De meest besproken kostuums voor beroemdheden van Halloween 2021

Inhoudsopgave:

De meest besproken kostuums voor beroemdheden van Halloween 2021
De meest besproken kostuums voor beroemdheden van Halloween 2021
Anonim

Er is niemand die het beter doet dan Hollywood-sterren als het gaat om verkleden voor Halloween. Ze gaan echt helemaal uit voor hun kostuums en ze hebben de financiën om het te financieren. De make-up is altijd op punt en de outfits zijn altijd identiek aan de originelen. Hun ideeën zijn zo leuk en creatief, en het is zo spannend om te zien wat ze bedenken. Bovendien is het enige dat beter is dan een solokostuum een iconisch Hollywood-kostuum voor koppels.

Beroemde koppels zien verkleed voor Halloween is een extra boost van serotonine voor de dag. Fans hechten zo veel waarde aan de relaties van deze individuen dat het de menselijke natuur is om goed op hun kostuums te letten en ze op te schrijven voor volgend jaar! Dit waren de beste looks voor koppels van 2021.

10 Zoë Kravitz & Channing Tatum - 'Taxi Driver'

Zoë & Channing
Zoë & Channing

Wat is een betere manier om je relatie aan te kondigen dan een bijpassend taxichauffeurkostuum te dragen op een Halloween-feestje? Romantiek geruchten tussen deze twee wervelen al maanden, maar eindelijk is het nieuws naar buiten. Fans konden geen genoeg krijgen van hun debuut als koppel. Tatum verkleedde zich als Travis, gespeeld door Robert De Niro, en Zoë droeg een witte slappe hoed om haar Iris-kostuum af te maken, een personage gespeeld door Jodie Foster in de film.

9 Kourtney Kardashian & Travis Barker - 'True Romance' en 'Edward Scissorhands'

Terwijl fans zich net als zij verkleedden, waren ze bezig fans een dubbel Halloween-ensemble te geven. Ten eerste portretteerden ze personages uit de klassieke film uit 1993, True Romance. De Keeping Up with the Kardashians-ster channelde haar innerlijke Patricia Arquette voor haar kostuum als Alabama, terwijl de Blink-182-drummer bijna onherkenbaar was als het personage van Christian Slater, Clarence. Kourtney wiegde een korte blonde pruik en Travis droeg een donkerharige pruik en een zonnebril.

Als je dacht dat dat alle Halloween-sterrenkracht was die ze in zich hadden… denk nog eens goed na. Travis Barker transformeerde in de iconische Edward Scissorhands uit de jaren 90-film met Johnny Depp en Winona Ryder. Kourtney Kardashian verkleed als Scissorhands love interest, Kim Boggs. Deze keer droeg de oprichter van Poosh een lange blonde, weelderige pruik naast haar verloofde met bladen.

8 Camila Cabello & Shawn Mendes - Dia De Los Muertos Kostuums

Dit zangersduo nam de vrijheid om zich te kleden in de stijl van Dia De Los Muertos, een tweedaagse vakantie die zijn oorsprong vindt in Mexico en de levenden en doden herenigt. Shawn en Camila dansten rond op Mariachi-muziek en pronkten met hun skeletachtige make-up en kleurrijke outfits. De Dag van de Doden is voor familie en vrienden om samen te komen en hun respect te betuigen aan degenen die zijn overleden.

7 Sophie Turner & Joe Jonas - 'The Lizzie McGuire Movie'

Deze Jonas Brother en zijn getalenteerde actrice van een vrouw besloten zich te verkleden als personages uit The Lizzie McGuire Movie. Sophie ging als Isabella terwijl Joe verkleed als Paolo en hun vriendin Olivia De Jonge zich bij hen voegden als Lizzie zelf. Deze twee doden het elk jaar als het gaat om Halloween-kostuums. Vorig jaar verkleedde Joe zich als Sansa Stark, het iconische personage van zijn vrouw uit Game Of Thrones.

6 Katy Perry & Orlando Bloom - Vaccin en dokter

De American Idol-rechter verkleedde zich als een spuit terwijl haar acteur-verloofde Orlando Bloom 'Dr. Dilf' was. Perry ondertitelde de foto "blijf veilig jongens ???," en de fans hadden veel te zeggen over de kwestie. De een schreef: "Waarschijnlijk het engste kostuum dat ik het hele jaar heb gezien", terwijl een ander eraan toevoegde: "Verontrustend is het enige woord hiervoor."

5 Sarah Hyland & Wells Adams - 'The Lord Of The Rings'

De actrice en haar Bachelor Nation-verloofde brachten hulde aan de legendarische The Lord of the Rings-serie. De Modern Family-aluin was Frodo, terwijl onze favoriete Bachelor In Paradise-barman Gandalf was. Na een kijkje op hun Instagram te hebben genomen, kun je zien dat deze twee zeker in karakter zijn geraakt! Hun kostuums toonden ook hun zeer extreme hoogteverschil.

4 Niecy Nash & Jessica Betts - Kelly Rowland en Nelly

Niecy en Jessica hebben hun Kelly Rowland en Nelly Halloween-kostuum uit de videoclip "Dilemma" absoluut verslagen. Alles, van Nelly's gele hoofdband tot Kelly's riem… ze zien er identiek uit aan het origineel. Het lijkt erop dat de fans het erover eens waren om te schrijven, "YALL kill it!! ???, " en, "Ok, okay, yall won?" evenals: "Dit is te dope ????."

3 Justin & Hailey Bieber - 'The Jungle Book'

De Biebers channelden hun innerlijke Disney en verkleedden zich als Baloe en Bagheera uit The Jungle Book. Justin wiegde een volwaardig berenpak terwijl Hailey het chic hield en haar panterlook afstraalde in een geheel lederen ensemble.

2 Sarah Michelle Gellar & Freddie Prinze Jr. - 'Dirty Dancing'

Niemand zet Baby in de hoek. Deze Scooby Doo-sterren verkleden zich als Baby en Johnny uit Dirty Dancing. Sarah en Freddie zijn 18 jaar getrouwd en zijn de belichaming van doelgerichte Hollywood-relaties. Zo lang meegaan in Hollywood-termen is als een leven lang!

1 Stephen & Ayesha Curry - 'Mr. En mevrouw Smith'

Last but zeker not least brachten Stephen en Ayesha hulde aan de iconische actiefilm met in de hoofdrollen Brad Pitt en Angelina Jolie, Mr. and Mrs. Smith. De verwoeste achtergrond, de rode laarzen, het witte button-down shirt… echt een meesterwerk van Halloween.

Aanbevolen: