Hoe oud is de vriendin van James Franco en wat doet ze?

Inhoudsopgave:

Hoe oud is de vriendin van James Franco en wat doet ze?
Hoe oud is de vriendin van James Franco en wat doet ze?
Anonim

Sinds de beschuldigingen voor het eerst naar boven kwamen, is James Franco niet meer dezelfde geweest. Verhaal na verhaal kwam naar buiten over zijn wegen achter de schermen en tegenwoordig wordt hij eigenlijk geannuleerd door fans en Hollywood.

We horen tegenwoordig niet veel over de acteur en in feite waren fans niet zeker van zijn persoonlijke relatie, naast Izabel Pakzad. Het was pas onlangs dat People onthulde dat het paar nog steeds samen is en geniet van tijd in het buitenland.

We zullen zijn partner van naderbij bekijken terwijl we haar leeftijd en beroep vaststellen. Izabel is veel jonger dan Franco en de twee zijn al langer aan het daten dan de meesten zouden verwachten.

Daarnaast zullen we haar carrière bekijken, die veel lijkt op die van Franco. Gelukkig heeft het, ondanks de controverse rond James' naam, haar werk niet vertraagd en heeft ze momenteel een aantal acteerprojecten op haar cv staan.

Ze begonnen te daten toen ze begin twintig was

Heeft James Franco iets met jongere vrouwen? Welnu, een paar jaar geleden grapte Seth Rogen dat dit het geval was en beweerde dat Franco iets met tieners had… Gezien alle controverse rond Franco's naam, moest Seth Rogen een verklaring afleggen over die woorden.

"Ik besloot James Franco in de maling te nemen", zegt Rogen tijdens de monoloog. “Ik poseerde als een meisje op Instagram, vertelde hem dat ik veel te jong was. Hij leek onaangedaan. Ik heb een afspraak met hem in het Ace Hotel.'

"Wat ik kan zeggen is dat ik misbruik en intimidatie veracht en dat ik nooit de acties van iemand die het doet, zou verbergen of verbergen, of iemand bewust in een situatie zou brengen waarin ze in de buurt van zo iemand waren," vertelde Rogen aan de Keer. “Echter, ik kijk terug op een grap die ik maakte op ‘Saturday Night Live’ in 2014 en ik heb heel veel spijt van het maken van die grap. Het was eerlijk gezegd een vreselijke grap.”

Ondanks alle controverse die plaatsvindt, heeft Franco sinds 2017 een relatie met zijn vriendin, Izabel Pakzad. Tegenwoordig is ze 28, wat betekent dat de actrice 24 was toen ze voor het eerst begonnen te daten, terwijl James op dat moment de veertig naderde.

Zelfs met het leeftijdsverschil, meldde People dat de twee nog steeds samen zijn en een belangrijke reden zou kunnen zijn dat ze allebei ondergedompeld zijn in dezelfde wereld van showbusiness.

Ze is een actrice en regisseur

Izabel Pakzad is niet alleen mooi, maar ze heeft ook wat acteer- en regiecredits. Volgens IMDB nam ze deel aan films als 'Birds of Prey', 'The Deuce' en 'Don't Worry, It's Gonna Be Ok'.

Gezien haar recente IG-post, is ze nog steeds erg actief in de regieruimte en heeft ze onlangs een kleiner project uitgebracht. Wat betreft berichten met betrekking tot Franco, waarschijnlijk gezien de controverse die hij heeft veroorzaakt, heeft ze echt niets gepost.

Franco heeft natuurlijk de wereld van sociale media verlaten en sindsdien heeft hij niet meer omgekeken. "Het is heel bevrijdend", zegt Franco. “Ik ben er net van af. Toen ik voor het eerst begon, voelde het gewoon gek. Ik behandelde het alsof het een grap was. Je komt in die rare verleidelijke ruimte waar het privé aanvoelt, maar het is ook openbaar. En je raakt verslaafd aan de reactie.”

Hij praat zelden over zijn relatie met Izabel, hoewel hij wel een bepaald verhaal onthulde waar hij veel spijt van had.

"Er was één geval, deze oude vriendin was op bezoek in New York", zegt Franco. “Ik was hier voor school gekomen. Mijn kat had haar in het oog gekrabd. Ik had de volgende dag zoveel werk te doen dat ik haar niet naar het ziekenhuis heb gebracht. Ik liet mijn assistent haar meenemen. Dat moment achtervolgde me zo. Wat voor egoïstisch, egocentrisch vriendje ben jij?”

Ondanks de kleine hapering lijkt het paar het tegenwoordig prima te doen. De meeste fans vroegen zich af of ze nog steeds samen zijn, gezien het gebrek aan nieuws over de twee. Blijkt dat mensen onlangs hebben onthuld dat ze nog steeds naast elkaar staan.

Ze zijn onlangs samen gespot op vakantie

Onlangs gemeld door People, werd het stel samen gespot in Mykonos, Griekenland, genietend van het mooie weer en het prachtige water. De twee blijven hun relatie stil houden, foto's van het paar zijn echt schaars. Gezien alle recente aantijgingen tegen Franco, is dit zeker het beste.

Het zal interessant zijn om te zien hoe het haar werkleven beïnvloedt en of het een rol gaat spelen in de projecten waaraan ze gaat werken. We weten dat voor Franco de beschuldigingen een grote rol speelden en hij is de afgelopen jaren MIA geweest. Zijn partner bleef op zijn minst aan zijn zijde, ondanks alle slechte pers.

Aanbevolen: