De waarheid over de relatie tussen Gigi Hadid en Zayn

Inhoudsopgave:

De waarheid over de relatie tussen Gigi Hadid en Zayn
De waarheid over de relatie tussen Gigi Hadid en Zayn
Anonim

In nieuws dat absoluut niemand verwachtte, zijn Zayn Malik en Gigi Hadid helaas uit elkaar gegaan. De breuk komt na een massale ruzie tussen Zayn en zijn schoonmoeder Yolanda. Gigi's moeder zou fysiek zijn aangevallen door Zayn. TMZ meldde dat de zanger was aangeklaagd voor vier strafbare feiten van intimidatie.

Bronnen in de buurt van Gigi en Zayn delen dat ze geloven dat de relatie van het paar "giftig" was en dat hun breuk waarschijnlijk het beste was. Volgens People onthulde een bron: "Het was een super giftige relatie." Een andere insider vertelde: "Zayn heeft een gecompliceerde persoonlijkheid. Het is soms moeilijk voor Gigi om met hem samen te leven."De meeste bronnen waren het er echter over eens dat zowel Zayn als Gigi erop gericht waren goede co-ouders te zijn van hun 13 maanden oude dochter Khai.

Familiedrama

Een insider deelde: "Ze zijn echter allebei goede ouders." Maar dezelfde bron wees op Zayn's dynamiek met Gigi's moeder, en legde uit dat "Yolanda natuurlijk erg beschermend is voor Gigi. Ze wil het beste voor haar dochter en kleinkind. Ze heeft wat problemen gehad met Zayn. Ze denkt dat hij Gigi zou kunnen behandelen Dit zorgt voor conflicten tussen Yolanda en Zayn." En dat is niet de enige insider die dat gevoel uitdrukte.

Een andere persoon vertelde Us Weekly: "Gigi en Zayn hadden een zeer destructieve relatie toen ze romantisch samen waren." Maar ze voegden eraan toe dat "Gigi staat voor het vermogen van Zayn om goed samen op te voeden."

Onlangs lekte het nieuws over een vermeend huiselijk geschil tussen Zayn en Yolanda naar de pers. TMZ meldde dat beschuldigingen beweerden dat Zayn "haar in een dressoir had geduwd. De gebeurtenissen vonden naar verluidt plaats in het huis van Gigi en Zayn in Pennsylvania, hoewel Gigi op dat moment niet aanwezig was. Zayn is deze beschuldigingen blijven ontkennen, maar hij pleitte wel voor "geen strijd" tegen beschuldigingen van intimidatie.

Hij heeft een boete gekregen en heeft een proeftijd van 360 dagen. Hij zal ook cursussen woedebeheersing en een programma voor huiselijk geweld moeten volgen.

The Hadid Family ontvolgde Zayn

Het lijkt erop dat Gigi's familie hun gevoel na dit alles duidelijk heeft gemaakt. Gigi's broers en zussen Bella en Anwar Hadid hebben Zayn allebei ontvolgd op Instagram. Hoewel slechts een week voor de vermeende woordenwisseling, had Bella Zayn getagd in een post om de verjaardag van haar nichtje Khai te vieren. Anwar's zeer beroemde vriendin, Dua Lipa, heeft Zayn ook ontvolgd. Terwijl Gigi en Zayn elkaar nog steeds volgen, volgt hij geen enkel ander lid van de Hadid-familie.

Zayns zus kwam tot zijn verdediging

Over familie gesproken, het lijkt erop dat Zayns zus gevoelens heeft over de vermeende woordenwisseling en de daaruit voortvloeiende gevolgen. Waliyha Malik deelde een verhaal op Instagram ter ere van haar broer en schreef: "Familie. We hebben misschien niet alles voor elkaar, maar samen hebben we alles." Ze voegde eraan toe: 'Alles wat we nodig hebben. Zayn, je bent zo geliefd door ons allemaal.' Toen volgde ze dat citaat op met nog een meer cryptisch bericht op haar Instagram-verhalen: "karma komt uiteindelijk achter iedereen aan."

Toen plaatste Waliyha een citaat uit de memoires van Zayn die sprak over zijn respect voor vrouwen: "Ik ben altijd opgevoed om vrouwen te respecteren. Mijn beide ouders hebben me dat ingeprent, en in mijn ervaring zijn vrouwen het meest intelligente, vredige en positieve invloeden in mijn leven."

Het is niet alleen familie die erbij betrokken raakt. YouTuber Jake Paul moest erbij betrokken raken en herleeft een vete met Gigi te midden van het familiedrama. Hij deelde opnieuw een tweet die Gigi in februari 2020 had gemaakt, nadat Jake en zijn broer Logan Paul beweerden dat Zayn onbeleefd tegen hen was geweest.

Gigi reageerde destijds: "Lol, want het kan hem niet schelen om jou en je gênante groep YouTube-groupies op te hangen..? Alleen thuis met zijn beste vrienden als een respectvolle koning want hij heeft mij, lieverd. Niet gehinderd door je irrelevante lelijke a. Ga naar bed …"

Jake wachtte bijna twee jaar later om te reageren op de tweet en schreef: "Your' rEsPeCtFuL KiNg' sloeg je moeder in het gezicht."

Wat is er gebeurd tussen Zayn en Gigi's moeder?

In de door TMZ verkregen documenten was Zayn op 29 september bij hem en Gigi's huis in Pennsylvania, toen hij ruzie kreeg met Yolanda. De zangeres zou haar een "fing Dutch slt" hebben genoemd en haar hebben bevolen "weg te blijven van [mijn] fing dochter."

De documenten beschrijven ook dat Zayn "haar [Yolanda] in een dressoir duwde, wat mentale angst en fysieke pijn veroorzaakte." Zayn ontkent echter elk fysiek contact.

Volgens de documenten schreeuwde Zayn ook tegen de bewaker die aanwezig was en probeerde hij met hem te vechten. Hij heeft momenteel een proeftijd van 90 dagen voor elke telling, wat neerkomt op 360 dagen. Bovendien mag hij geen contact hebben met zijn schoonmoeder of de bewaker. Ook meldt TMZ dat als na zes maanden aan alle voorwaarden is voldaan, de rechter de proeftijd kan beëindigen. Wat betreft het uiteenvallen van Gigi en Zayn, onthulde de outlet ook dat ze niet langer samen zijn, en de splitsing vond ongeveer een maand geleden plaats.

Aanbevolen: