechte band met zijn kinderen ontwikkeld. Er zijn tenslotte veel foto's van Herman die zich thuis voelt bij de familie van Woods en ze is er zelfs geweest om de kinderen van Tiger te ondersteunen bij hun evenementen in het verleden.

In de loop der jaren heeft Tiger Woods veel vertakt, waaronder het bezitten en exploiteren van een restaurant in Florida genaamd The Woods Jupiter. Het is duidelijk dat Erica Herman, iemand die Woods impliciet vertrouwt, de algemeen directeur van The Woods Jupiter is voor de kost. Helaas kwam Herman in heet water terecht vanwege haar rol in het restaurant toen iemand te veel bediend werd en een dodelijk auto-ongeluk kreeg. Toen The Woods Jupiter voor het incident werd aangeklaagd, werd Herman ook als verdachte genoemd. Hoewel Erica uiteindelijk uit de rechtszaak werd ontslagen, werd Herman tijdens het ontdekkingsproces gedwongen haar telefoon af te staan.

Aanbevolen: