Wat YouTuber Bethany Mota nu doet

Inhoudsopgave:

Wat YouTuber Bethany Mota nu doet
Wat YouTuber Bethany Mota nu doet
Anonim

Bethany Mota was tijdens haar tienerjaren een van de populairste schoonheidsgoeroes op YouTube. Ze was schattig, leuk en lief. Ze besteedde veel tijd aan het perfectioneren van haar video's en filmde ze vaak op heel creatieve manieren. Rond de tijd dat Mota bij Dancing With the Stars kwam, begonnen haar video's minder frequent te worden en verdween ze een tijdje.

Mota uploadt tegenwoordig nog steeds video's op YouTube, maar lang niet zo vaak als vroeger. Haters zijn daar niet stil over geweest, want Mota schreef een nummer en speelde het op een ukelele over hoe fans dachten dat ze niet langer relevant was. Fans vragen zich misschien af wat ze tegenwoordig doet als ze geen video's plaatst. Ze houdt zichzelf behoorlijk druk buiten het YouTube-platform.

Laten we eens kijken naar wat Mota tegenwoordig heeft gedaan.

7 Ze heeft een sieradenlijn

Mota heeft een sieradenlijn die ze in 2020 lanceerde, genaamd Atom and Matter. Het is een duurzaam gemaakte lijn van demi-fine sieraden waar Mota erg trots op is. De stukken zijn ontworpen door Yunjo Lee, die vroeger voor Tiffany & Co ontwierp. De verkoop ondersteunt zelfs liefdadigheidsinstellingen voor empowerment van vrouwen. Mota heeft de stukken natuurlijk zelf gemodelleerd voor het bedrijf en afbeeldingen van haar die de sieraden draagt, zijn te vinden op de website van het bedrijf en op hun sociale-mediapagina's. Volgens de New York Times is de collectie gemaakt van gerecycled zilver en bedekt met goudvermeil of rhodium. Ze vertelde de New York Times dat ze zich in de juwelierszaak wilde wagen omdat het iets is dat altijd veel voor haar heeft betekend.

6 Ze geniet van het leven van tante

Mota groeide op in Noord-Californië in een stad genaamd Los Banos met haar oudere zus, Brittney, die nu moeder is van twee kleine meisjes, Marin en Camille. Brittney is een kleuterjuf en Bethany vindt het heerlijk om tante te zijn voor haar twee meisjes. Bethany woont nu in de San Fernando Valley met haar oude vriend en brengt graag tijd door met haar nichtjes wanneer ze maar kan. Brittany plaatste tot eind 2020 video's met haar dochters op YouTube en heeft haar kanaal sindsdien niet meer bijgewerkt.

5 Ze werkt samen met merken

In de afgelopen jaren werkt Mota samen met merken op haar Instagram-account. Ze heeft gewerkt met merken als Cricket Wireless, Victoria's Secret en Always. Mota was altijd voorzichtig met merkpartnerschappen tijdens het hoogtepunt van haar YouTube-roem, omdat ze zich bewust was van het feit dat fans zich tegen haar konden keren als ze zich begon te concentreren op reclameproducten in plaats van de kwaliteitsinhoud te leveren waar ze bekend om stond. Dat lijkt ze tegenwoordig nog steeds in gedachten te houden, terwijl ze zorgvuldig kiest met welke merken ze gaat samenwerken.

4 Ze brengt tijd door met haar vriendje

Mota heeft al een aantal jaren een relatie met de Emmy Award-winnende choreograaf Dominic Sandoval en lijkt best tevreden met hem. Ze gingen een tijdje uit elkaar, maar kwamen uiteindelijk weer bij elkaar. Hij is tegenwoordig te zien in veel van haar YouTube-video's en ze brengt veel van haar vrije tijd met hem door. Ze zijn samen naar Disneyland gegaan en hebben tijdens de pandemie veel tijd samen thuis doorgebracht. Fans kennen Sandoval misschien van zijn seizoen op So You Think You Can Dance.

3 Ze is haar huis aan het inrichten

Een paar jaar geleden bracht Mota een video uit waarin al het harde werk te zien is dat ze heeft gestoken in het opknappen van haar thuiskantoor. Ook heeft ze in 2020 de slaapkamer van haar en haar vriend een enorme make-over gegeven tijdens de pandemie. Ze zou zeker een carrière als interieurontwerper kunnen hebben; de kamers waar ze aan werkte, zijn behoorlijk fantastisch geworden. Haar vriend was erg onder de indruk van haar transformatie van hun slaapkamer. Beide kamers waaraan ze werkte, zagen eruit alsof ze door een professional waren gedaan. Mota grapte zelfs aan het einde van de video over de make-over van de slaapkamer dat ze 'een artiest' was.

2 Ze groeide op

Mota staat altijd bekend als een gezinsvriendelijke YouTuber. Ze zei in een YouTube-video dat de reden waarom ze bang was om terug te komen naar het platform, was dat ze het gevoel had dat ze niet langer zichzelf kon zijn op het platform. Ze zei dat ze volwassen was geworden, maar haar volgelingen leken haar alleen leuk te vinden als ze de lieve, jonge, onschuldige versie van zichzelf was. Ze voelde zich uiteindelijk op haar gemak om haar nieuwe volwassen zelf op YouTube en sociale media te laten zien, ongeacht wat de haters zeiden. Ze zei ook dat ze een YouTube-burnout had, wat een andere reden was voor haar afwezigheid op het platform.

1 Ze maakt TikToks

Zoals veel jonge volwassenen en tieners tegenwoordig, maakt ze graag video's voor TikTok en Reels op Instagram. Ze heeft meer dan 150.000 volgers op TikTok, wat lang niet in de buurt komt van de negen miljoen abonnees die ze op YouTube heeft, maar ze maakt nog steeds graag video's voor de lol. Ze plaatst al haar video's op zowel TikTok als Reels op Instagram, waar ze meer dan vier miljoen volgers heeft. Om onbekende reden mist Mota een blauw vinkje op haar TikTok-account, wat betekent dat ze niet is geverifieerd in de app.

Aanbevolen: