Is de stem van Austin Butler permanent veranderd vanwege zijn Elvis-accent?

Inhoudsopgave:

Is de stem van Austin Butler permanent veranderd vanwege zijn Elvis-accent?
Is de stem van Austin Butler permanent veranderd vanwege zijn Elvis-accent?
Anonim

Een film voorbereiden is een nieuwe grap, en hoewel er veel manieren zijn om het te doen, staan sommige sterren erom bekend intens te worden. Jared Leto had een waanzinnige voorbereiding op Morbius, Jessica Chastain pushte zichzelf voor The Eyes of Tammy Faye en Daniel Day-Lewis is altijd tot het uiterste gegaan voor elke rol.

Onlangs stal Austin Butler de krantenkoppen voor de manier waarop hij zich voorbereidde om Elvis Presley te spelen in de biopic van de rocklegende. Er is veel gezegd over Butler die zijn stem transformeerde, en fans hebben gemerkt dat zijn stem nog steeds Elvis-achtige kenmerken heeft, ondanks dat het filmen lang geleden is gedaan.

Heeft Elvis de stem van Austin Butler permanent veranderd? Laten we eens kijken wat er aan de hand is.

Austin Butler schittert in 'Elvis'

Afgelopen weekend opende Elvis zich aan de kassa na wat voelde als een eeuwigheid van de hype-machine in het spel. Gelukkig is het project een succes geweest aan de kassa en heeft het ertoe bijgedragen dat acteur Austin Butler een begrip is geworden.

De film heeft een 79% met critici op Rotten Tomatoes, en het heeft een 94% met publiek. Bepaalde aspecten van de film zijn uitgelachen, maar over het algemeen lijken mensen te genieten van Hollywoods nieuwste grote biopic.

Hoewel er enige onenigheid is over de film zelf, is er één ding waar iedereen het over eens kan zijn: Austin Butler heeft fantastisch werk geleverd in de film.

De previews hebben goed werk geleverd door de prestaties van de ster te benadrukken, maar door het op het grote scherm te zien, kan de kijker echt zien hoe geweldig het is.

Onnodig te zeggen dat er ongelooflijk veel voorbereiding in de rol ging zitten, vooral als het erop aankwam om de stem van Elvis precies goed te krijgen.

Hij moest de stem precies goed krijgen

Austin Butler's optreden is alom gevierd, en de verdiende lovende kritieken. De ster deed onvermoeibaar werk om alle kleine dingen goed te krijgen, en fans stonden versteld toen ze hoorden wat er nodig was om zijn stem perfect te krijgen voor elk shot van de film.

Volgens de ster: "Ik zong elke dag [tijdens het voorbereiden en filmen] en deed mijn zangoefeningen als eerste in de ochtend. Het is echt als een spier. Door te filmen begon ik noten op te merken die ik kon 't sloeg in het begin niet, plotseling, nu kon ik die noten raken. Ik was mijn bereik aan het verbreden. Maar het is niet alleen zingen - je moet vocale maniertjes vinden. Dat kan een beetje lastig zijn."

Hij kamde ontelbare uren aan beeldmateriaal door en nam nota van alles wat de koning deed terwijl hij sprak. Butler werkte zelfs met een dialectcoach.

"Ik zou een interview of een toespraak houden die hij op het podium had, waar hij met het publiek praat, en ik zou het oefenen alsof ik probeerde het te laten zijn. Op die manier kon ik geen verschil horen tussen mijn stem en die van hem. Dan zou ik mijn dialectcoach daar laten zeggen: 'Dit is een beetje verkeerd', en ik zou oefenen. Ik zou het gewoon blijven aanscherpen totdat ik zo specifiek mogelijk kon worden, "onthulde hij.

De film is al een tijdje ingepakt, maar het is mensen opgevallen dat Austin Butler tegenwoordig nog steeds een ongewoon accent bij zich draagt. Is het mogelijk dat de stem van de ster permanent is veranderd dankzij de hoofdrol in Elvis ?

Is zijn stem permanent veranderd?

Dus, is de stem van Austin Butler permanent veranderd vanwege zijn voorbereiding om Elvis Presley te spelen? Welnu, er zijn enkele opmerkelijke verschillen die hij met zich meedraagt, hoewel dit te wijten kan zijn aan het feit dat de ster jarenlang bij het project betrokken was.

"Nou, ik bedoel, er zijn veel dingen. Ik bedoel, het is alsof je in een ander land woont, en je wordt ondergedompeld in die cultuur. Maar in plaats daarvan was mijn ding, weet je, gewoon geobsedeerd door Elvis voor twee jaar, "zei Butler in een interview.

Hij merkte ook op dat zoveel tijd besteden aan de voorbereiding van iets je kan veranderen.

"Ik denk dat je na twee jaar niet anders kunt dan - een deel ervan is verweven met de vezels van je wezen. Ik weet zeker dat er veel manieren zijn, maar ja, ik had een geweldige tijd om twee jaar met hem om te gaan, "voegde hij eraan toe.

Het is niet verwonderlijk om te zien dat hij een deel van de stem heeft behouden die ze geperfectioneerd heeft, hoewel we ons voorstellen dat dit in de loop van de tijd geleidelijk zal afnemen.

Elvis doet momenteel grote dingen aan de kassa, dus ga het zien op het grote scherm nu je nog een kans hebt.

Aanbevolen: