Adele spreekt gewichtsverlies en 12-jarig jubileum van sterrendom aan in SNL-monoloog

Adele spreekt gewichtsverlies en 12-jarig jubileum van sterrendom aan in SNL-monoloog
Adele spreekt gewichtsverlies en 12-jarig jubileum van sterrendom aan in SNL-monoloog
Anonim

Vijf jaar geleden was Adele prominent in de muziekscene met haar studioalbum 25. Dit album, met hits als "Hello", zou Album Of The Year winnen bij de Grammy Awards. Nu is ze terug op televisie om haar best te doen om mensen aan het lachen te maken.

Gisteravond presenteerde Adele Saturday Night Live. Terwijl velen verwachtten dat ze een muzikale gast zou zijn, zou R&B-artiest HER in de loop van de avond haar muzikale tegenhanger zijn.

Terwijl Adele het had over een paar dingen met betrekking tot haar leven en de buitenwereld, waren er twee onderwerpen die eruit sprongen: haar explosie van gewicht en roem in Amerika.

Een paar maanden geleden liet Adele de wereld haar 32e verjaardagsoutfit zien door een foto van zichzelf op Instagram te plaatsen. Hoewel je zou kunnen aannemen dat verjaardagswensen zouden binnenkomen, lijkt het erop dat er controverse kwam.

Adele leek enorm veel gewicht te hebben verloren en fans hadden verschillende reacties. Hoewel velen Adele feliciteerden, namen sommige online gebruikers aanstoot aan deze opmerkingen, in de overtuiging dat ze impliceerden dat ze minder mooi was als ze meer gewicht op zich had.

Adele was zich waarschijnlijk bewust van deze controverse, gezien haar opmerkingen over SNL. Ze legt uit: "Ik weet dat ik er heel anders uitzie sinds je me voor het laatst zag. Eigenlijk moest ik vanwege alle COVID-beperkingen en reisverboden licht reizen en maar de helft van mezelf meenemen. Dus dit is de helft die ik heb gekozen." Het publiek barstte in gejuich en applaus los toen Adele een buiging maakte.

Afgezien van haar gewicht, sprak Adele ook over haar evolutie als artiest en bedankte ze SNL voor de rol die ze speelden door haar als muzikale gast te laten zien voordat ze een ster werd.

"Ik hou niet alleen van deze show, maar dit is de show die mijn carrière hier in Amerika twaalf HEEL LANGE jaar geleden brak."

Net als Adele erkende Justin Bieber onlangs ook zijn eerste SNL-optreden tien jaar geleden tijdens een uitvoering van 'Lonely'.

Aanbevolen: