Hier is hoe het huwelijk Justin Bieber redde van de diepten van depressie

Inhoudsopgave:

Hier is hoe het huwelijk Justin Bieber redde van de diepten van depressie
Hier is hoe het huwelijk Justin Bieber redde van de diepten van depressie
Anonim

Justin en Hailey Bieber lijken hun leven gelukkig te leiden, omringd door liefde voor elkaar, ondersteunende families, en natuurlijk vinden ze allebei veel troost in hun geloof. Hun Instagram-pagina's vertellen het verhaal van een sprookjesachtige romance, met foto's van vakanties en intieme momenten die met elkaar worden gedeeld. Het was echter niet lang geleden dat het leven van Justin Bieber snel ontspoorde en hij uit de hand liep.

Nu zijn leven gestabiliseerd is, kan hij nadenken over de cruciale rol die zijn huwelijk heeft gespeeld bij het genezen van zijn emotionele angst en het verbeteren van zijn geestelijke gezondheid.

Het huwelijk en de onsterfelijke steun van zijn vrouw, Hailey Bieber, zijn de cruciale componenten geweest om Justin Bieber te redden van de diepten van depressie.

De donkere dagen van Justin Bieber

Degenen die zijn carrière hebben gevolgd, weten maar al te goed dat het leven van Justin Bieber niet altijd soepel is verlopen. In feite is het alles behalve geweest. Hij kreeg te maken met een reeks juridische problemen, een zeer openbare breuk met Selena Gomez, en gaf toe dat hij kronkelde onder de isolerende schijnwerpers van roem.

Dit leidde Justin op het pad van verslaving, dat al snel een echte strijd voor hem werd om te overwinnen.

Lange tijd leek het erop dat Justin Biebers dagen erg donker waren, en de neerwaartse spiraal van zijn persoonlijke leven was duidelijk, ondanks zijn stijgende carrière.

Gedurende dit alles bleven Hailey en Justin zeer goede vrienden en hun geloof bracht hen voortdurend bij elkaar.

Onlangs is Hailey naar voren gekomen met de bekentenis dat het gewicht van Justin Biebers depressieve toestand echt een tol van haar eiste tijdens het begin van hun huwelijk.

Justin geeft toe dat hij het niet met succes had kunnen redden zonder de steun van zijn vrouw.

Hailey houdt het tegen

In een recent Instagram-bericht gaf Justin Bieber toe dat het huwelijk hem van zichzelf heeft gered, en dat de reden dat hij een depressie heeft kunnen overwinnen te danken is aan het feit dat hij getrouwd met Hailey Bieber, en ze 'kwam altijd voor hem opdagen'.

Justin Bieber onthulde dat hij zich erg geïsoleerd, depressief en eenzaam voelde en alleen al het feit dat Hailey hem niet opgaf en dag in dag uit aan zijn zijde bleef staan, toonde hem aan dat zijn huwelijk was sterker dan de demonen die hem achtervolgden.

Tijdens de In Good Faith Podcast met Judah Smith onthulde Bieber dat hij de wereld had rondgereisd en zoveel ongelooflijke dingen had gezien en gedaan, maar dat hij zich leeg voelde. "Ik wilde het niet allemaal alleen doen", zei hij. Hij gaf zijn huwelijk de eer omdat het hem focus en kracht gaf, en zei: "Gelukkig accepteerde Hailey me zoals ik was."

Aanbevolen: