Flip Or Flop': hoe Tarek en Christina meer dan $ 200.000 verdienden met één flip

Inhoudsopgave:

Flip Or Flop': hoe Tarek en Christina meer dan $ 200.000 verdienden met één flip
Flip Or Flop': hoe Tarek en Christina meer dan $ 200.000 verdienden met één flip
Anonim

HGTV is een grote televisiezender waar een aantal ongelooflijk populaire shows en figuren te zien zijn geweest. Een van die shows is Flip or Flop, met Tarek El Moussa en Christina Haack, die dynamo's omdraaien.

Het paar gedijt sinds 2013 samen op het kleine scherm en ze hebben een aantal werkelijk geweldige projecten gelanceerd. Door het goede en het slechte hebben ze het allemaal laten werken, en met een nieuw seizoen om de hoek kunnen fans niet wachten om te zien wat ze in petto hebben.

Enige tijd geleden verdiende het paar meer dan $ 200.000 aan de renovatie van een enkel huis. Laten we terugkijken en zien hoe Tarek en Christina in één klap een fortuin konden verdienen.

'Flip Or Flop' is een populaire show

Sinds het debuut in 2013 is Flip or Flop een belangrijk onderdeel van HGTV. Met Tarek el Moussa en Christina Haack, richt Flip or Flop zich op een succesvol flipping-team en hun zoektocht om prachtige huizen te maken voor een prachtige winst.

In de loop van de 9 seizoenen van de show hebben fans de kans gehad om Tarek en Christina te zien evolueren als flippers en riskantere projecten aan te gaan. Niet alleen dat, maar het paar is sindsdien vertakt naar andere activiteiten, waaronder afzonderlijke shows die zich ook richten op hun leven, weg van de zakelijke kant van de dingen.

Ondanks hun ups en downs, hebben Tarek en Christina hun werkrelatie tot stand gebracht.

"We hebben de pilot in de zomer van 2011 opgenomen, dus we doen dit al heel lang. Het maakt deel uit van wie we zijn en wat we doen, en voor ons om alles gewoon weg te gooien, het is gewoon was het niet waard, "zei Tarek.

Het werk van het stel was geweldig, maar het is niet altijd goed voor ze geweest.

Sommige huizen floppen

FBDCE46C-F449-4641-8E1F-45AA8EEFBE82
FBDCE46C-F449-4641-8E1F-45AA8EEFBE82

Gezien het feit dat de naam van de show Flip of Flop is, spreekt het voor zich dat Tarek en Christina wat fouten hebben gemaakt tijdens het samenwerken aan de show. Het komt niet vaak voor, maar zelfs de experts kunnen het soms mis hebben.

Volgens The Wrap: "Het toenmalige echtpaar kocht dat specifieke pand voor $ 272.000. Het huis zelf was klein en vervallen, maar het land was ruim en bood veel potentieel voor de makelaars die flippers werden. De El Moussas stopten uiteindelijk maar liefst $ 105.000 in het project, waardoor ze ver boven hun budget bliezen toen er problemen ontstonden. Helaas deden hun sluitingskosten van $ 26.000 in combinatie met een verkoopprijs van $ 400.000 het duo in het rood staan."

Nu lijkt dit misschien geen groot verlies, maar gezien het feit dat ze heel veel tijd en middelen hebben besteed om dit huis klaar te maken, kan het niet geweldig voelen om in het rood te eindigen. Het laat alleen maar het risico zien dat gepaard gaat met het omdraaien van een huis.

Over het algemeen doen Tarek en Christina geweldig werk door geld te verdienen terwijl ze samenwerken, en af en toe maken ze winst die ronduit schokkend is.

Een huis maakte ze $ 200.000 winst

5846D5E3-F105-4F94-96E9-B58C9AB8A08E
5846D5E3-F105-4F94-96E9-B58C9AB8A08E

Als flipper is het een grote uitdaging om een nieuwe buurt te betreden, omdat onbekendheid met het gebied en potentiële kopers een team in een wereld van problemen kunnen brengen. Op Flip of Flop hebben fans Tarek en Christina een aantal nieuwe plaatsen zien uitproberen, en hun eerste keer flippen in Arcadia, CA leverde hen een enorme winst op.

De aflevering, die werd uitgezonden tijdens seizoen 7 van Flip or Flop, heeft uitstekend werk geleverd door de uitdagingen te benadrukken die gepaard gaan met flippen in een nieuwe buurt. Tarek en Christina hebben altijd uitzonderlijk werk geleverd met hun flips, maar voor dit specifieke huis moesten ze een enorm stuk kleingeld uitgeven om het aan de normen van Arcadia te laten voldoen.

Al met al zouden de flipping-experts meer dan $ 918.000 uitgeven voor het huis en de renovaties, wat voor de meesten een ondenkbaar bedrag is. Dit aantal hield ook rekening met het feit dat ze ongeveer $ 30.000 zouden verliezen, alleen al aan sluitingskosten. Ondanks dit alles waren ze in staat om een muntje te slaan toen het huis eindelijk verkocht werd.

Uiteindelijk zou het huis voor meer dan $ 1 miljoen worden verkocht, en uiteindelijk liepen ze weg met meer dan $ 200.000 winst. Gezien alles wat ze hebben doorstaan om van het huis een hit te maken, zouden we zeggen dat ze elke cent van die cheque hebben verdiend.

Tarek en Christina hebben meer Flip- of Flop-afleveringen op komst, en fans kunnen niet wachten om te zien of ze deze flip kunnen overtreffen.

Aanbevolen: