Wat heeft RuPaul in 2021 gedaan?

Inhoudsopgave:

Wat heeft RuPaul in 2021 gedaan?
Wat heeft RuPaul in 2021 gedaan?
Anonim

Ze had de hare al gehad! Het zijn een paar drukke decennia geweest voor drag queen, zanger en tv-persoonlijkheid RuPaul (RuPaul Andre Charles), die een imperium heeft opgebouwd rond zijn fantastische drag-personage en niet te evenaren humor. De zestigjarige ster presenteerde sinds 2009 zijn hitcompetitieserie RuPaul's Drag Race, en lang daarvoor had hij naam gemaakt als podiumartiest en zanger - hij bracht albums uit zoals Foxy Lady en Glamazon over de jaar.

2021 was misschien een ongewoon rustig jaar voor de meesten van ons, maar niet voor RuPaul. Oh nee. Hij heeft het drukker dan ooit! Het produceren van zijn shows, optredens en het in ontvangst nemen van prijzen voor zijn werk hielden hem bezig. De artiest staat bekend om zijn verbazingwekkende arbeidsethos en laat magie achter de schermen gebeuren voor zijn aankomende projecten. Dus wat heeft de beroemde tv-ster dit jaar gedaan? Blijf lezen om erachter te komen. (Oh, en pas op voor enkele spoilers over Drag Race)

6 Hij won een Emmy en schreef geschiedenis

Bij de Emmy's van dit jaar voegde RuPaul zijn indrukwekkende verzameling prijzen toe nadat hij tijdens het evenement had gewonnen voor het beste reality-competitieprogramma. En dat was echter niet de enige eer die hij ontving, want hij werd ook de meest bekroonde persoon van kleur in de geschiedenis van de awardshow toen hij zijn totaal aantal Emmy's op elf bracht. Gefeliciteerd, RuPaul!

5 RuPaul presenteerde 'Jimmy Kimmel Live!'

In augustus kreeg Ru ook de kans om Jimmy Kimmel Live te hosten! niet één keer, maar twee keer. De monologen van de drag queen deden het publiek hysterisch en tijdens de show interviewde RuPaul ook regerend drag-superster Symone over haar opkomst naar roem. De Drag Race-ster is een hoofdbestanddeel geworden van talkshows 's avonds laat, en hoewel hij weinig succes had met het hosten van soortgelijke shows, was hij een hit in programma's zoals Jimmy Kimmel en ook Saturday Night Live - waar zijn deadpan-levering tijdens bepaalde sketches liet het publiek zwak van het lachen achter.

4 Hij bracht het tweede seizoen van 'RuPaul's Drag Race UK' uit

Na het enorme succes van het eerste seizoen van RuPaul's Drag Race UK, was RuPaul dit jaar terug met een tweede reeks spannende deelnemers. Lawrence Chaney was de winnaar van dit jaar en versloeg de andere deelnemers aan de titel. De serie ging in januari in première en trok miljoenen kijkers, zowel thuis als in de VS.

Drag Race UK was een fenomenaal succes voor Ru, na een kleine daling van het aantal kijkers voor de originele serie. Velen denken zelfs dat het Britse format de Drag Race-franchise nieuw leven heeft ingeblazen, nieuwe fans heeft verzameld en de interesse in drag als geheel heeft doen herleven.

3 …En bracht ook seizoen drie uit van 'Drag Race UK'

Fans werden dit jaar gezegend met niet één, maar twee series van RuPaul's Drag Race UK. Ja, RuPaul had het extra druk met het coachen van hoopvolle drag queen-supersterren in 2021, waarbij hij back-to-back filmde tussen seizoen twee en drie. Ru heeft de verloren tijd als gevolg van de pandemie ingehaald en heeft deelgenomen aan een slopend filmschema, dat erop is gericht zijn fans meer Drag Race-content te bieden, en de fans likken het op. Meer snatch games, meer dance-offs en nog veel meer pailletten en strass-steentjes. Oh ja.

2 En ook aangekondigd seizoen vier

Net toen je dacht dat RuPaul zich zeker niet meer kon binden aan meer werk in een enkel kalenderjaar, kondigde hij in oktober ook het komende vierde seizoen van RuPaul's Drag Race UK aan. Casting is momenteel open voor in aanmerking komende drag queens die willen deelnemen en een kans willen maken op de kroon, maar je moet snel zijn als je een kans wilt maken om volgend jaar in de show te verschijnen, dus trek je schaatsen aan.

Fans kunnen ergens in 2022 het vierde seizoen bekijken en zijn nu al enthousiast over de terugkeer van de show naar onze schermen. Er zullen ongetwijfeld net zoveel kattige actie en romantische intriges zijn, en net zoveel hilarische momenten als voorgaande jaren hebben gezien.

1 We zagen ook de première van 'RuPaul's Drag Race Down Under'

Alsof we nog meer spin-offshows van Drag Race aankunnen, zag dit jaar ook de première van RuPaul's Drag Race Down Under, waarin Australische en Nieuw-Zeelandse deelnemers streden om de gewaardeerde titel "Down Under's Eerste Drag-superster." De show werd gepresenteerd door RuPaul zelf, naast Michelle Visage en Rhys Nicholson. Kita Mean nam de titel mee naar huis nadat ze in de loop van het seizoen tien mede-deelnemers had uitgeschakeld, terwijl Art Simone, Karen van Financiën en Scarlet Adams tweede werden.

Wat is dat? Wil je meer dragrace-actie? Nou, je hebt geluk, want seizoen twee van Drag Race Down Under is al in gebruik genomen en zal volgend jaar wereldwijd worden uitgezonden. Pff.

Aanbevolen: