Wat is er gebeurd met 'Hannah Montana'-ster Emily Osment?

Inhoudsopgave:

Wat is er gebeurd met 'Hannah Montana'-ster Emily Osment?
Wat is er gebeurd met 'Hannah Montana'-ster Emily Osment?
Anonim

Het lijdt geen twijfel dat Miley Cyrus de ster was van Hannah Montana van Disney Channel, maar de cast van ondersteunende personages maakte de show gemakkelijk veel gedenkwaardiger dan het had kunnen zijn. Het zijn mensen als Hannah Montana's beste vriend, gespeeld door Emily Osment, die de show hebben gemaakt tot wat het was. Natuurlijk nam Emily's vermogen, evenals de rest van de cast, exponentieel toe dankzij de show. Maar wat is er precies met Lilly Truscott gebeurd?

Sinds de show eindigde in 2011, is Miley Cyrus op veel manieren veranderd. Sterker nog, ze heeft een hele transformatie doorgemaakt. En dit geldt voor de hele cast, inclusief Emily Osment. Maar veel van deze prachtige Kerry Underwood-lookalike is nog steeds hetzelfde.

Laten we ingaan op wat er precies is gebeurd met Emily Osment sinds haar Hannah Montana-dag…

Hannah Montana maakte Emily beroemd

Geboren zijn in Los Angeles en de jongere zus zijn van de beroemde kinderacteur Haley Joel Osment (The Sixth Sense, Pay it Forward en Forrest Gump) zorgde ervoor dat Emily een carrière in Hollywood begon. Haar eerste rol was in een commercial van een bloemenbezorgbedrijf en ze heeft nooit helemaal achterom gekeken. Maar vóór haar grote doorbraak in Hannah Montana in 2005, deed Emily alleen maar kleine rollen. Dit omvat de cast in The Secret Life Of Girls met Eugene Levy van Schitt's Creek, en optredens in Friends, Touched By Angel en Third Rock From The Sun. Emily won ook een behoorlijke rol als Gerti Giggles in de tweede en derde Spy Kids-films.

Maar in 2005 veranderde Emily's leven. Ze was op de schermen van de helft van de jongeren in Noord-Amerika. Omdat ze werd gecast als Lilly (Hannah's beste vriendin) in de Disney Channel-show, werd ze een echte ster en stopte ze behoorlijk wat munten in haar zakken.

Het zorgde er ook voor dat ze veel sneller volwassen werd dan ze van plan was.

In een vrij recente Instagram-post deelde Emily een foto achter de schermen met dit bijschrift:

"Dit is een van mijn favoriete foto's van HM. Ik heb geen idee wie hem heeft gemaakt of waarom de set van de geweldige kamer leeg is op een tape-avond, maar ik heb een fysieke kopie ervan van een wegwerpcamera en nu is het op internet. Ik heb hier een paar honderd vrijdagavonden doorgebracht in plaats van alle plaatsen waar een normale tiener had moeten zijn en het maakte me sneller volwassen dan ik me kon voorbereiden. Ik ben echter dankbaar dat ik een gevoel van verantwoordelijkheid heb gekregen en doel op zo'n jonge leeftijd, want ik heb het nog steeds - en nog wat."

Zoals veel Disney Channel-sterren, streefde Emily Osment ook naar een carrière in de muziek onder het Mickey Mouse-logo. Tijdens haar tijd bij Hannah Montana bracht ze meerdere singles en muziekvideo's uit. In 2009 breidde haar muziekcarrière zich aanzienlijk uit toen ze tekende bij Wind-Up Records. Hoewel haar break-outnummer niet helemaal "uitbrak", kon ze wel op tournee gaan. Niet lang daarna vertraagde Emily's carrière in de muziek, maar het lijkt weer op te pakken.

Het leven nadat Hannah Montana zijn ups en downs had gehad

Na haar rol als Lilly in 2005-2011 in Hannah Montana en het personage opnieuw te spelen in de Hannah Montana-film, raakte Emily een beetje in een dip. Afgezien van een belangrijke rol in ABC's CyberBully, deed Emily veel losse afleveringen van andere televisieseries en gaf ze ook haar stem aan Family Guy. Dit was te verwachten, aangezien elke acteur een overgangsperiode doormaakt waarin ze afstand nemen van het personage waarmee ze ooit het meest werden geassocieerd.

De keuze om haar carrière bij Disney in 2012 te beëindigen, nadat ze haar stem had gegeven aan de Beverly Hills Chihuahua-films, heeft haar waarschijnlijk geholpen om los te komen van haar Lilly-personage.

In 2013 speelde Emily mee in een korte film genaamd Seasick Sailor naast Devon Bostick van The 100 (met wie ze al dan niet een romantische relatie had). De film was te zien op meerdere veelgeprezen filmfestivals en won de prijs voor Best Narrative Short op het L. A. Film Festival.

Kort daarna filmde Emily Jeff Probst's Kiss Me, No Way Jose, A Daughter's Nightmare for Lifetime en een webserie genaamd Cleaners. Ze debuteerde ook in de hoofdrol van ABC's Young & Hungry. De piloot werd ongelooflijk goed bekeken, maar de kijkers dreven vanaf daar af. Niettemin duurde de show 71 afleveringen, wat haar tot een netwerksucces maakte.

Daarna werd ze gecast in een belangrijke terugkerende rol voor de CBS-serie Mom. Ze speelde Jodi, een drugsverslaafde die op straat leefde. De goed geschreven karakterboog heeft Emily in nog meer gevestigde rollen op netwerktelevisie gestuwd, waaronder Almost Family. Tegelijkertijd boekte ze een terugkerende rol als acteerstudent op Netflix's The Kominsky Method.

Tegelijkertijd bracht Emily een single uit onder de muzikale alias Bluebiird. "Black Coffee Morning" werd gevolgd door "Sailor", "Good Girl", en een EP met de titel "When I Loved You".

Kortom, Emily is nooit gestopt met werken sinds Hannah Montana.

Emily heeft ook een opmerkelijke aanwezigheid op sociale media. Ze gebruikt haar stem om goede doelen te promoten waar ze om geeft, zoals Black Lives Matter en kiezersregistratie. Ze heeft ook tonnen foto's gepost van haar roadtrips door het land en obscure afbeeldingen van haar mysterieuze en knappe vriendje.

Na de pandemie zal Emily ongetwijfeld weer aan het werk gaan en veel verder gaan dan haar iconische rol in Hannah Montana.

Aanbevolen: