Is de stem van Adele veranderd na haar gewichtsverlies?

Inhoudsopgave:

Is de stem van Adele veranderd na haar gewichtsverlies?
Is de stem van Adele veranderd na haar gewichtsverlies?
Anonim

Haar carrière bereikte in 2011 wereldwijde bekendheid en Adele heeft sindsdien niet meer achterom gekeken. Sindsdien heeft ze echter bepaalde veranderingen ondergaan, waaronder een enorme reis naar gewichtsverlies, waarbij ze in totaal 100 pond verloor. Zoals we in het hele artikel zullen onthullen, was haar dramatische transformatie niet voor fysieke aantrekkingskracht, maar in plaats daarvan voor andere motieven. Ze voelt zich tegenwoordig beter dan ooit, vooral van binnen.

Met zo'n dramatische transformatie vragen sommige fans zich af of het haar stem überhaupt heeft beïnvloed. Gezien enkele voorbeelden uit het verleden, zijn fans misschien geneigd om dat te denken. Niet alleen heeft Adele in het verleden shows geannuleerd vanwege problemen met de stembanden, maar fans hebben ook een verschuiving in haar stem opgemerkt gedurende een bepaalde periode.

We zullen de tijdsperiode identificeren en of deze plaatsvond tijdens haar reis naar gewichtsverlies.

Aan het eind van de dag, verschil of niet, ze is nog steeds aan de top van haar kunnen en behoort tot de allerbeste in de business.

Adele verloor 100 pond

Voor Adele ging het bij zo'n dramatisch gewichtsverlies niet om haar fysieke verschijning, maar om haar mentaal goed te voelen en tegelijkertijd haar angst te verminderen. Bovendien deed ze het voor haar zoon, wat brandstof op haar vuur was.

De ster geeft toe dat het na verloop van tijd een verslaving werd.

"Het was vanwege mijn angst", legde ze uit. "Als ik aan het sporten was, zou ik me gewoon beter voelen. Het ging nooit om afvallen, het ging altijd om sterk worden en mezelf elke dag zoveel tijd geven zonder mijn telefoon."

"Ik raakte er behoorlijk aan verslaafd. Ik sport twee of drie keer per dag", vervolgde ze. "Maar ik moest ergens aan verslaafd raken om mijn geest goed te krijgen. Het had breien kunnen zijn, maar dat was het niet."

Het grootste deel van de transformatie is het feit dat Adele onthulde dat ze op geen enkel moment zichzelf heeft uitgehongerd of calorieën volledig heeft verminderd. Ze onthulde dat ze in ieder geval meer gezonde calorieën consumeerde, en dat dit te wijten was aan het feit dat ze intensief aan het trainen was in de sportschool.

In totaal is de zangeres meer dan 100 kilo afgevallen en, belangrijker nog, ze voelt zich beter dan ooit.

Gezien het gewichtsverlies vragen fans zich af of haar stem daardoor is veranderd. Hoewel dat misschien niet het geval is, heeft ze in het verleden stemproblemen gehad.

Ze had in het verleden stemcomplicaties

Het is in het verleden gebeurd dat Adele shows moest annuleren vanwege stemcomplicaties. Volgens The Straits Times heeft dit iets te maken met stemcoaches die hun talent veel te hard pushen tijdens repetities en dat geldt ook voor Adele.

In het verleden moest Adele de derde show tijdens haar tour annuleren, omdat haar stem het begaf. Ze was diepbedroefd door de annulering: "Ik moest veel harder duwen dan ik normaal doe. Ik had het gevoel dat ik constant mijn keel moest schrapen, vooral gisteravond. Ik ging vanavond naar mijn keelarts omdat mijn stem het niet deed open vandaag en het blijkt dat ik mijn stembanden heb beschadigd. En op medisch advies kan ik dit weekend gewoon niet optreden. Om te zeggen dat mijn hart gebroken is, zou een compleet understatement zijn."

Fans op Quora merkten ook iets anders op, waarbij ze vermeldden dat Adele's stem misschien veranderd is van haar tienerjaren in haar twintiger jaren.

Fans merkten een subtiele verandering op

Het antwoord is nee, Adele's stem veranderde niet tijdens haar gewichtsverlies. Sommige fans op Quora merkten echter een klein verschil in haar stem op tussen haar tienerjaren en haar twintiger jaren. Volgens fans werd de stem van Adele een stuk zachter toen ze in de twintig was.

Volgens een gebruiker kunnen een volwassen wordende stem en vaardigheidsoefening met een vocale coach er iets mee te maken hebben.

''Vrouwenstemmen rijpen nog tot halverwege de twintig tot begin dertig. Dit geldt vooral voor operazangers. Ik moet aannemen dat hetzelfde geldt voor pop- en broadway-zangers."

"Vervolgens werkt Adele constant aan haar stem met een vocale coach. Er zijn verschillende correcties aangebracht in houding, vocale plaatsing, zangtechnieken, enz. die aan deze "soepelere" stem zouden kunnen worden toegeschreven."

Het werken in een studio kan natuurlijk allemaal een grote rol spelen, terwijl tijdens het opnemen de stemmen kunnen veranderen en veel vloeiender worden.

Uiteindelijk weten we zeker dat Adele een enorm rauw talent is en een van de besten in de branche, subtiele stemverandering of niet.

Aanbevolen: