Waren Justin en Hailey Bieber echt kuis voor het huwelijk?

Inhoudsopgave:

Waren Justin en Hailey Bieber echt kuis voor het huwelijk?
Waren Justin en Hailey Bieber echt kuis voor het huwelijk?
Anonim

Justin Bieber's datingleven is altijd een extreem openbare aangelegenheid geweest, vooral tijdens zijn turbulente relatie met Selena Gomez, met wie hij een aantal jaren verkering had terwijl hij in de schijnwerpers stond. Hij is ook romantisch verbonden met Sofia Richie, met wie hij kort heeft gedatet, en hij is ook romantisch verbonden met verschillende andere meisjes.

Ondanks dat hij naar verluidt romantisch verbonden is met zoveel meisjes, lijkt het erop dat Justin tijdens zijn datingleven maar twee serieuze relaties heeft gehad. Deze relaties zijn die met Selena en Hailey, zoals veel bewonderende fans waarschijnlijk al weten.

Sinds zijn relatie met Selena denken veel fans echter dat Justin volwassener is geworden als het gaat om het omgaan met problemen in zijn relatie. In verschillende interviews over de kwestie heeft hij die indruk zeker gewekt.

Hoewel is Justin echter volwassener geworden en hoe heeft dit zijn huwelijk met Hailey beïnvloed? Laten we er meteen in duiken en erachter komen.

Hoe hebben Hailey en Justin Bieber elkaar ontmoet?

Verrassend genoeg kenden Justin en Hailey elkaar al lang voordat ze trouwden. Ze ontmoetten elkaar voor het eerst backstage bij The Today Show in 2009, toen Hailey nog maar twaalf jaar oud was. Dit werd mogelijk gemaakt door haar beroemde vader Stephen Baldwin, die de eerste kennismaking met Justin maakte. Ze wisten toen nog niet dat hun paden elkaar in de toekomst weer zouden kruisen.

Slechts zeven jaar later ging het paar uit. Echter, hoe is dit uiteindelijk gebeurd? Welnu, eind 2015 begonnen zowel Hailey als Justin flirterig met elkaar te worden op Instagram, voordat ze samen op intieme vakantie gingen.

Ze bevestigden officieel dat ze in 2016 aan het daten waren, maar het duurde niet lang, omdat het paar kort daarna uit elkaar ging. Na de splitsing keerde Justin terug met zijn ex-vriendin Selena Gomez in een poging hun vlam weer aan te wakkeren.

Fast-forward naar 2018 en Justin en Hailey waren herenigd. Het paar is sindsdien onafscheidelijk en heeft verschillende schattige daden van genegenheid getoond in zowel het publieke oog als op sociale media.

Hoewel fans aanvankelijk onzeker leken over de relatie, leken velen na verloop van tijd een warm hart voor het paar te hebben gekregen. Het lijkt erop dat uiteindelijk veel fans eindelijk hebben geaccepteerd dat de Baby-zanger verder is gegaan, en hij is blij - wat natuurlijk het belangrijkste is, toch?

Waren Justin en Hailey Bieber echt kuis voor het huwelijk?

Ondanks Justins snelle datingleven toen hij jonger was, lijkt de in Canada geboren zanger sindsdien uitgegroeid tot een meer volwassen jongeman. Sinds hij zijn romance met Hailey nieuw leven inblies, heeft hij vaak gesproken over hoe zijn geloof zijn relatie heeft geholpen.

Hij vertelde het tijdschrift Vogue dat hij "zichzelf op die manier opnieuw aan God wilde toewijden, omdat ik echt vond dat dit beter was voor de toestand van mijn ziel. En ik geloof dat God me daardoor gezegend heeft met Hailey."

Tijdens het interview zei Justin ook dat hij meer dan een jaar celibaat had gehad en nog steeds aan het tellen was. Dit betekende dat het paar zich vóór hun huwelijk onthield van fysieke intimiteit, een beslissing waarvan de zanger duidelijk vond dat deze om verschillende redenen gunstig was voor zijn relatie.

Hoewel het misschien verrassend lijkt, was dit eigenlijk een beslissing die hij alleen had genomen, en een beslissing waarvan hij dacht dat hij hem dichter bij God zou brengen. Hij herhaalde ook het gevoel dat een dergelijke stap in feite gunstig was voor de relatie en dat dergelijke vormen van intimiteit een relatie vaak verwarrend kunnen maken.

Bovendien heeft het paar waar nodig therapie gevolgd tijdens hun relatie om hen te helpen samen door conflicten heen te werken, een stap die de afgelopen jaren een meer volwassen kant van Justin weerspiegelde.

Het koppel bouwde niet alleen voort op de fundamenten van hun relatie, maar heeft ook laten weten hoe ze verheugd zijn om in de toekomst kinderen te krijgen, waardoor de hoop wordt gewekt bij fans dat er binnenkort mini-biebers rondlopen.

In het verleden speculeerden veel Beliebers dat Hailey eigenlijk zwanger was omdat Justin haar buik wiegde, maar het werd snel stilgelegd dat de geruchten vals waren.

Fans zijn verdeeld over Justin en Hailey's Union

Hoewel sommige fans over het algemeen het nieuwe huwelijk van Justin steunen, leken andere fans het moeilijker te vinden om te accepteren dat Justin en Selena nooit meer samen zullen zijn.

Een fan vertelde Paper Mag dat als fanbase "alles wat we voor hem willen is geluk", wat volgens hen is hoe de meerderheid van de fanbase zich voelt. Dit gevoel leek te worden gedeeld door de meeste fans die door het tijdschrift werden geïnterviewd.

Sommige fans lijken het verleden echter niet los te kunnen laten, wat, geen verrassing, Hailey bij vele gelegenheden lijkt te hebben geërgerd. Ze is meestal het belangrijkste doelwit voor veel trollen of overstuur fans, maar ze heeft de situatie bij vele gelegenheden gracieus aangepakt, ofwel de opmerkingen negerend of beleefd reagerend om mensen te vragen te stoppen.

Hopelijk kunnen de dingen in de toekomst rustiger worden voor het paar terwijl hun huwelijk bloeit.

Aanbevolen: