Meg Thee Stallion Fans roepen Kylie Jenner op omdat ze haar niet steunde na het fotograferen

Meg Thee Stallion Fans roepen Kylie Jenner op omdat ze haar niet steunde na het fotograferen
Meg Thee Stallion Fans roepen Kylie Jenner op omdat ze haar niet steunde na het fotograferen
Anonim

Kylie Jenner is ervan beschuldigd Megan Thee Stallion de rug toe te keren nadat ze zou zijn neergeschoten door rapper Tory Lanez.

Het paar dat snelle vrienden aan het worden was, heeft elkaar ontvolgd op Instagram.

De "WAP"-rapper en de lipkit-ondernemer plaatsten een Instagram Live-video bij het zwembad op de avond van de schietpartij,.

Uren na hun ontmoeting, verklaarde Meg in een bericht van TMZ dat rapper Tory Lanez haar in de voet had geschoten.

Na het gruwelijke incident veroorzaakte Jenner echter haar eigen golven, nadat ze had gepost alsof er de avond ervoor niets was gebeurd.

Een dag nadat Meg met schotwonden in het ziekenhuis was opgenomen, deelde Jenner een foto op Instagram die het oceaanwater in liep. De foto concentreert zich alleen op haar voet. "Dit is zo onsmakelijk, ze moet weten wat er met Meg is gebeurd", merkte een fan op. "De hoeveelheid reactie die Meg en Cardi kregen omdat ze haar in de "WAP"-video hadden. zelfs haar gedachten en goede wensen naar haar sturen?" een andere opmerking las: "Ik begrijp dat de Kardashians meestal apathisch zijn als het gaat om het schandaal van andere mensen. Maar deze voetfoto is gewoon pure schaduw. Of jullie het nu willen accepteren of niet", schreef een fan. Meg-fans waren ook boos nadat Lanez zijn album uitbracht - nadat hij fans had beloofd dat hij zijn stilzwijgen over de opnames zou verbreken. Velen geloven dat hij profiteert van het schandaal door een album te realiseren. Op zijn nummer 'Queen And Slim' vertelt Tory Lanez alles over zijn verliefdheid Kylie Jenner. Hij insinueerde zelfs dat de "Hot Girl Summer"-rapper "te dronken" was om zelfs maar te zien wie haar neerschoot."Kylie en ik zijn nog steeds buiten in het zwembad. We waren aan het chillen, kickin' s---, was cool. We wisten allebei niet dat je aan het trippen was," rapt Lanez. "Hoewel ik verliefd werd op Kylie, Ik zou met je zijn weggegaan als ik wist dat je aan het dippen was om de simpele reden. Je hebt me uitgenodigd, maar ik kan niet doen alsof shawty me niet opgewonden had dat ik die avond een verkeerde afslag had genomen.' [EMBED_YT]https://www.youtube.com/embed/S0xU-j9lWR4[/EMBED_YT]Lanez noemde Kylie zelfs "hemels" in een ander nummer. een zwarte vrouw." "Dus Tory zat daar echt en liet een lied vallen dat Kylie opbeurende en verheerlijkte terwijl hij meerdere zwarte vrouwen meesleepte, waaronder Kehlani, Megan en Asian Doll?!?" een tweet gelezen. Tory zei: "Het gezicht van Kylies zag er "hemels" uit. Lmfaoooo Tory is een zieke klootzak, zou echt een zwarte vrouw disseren om een blanke vrouw op te tillen…"

Aanbevolen: