Zal 'How I Met Your Father' een even teleurstellend einde hebben als 'HIMYM'?

Inhoudsopgave:

Zal 'How I Met Your Father' een even teleurstellend einde hebben als 'HIMYM'?
Zal 'How I Met Your Father' een even teleurstellend einde hebben als 'HIMYM'?
Anonim

Met de How I Met Your Father-serie, een HIMYM-spin-off, die in première gaat op Hulu, vragen fans zich al af (en maken ze zich zorgen) dat deze show net zo'n teleurstellend einde zal hebben als zijn voorganger, How I Met Your Mother.

Er is niet genoeg tijd geweest voor tv-kijkers om HIMYM en de ramp van het afgelopen seizoen te vergeten. De seriefinale liet een slechte smaak achter in de mond van fans en het langverwachte vervolg onder leiding van Hilary Duff voelt de druk.

De nieuwe HIMYF speelt zich ook af in New York City en deze nieuwe vriendengroep woont zelfs in het originele HIMYM-appartement.

Duff speelt Sophie, de aanstaande moeder van een zoon, en vertelt het verhaal van hoe ze de vader van haar kleine jongen ontmoette.

Deze serie is echter een beetje anders. In plaats van dat de vader een compleet mysterie was voor kijkers, onthulde de piloot dat Sophie de vader al heeft ontmoet, en dat het een van de vier jongens is die we in de pilot ontmoeten.

Dus, kijkers hebben de vader al ontmoet. Ze weten alleen niet welke man het is. Dat neemt wel wat mysterie weg, maar te veel mysterie kan een fout zijn geweest die HIMYM heeft gemaakt.

Wat deed 'How I Met Your Mother' verkeerd?

Het uitgangspunt van HIMYM had veel ophef toen het in première ging en hield fans geïntrigeerd over met wie de vader, Ted Mosby, zou trouwen. Niet alleen hadden fans ruzie over welk personage het slechtst was, ze waren uiteindelijk ook niet blij met het plot.

De show liep negen seizoenen en onthulde nieuwe verhaallijnen, gebeurtenissen in het leven en hints over wie de moeder is voor de hele serie.

Kijkers vonden het geweldig om te zien hoe Ted Mosby en zijn vier vrienden, Marshall, Lily, Barney en Robin die in New York City woonden, in streken kwamen en het leven uitpluizen. Fans bleven afstemmen om te zien met wie Ted eindigde en de aanwijzingen te ontcijferen die in de serie werden gegeven.

De extreme teleurstelling deed zich voor toen in seizoen negen de belangrijkste verhaallijn was dat rokkenjager Barney Stinson trouwt met Robin Scherbatsky, de ex-vriendin van Ted voor wie hij een fakkel droeg voor de hele serie. Het hele seizoen acht volgde Barney en Robin's bestemmingshuwelijk en Ted's gevoelens erover.

Zoals het lot zou willen, ontmoet Ted eindelijk zijn toekomstige vrouw en moeder van zijn kinderen op de bruiloft van zijn vrienden.

Het laatste seizoen, seizoen negen, laat kijkers een kijkje nemen in de relatie van Ted en zijn toekomstige vrouw. De seriefinale verpletterde fans echter en liet ze zich verraden voelen.

Kijkers hoorden dat de vrouw van Ted stierf aan een niet nader genoemde ziekte voordat de serie begon. Ze komen er ook achter dat Barney en Robin een paar jaar na hun huwelijk zijn gescheiden.

Ted vertelt het verhaal van hoe hij de moeder van zijn kind ontmoette om hen uit te leggen dat hij aan het daten is en verliefd is op Robin! Fans waren zo teleurgesteld omdat zoveel van de serie al gericht was op de relatie van Ted en Robin, dus het voelde als een verspilling.

Vooral nadat Robin en Barney echt een koppel zijn geworden en het de kijkers echt hebben opgedrongen.

'How I Met Your Father' kon niet dezelfde fout maken

Fans hebben er een hekel aan om in een show te worden geïnvesteerd om de finale van de serie een teleurstelling te laten zijn. Door te onthullen dat de vader in HIMYF al is geïntroduceerd, worden fans niet meerdere seizoenen meegesleept door kleine aanwijzingen te verzamelen.

Sommige afleveringen en seizoenen van HIMYM leken zelfs te vergeten dat het belangrijkste punt van de show was dat Ted de moeder ontmoette en zich ver in andere relaties en andere personages waagde.

HIMYF zal altijd de focus hebben van 'wie is de vader' omdat Sophie de vader kent en hem regelmatig ziet. In feite waren de makers van de serie zich bewust van de druk om geen uitgebreide aanwijzingen en hints te hebben.

HIMYF zit ook op een streamingdienst waardoor de productie heel anders is dan het netwerk waarop HIMYM werd uitgevoerd. Streaming-series hebben gewoon niet zoveel afleveringen om te produceren. De makers van de serie hebben ook geen vast aantal seizoenen in gedachten.

Het hangt allemaal af van hoe het eerste seizoen verloopt. De wendingen en onthullingen van de serie zijn misschien eerder dan later bekend.

Hilary Duff nam een kans

Kind en tween-ster die volwassen actrice werd, Hilary Duff, waagde een kans met deze reboot.

Duff probeerde millennials te geven wat ze wilden met een herstart van Lizzie McGuire, maar toen dat niet gebeurde, was Duff op zoek naar nieuwe projecten.

Ze was in gesprek om een Younger-vervolg te maken op basis van karakter, maar ook dat lukte niet.

Ze had echter vrijwel alle reboots en sequels opgegeven. Ze was overtuigd omdat HIYMYF niet echt een reboot was en zijn eigen weg insloeg.

Er waren geen HIMYM-personages en geen vermeldingen van de oude verhaallijn.

Duff werd ook verliefd op haar personage Sophie en hoe deze serie plaats maakt voor LGTBTQ+-problemen en meer diverse casting.

Ze was verkocht en uiteindelijk aangemeld. Tot nu toe is het zo goed, en HIMYF onderscheidt zich al van HIMYM, waarvan fans hopen dat het einde, wanneer het uiteindelijk komt, heel anders zal zijn.

Aanbevolen: