Alles wat we weten over waar Barbara W alters is en wat ze nu doet

Inhoudsopgave:

Alles wat we weten over waar Barbara W alters is en wat ze nu doet
Alles wat we weten over waar Barbara W alters is en wat ze nu doet
Anonim

Zodra een beroemdheid jarenlang de massa heeft vermaakt, kan het voor hun fans gemakkelijk zijn om het gevoel te krijgen dat ze altijd in de schijnwerpers zullen blijven staan. Natuurlijk, logisch gezien, zal de carrière van elke beroemdheid uiteindelijk eindigen. Het lijdt echter geen twijfel dat het schokkend is als fans zich afvragen wat er met Gene Hackman is gebeurd nadat hij plotseling uit de schijnwerpers verdwijnt nadat hij heeft besloten met pensioen te gaan.

Net als Gene Hackman besloot Barbara W alters, na decennia van entertainen en informeren van de massa, met pensioen te gaan. Natuurlijk verdiende W alters het zeker om met pensioen te gaan nadat ze zoveel tijd en moeite in haar carrière had gestoken, zodat ze meer tijd met haar geliefde dochter kon doorbrengen. Toch is het volkomen natuurlijk dat mensen die haar jarenlang op tv hebben gezien, W alters missen. Met dat in gedachten roept het twee vragen op: waar is W alters vandaag en wat is ze van plan?

Waar woont Barbara W alters?

Tijdens de legendarische carrière van Barbara W alters leek het vaak alsof er twee dingen waren waar ze het meest om gaf. Ten eerste wilde W alters ervoor zorgen dat haar collega's en kijkers van haar uitzendingsjournalist haar zagen als een zeer geloofwaardige en professionele persoon. Ten tweede leek het heel duidelijk dat W alters wilde dat een groot deel van haar nalatenschap de weg vrijmaakte voor vrouwelijke journalisten en tv-presentatoren om hetzelfde succes te vinden.

Natuurlijk, naast een van de meest gerespecteerde journalisten ter wereld te worden en ruimte te maken voor vrouwen op televisie, heeft W alters' ongelooflijke carrière haar in staat gesteld om extreem rijk te worden. Volgens celebritynetworth.com heeft W alters zelfs een indrukwekkend fortuin van $ 170 miljoen. Als gevolg van haar indrukwekkende fortuin kon W alters een weelderig appartement in New York City kopen. Volgens een rapport brengt W alters het grootste deel van haar tijd door in dat appartement in NYC.

Leeft Barbara W alters nog?

Dankzij de lange carrière van Barbara W alters kon ze keer op keer bewijzen hoe slim en sterk ze was als mens. Natuurlijk is niemand perfect en W alters heeft zeker fouten gemaakt, maar bovenal moet worden opgemerkt dat W alters altijd hard heeft gewerkt om de massa te informeren. Met dat alles in gedachten, zou het vanzelfsprekend moeten zijn dat toen W alters met pensioen ging, iedereen wilde dat ze zou genieten van haar schemeringjaren.

Helaas is het op basis van alle berichten over de huidige staat van het leven van Barbara W alters onmogelijk om te zeggen dat alles goed gaat met de tv-legende. In plaats daarvan lijdt W alters, net als veel andere mensen voor en na haar, aan dementie en de ziekte heeft haar leven op een grote manier veranderd.

In 2013 en 2014 waren Barbara W alters en Jenny McCarthy samen gastheer van The View. Omdat ze in die tijd vijf dagen per week samenwerkten, ontwikkelden W alters en McCarthy een relatie en daarom hield Jenny Barbara in de gaten nadat laatstgenoemde met pensioen was gegaan. In 2020 gaf McCarthy een update over het leven en de gezondheid van Barbara toen ze met Us Weekly over het onderwerp sprak.

"Ik heb gehoord dat het niet goed met haar gaat, en ik heb er net met Sherri Shepherd over gesproken en we sturen wat kaarten naar haar." Hoewel het duidelijk ontmoedigend was om te horen dat het op dat moment niet goed ging met Barbara W alters, zorgde McCarthy ervoor dat ze erop wees dat ze een heel sterk mens is. "Die vrouw is een moloch die gewoon doorgaat, wat er ook gebeurt."

Toen Us Weekly hun rapport publiceerde over de bovengenoemde opmerkingen van Jenny McCarthy, kregen ze een citaat van de vertegenwoordiger van Barbara W alters over het verhaal. Als reactie schetste de vertegenwoordiger van W alters een heel ander beeld van het leven van de legende. “Ik zie haar om de twee tot drie weken en het gaat prima met haar.”In 2019 publiceerde Radar Online echter een rapport over de toestand van W alters leven dat bevestigt wat McCarthy later zei.

Volgens Radar Online kon Barbara W alters in 2019 enkele goede vrienden, waaronder Whoopi Goldberg, niet meer herkennen. Erger nog, Radar Online meldde dat iemand met kennis van het leven van W alters in die tijd onthulde hoe beperkt haar bestaan was geworden. “W alters kijkt het grootste deel van de dag uit haar ramen. Het is allemaal heel triest. “Helaas is haar dementie erger geworden. Haar verzorgers geven haar de mogelijkheid om alledaagse beslissingen te nemen, maar vaker wel dan niet zal ze hen wezenloos aanstaren.”

Gezien het feit dat de vertegenwoordiger van Barbara W alters gewoonlijk heeft ontkend dat haar leven drastisch is veranderd als gevolg van dementie, is er geen manier om die rapporten te bevestigen. Gezien het feit dat een van de voormalige co-hosts van W alters echter heeft bevestigd dat het bergafwaarts gaat, lijkt het zeer waarschijnlijk dat dit het geval is. Bovendien, als de mentale toestand van W alters nog steeds scherp was, waarom is het dan vele jaren geleden dat ze voor het laatst in het openbaar werd gezien? Ervan uitgaande dat de rapporten van 2019 en 2020 over W alters juist zijn, moet het inmiddels verder bergafwaarts zijn gegaan, aangezien dementie in de loop van de tijd alleen maar erger wordt.

Aanbevolen: