Problemen in het paradijs? Hailey Bieber zegt dat het huwelijk met Justin 'werk' kost

Inhoudsopgave:

Problemen in het paradijs? Hailey Bieber zegt dat het huwelijk met Justin 'werk' kost
Problemen in het paradijs? Hailey Bieber zegt dat het huwelijk met Justin 'werk' kost
Anonim

Justin en Hailey Bieber zijn een van de meer verliefde celebrity-paren op de rode loper. Maar het model onthulde onlangs dat het, ondanks wat het lijkt, veel moeite kost om hun huwelijk te laten werken.

Tijdens een coverinterview voor Harper's Bazaar legde Hailey uit dat veel van hun uitdagingen voortkomen uit onverwachte momenten in het leven. "Ik denk gewoon dat het leven voortdurend verandert", ik denk dat een perfect voorbeeld daarvan de afgelopen zes maanden is, we hebben allebei zeer ernstige gezondheidsproblemen gehad. Je moet bedenken hoe je hiermee om moet gaan […] zoals het komt, weet je?”

Ze voegde eraan toe: "Er is een reden dat ze 'ten goede of ten kwade' zeggen. Zoals, dat is echt!"

Hailey zegt dat hun gezondheidsproblemen hun relatie op de proef stelden

Zowel Justin als Hailey hebben het afgelopen jaar te maken gehad met aanzienlijke gezondheidsuitdagingen. In maart werd Hailey in het ziekenhuis opgenomen en geopereerd na een mini-beroerte veroorzaakt door een bloedstolsel. Justin had tegelijkertijd te maken met een onbekende ziekte totdat hij de diagnose Ramsay Hunt-syndroom kreeg, wat hij vorige maand publiekelijk onthulde nadat hij tourdata moest annuleren.

Vervolgend in het interview zei Hailey dat het samen navigeren door hun gezondheidsproblemen hen dichter bij elkaar heeft gebracht en meer waardering heeft voor hun huwelijk.

Hailey voegde eraan toe dat ze weet dat hun huwelijk nog meer werk zal zijn als er baby's in beeld komen (zowel zij als Justin hebben uitgesproken dat ze een gezin willen stichten). "Ik weet dat uiteindelijk, wanneer kinderen in beeld komen, dat een heel ander seizoen zal zijn om te navigeren hoe dat te laten werken," voegde Hailey eraan toe.

Dit is niet de eerste keer dat Hailey zich openstelt over de invloed van haar gezondheidsproblemen op haar huwelijk met Justin. In juni besprak ze het onderwerp op Good Morning America en onthulde dat de moeilijke tijden hen uiteindelijk dichter bij elkaar brachten.

“Ik denk eerlijk gezegd dat de zilveren rand ervan is dat het ons een stuk dichterbij brengt, want jullie gaan hier samen doorheen”, vertelde ze aan de tv-presentatoren. 'Jullie zijn er voor elkaar,' vervolgde ze. "Jullie steunen elkaar en er is gewoon iets dat jullie echt bindt in deze tijden."

Justin en Hailey naderen in september hun vierde huwelijksverjaardag. Het koppel stapte in 2018 in het huwelijksbootje na een maandenlange verloving na een aantal jaren van af en toe daten.

Aanbevolen: