Moet ik hem Heer noemen' Lisa Rinna over haar dochter die met Scott Disick aan het daten is

Inhoudsopgave:

Moet ik hem Heer noemen' Lisa Rinna over haar dochter die met Scott Disick aan het daten is
Moet ik hem Heer noemen' Lisa Rinna over haar dochter die met Scott Disick aan het daten is
Anonim

Disick heeft de reputatie een typische slechte jongen te zijn. Hij heeft in het verleden geworsteld met middelenmisbruik en staat bekend als een los kanon.

Scott Disick ging door een zeer openbare relatie en splitste zich met Kourtney Kardashian, de moeder van hun drie kinderen, Mason, Penelope en Reign.

Geruchten dat Scott en Amelia samen rondhingen deden de ronde in de media, maar Rinna geloofde Amelia's woord dat ze 'gewoon vrienden' waren.

Amelia Gray Hamlin, 20, en Scott Disick, 38 werden voor het eerst gelinkt in oktober 2020, terwijl Amelia nog in haar tienerjaren was. Ze begonnen te daten rond Valentijnsdag en hebben momenteel plannen om samen te gaan wonen.

In een aflevering van Real Housewives of Beverly Hills besprak Rinna haar reactie op het nieuws met co-ster en vriendin Erika Jayne.

"Het is een wat het f–k-moment", zei Rinna toen. “Ze is 19! Hij is 37 en heeft drie kinderen, hallo!

Een advies van Jayne die met iemand trouwde die 32 jaar ouder was, zei: Maar je kunt niets doen. En hoe meer je pusht, hoe groter de deal. Is Harry het daarmee eens?”

Gelukkige verjaardag aan de Heer

Lisa legde uit dat Harry veel relaxter is over de situatie dan zij. Harry had ooit een relatie met actrice Ursula Andress, die 16 jaar ouder was dan hij. Harry heeft meer begrip voor de situatie, maar ze geloven allebei dat het maar een fase is.

"Amelia heeft haar worstelingen in de pers gehad, maar nu is het een nieuwe kop", vertelde ze de camera in haar biechtstoel. "Niemand heeft het meer over de eetstoornis. En weet je wat, godzijdank. Als moeder heb ik zoiets van: 'Goed.' Dit geeft haar een ander label om mee om te gaan."

Later in de aflevering brengt Rinna de Scott-Amelia-situatie opnieuw aan iedereen ter sprake. 'Moet ik hem heer noemen als ik Scott Disick voor het eerst ontmoet?' zij vraagt. Waarop Kathy Hilton gekscherend antwoordt: "Ja absoluut. Maak een kleine buiging."

KUWTK-reünie

Disick heeft nogal de reputatie achter vrouwen aan te gaan die veel jonger zijn dan hij. Op de Keeping Up With The Kardashian-reünie zei Disick dat jongere vrouwen naar hem toe komen omdat hij er zo jong uitziet… nou, dat zegt hij toch tegen zichzelf.

Rinna zei dat ze nog niet met Kris Kardashian heeft gesproken over de wervelende romance tussen Scott en Amelia.

Aanbevolen: