16 Halloween-kostuums Vince McMahon wil niet dat we diva's zien

Inhoudsopgave:

16 Halloween-kostuums Vince McMahon wil niet dat we diva's zien
16 Halloween-kostuums Vince McMahon wil niet dat we diva's zien
Anonim

WWE weet het een en ander over Halloween. Terug in het Attitude-tijdperk en de meedogenloze agressie-tijdperk, zouden de vrouwen zich meestal verkleden en deelnemen aan gimmick-wedstrijden die speciaal voor die dag van het jaar waren. WCW deed hetzelfde tijdens hun run in de worstelwereld. Heck, Halloween Havoc was een van de favoriete PPV's aller tijden; wie kan dat prachtige podium vergeten?!

We zien het tegenwoordig niet zo vaak meer bij de diva's, hoewel ze er nog steeds dol op zijn om zich buiten de ring te verkleden. In dit artikel zullen we enkele van de beste kostuums bekijken die door de huidige oogst uit de ring zijn geschud. We zullen ook throwback-shots laten zien van stomende outfits die in het verleden door mensen als Stephanie en Trish op WWE-televisie werden gedragen.

Geniet, mensen!

16 Charlotte met een Batwoman Twist

Misschien een toekomstige gimmick voor Charlotte? Nou, ze zal de kleding moeten aanpassen, want het is echt niet FOX-vriendelijk en op zijn zachtst gezegd nogal onthullend - we nemen aan dat Andrade rood zou worden in het gezicht bij het zien van dit ensemble.

Hoewel het best cool is dat hij zich gemakkelijk als Batman kan verkleden. Misschien kan hij de mouwen afknippen voor wat extra-skin-show van zijn eigen …

15 Trish As Wonder Woman

In het Attitude-tijdperk en het meedogenloze agressie-tijdperk was het gebruikelijk dat een diva zich verkleedde tijdens een Halloween-special of zelfs tijdens een Thanksgiving-aflevering.

Hoewel er meer kijkers afstemden, was de damesafdeling gevuld met gimmick-wedstrijden. Natuurlijk stelde Trish nooit teleur als het ging om haar kostuums naar keuze.

14 Paige als Harley Quinn

Wie droeg het beter? Paige of Alexa Bliss? Beiden rocken de Harley Quinn-look - Alexa deed dat ook echt op het scherm.

We kunnen zeggen dat Paige een meer edgy draai aan het kostuum gaf - een die vroeger geschikt had kunnen zijn voor het Attitude-tijdperk. We vinden het niet erg, maar Vince misschien.

13 Edgy Assepoester

Ze ging WWE binnen via de Diva Search en ondanks dat ze tekort kwam, slaagde Maryse erin om rond te blijven en een geweldige carrière voor zichzelf op te bouwen.

Ze had ook een geweldige Assepoester kunnen zijn - ze lijkt op de Assepoester die je in een themapark zou kunnen zien. Het enige probleem is echter dat het misschien een beetje te veel decolleté is voor de kinderen - Miz zou kunnen verschillen.

12 Stephanie McMahon Throwback

Tijdens haar dagen als de SmackDown GM gebruikte Stephanie McMahon een scherper karakter. In overeenstemming met het tijdperk van meedogenloze agressie, had McMahon de meeste avonden onze aandacht, vooral met dergelijke kostuums.

Deze is een van de meest memorabele. Steph's avond eindigde met een stomende ontmoeting naast Eric Bischoff - een moment dat ze het meest betreurenswaardige moment uit haar hele carrière noemt. Au!

11 Oh Torrie

Torrie nam deel aan verschillende gimmick-wedstrijden tijdens haar tijd op SmackDown. Wilson gaf toe dat ze niet zo van het in-ring-aspect hield, hoewel ze het heerlijk vond om verkleedpartijen te spelen en zich op andere manieren een weg te banen in verhaallijnen.

Ze rockt een kostuum op de foto hierboven dat ze vroeger op SmackDown droeg, samen met Dawn Marie.

10 Alexa Bliss als Goldust

Alexa Bliss als Goldust… dit is echt geweldig! Heck, misschien had Cody het wat langer uitgehouden met zijn Stardust-gimmick als hij iemand als Bliss aan zijn zijde had gehad in dat soort blik.

Vince zal zeker niet blij zijn met dit kostuum, aangezien Goldust nu voor de competitie werkt - een promotie die is gestart door zijn broer!

9 Supergirl-tweeling

Oh, de Bella Twins; ze blijven ons de adem benemen, ook al is hun WWE-betrokkenheid tegenwoordig beperkt.

De tweeling kreeg hun start in FCW en zou op de hoofdselectie komen. Beiden zouden uiteindelijk goed gedijen bij het bedrijf - belangrijker nog, ze werden de katalysatoren om WWE te laten gedijen op reality-tv met Total Divas.

8 Catwoman Carmella

Wie droeg hem het beste: Carmella of Charlotte? Dat is een hele strijd, we laten het aan jou over om te beslissen.

Carmella heeft al onze aandacht met de outfit en we kunnen hetzelfde zeggen voor haar optredens op WWE TV, aangezien ze er altijd top uitziet. Mella werkt buiten de ring net zo hard als erin.

7 Becky & JoJo Throwback

Het zou geen complete lijst zijn zonder The Man, Becky Lynch! Ze stal onze harten bij de première van SmackDown op FOX, met een pak. Ze is een ster en op dit moment duidelijk de grootste van het bedrijf.

Hier is ze in een throwback-foto die Vince misschien wil dat we vermijden, ze lijkt een beetje minder op The Man. Naast JoJo is Becky haar sidekick. We weten allemaal dat The Man nooit de tweede viool speelt!

6 Braun's Sidekick

Een zeldzame throwback-foto waar McMahon misschien niet zo dol op is. Het toont de lichtere kant van zijn meest dominante WWE-ster, om nog maar te zwijgen van een van zijn beste vrouwelijke hakken op dit moment.

Deze geweldige foto is gemaakt in het Performance Center. Beiden waren net begonnen met WWE en hadden een beetje plezier met de kostuums.

5 Meer Harley Quinn

Deze keer wenden we ons tot Lana voor de Harley Quinn-outfit. Het veranderde plotseling in een Triple Threat Match voor wie hem het beste droeg.

Tegenwoordig veranderde Lana de gimmicks totaal om zich aan te sluiten bij Bobby Lashley. Het is een van de meer ineenkrimpende verhaallijnen gezien haar echte huwelijk met Rusev - die in feite al haar huidige stomende capriolen bekijkt …

4 Paige The Army Girl

Oh god, Paige heeft zeker onze aandacht met deze outfit. Ze is een legermeisje, maar zeker met een nominale R-twist.

Met alle edgy content op RAW op dit moment, wie weet, mag Paige misschien met een soortgelijk ensemble in de show verschijnen. Ik hoop dat de favoriet van de fans in de nabije toekomst op een of andere manier terugkeert.

3 Sasha als de knuffelaar

Hier hebben we de baas die van identiteit verandert en verandert in haar beste vriend The Hugger, Bayley. Het zou een mooi moment zijn om de twee naast elkaar gekleed in dezelfde kleding te zien. Misschien hadden ze dat moeten doen tijdens de tag team run aan de top van de divisie. We zullen er in plaats daarvan over moeten dromen.

2 The Shining Twins

De Bellas zijn geliefd bij WWE-managers, waaronder de machtigste man, Vince McMahon. Een belangrijke reden is hun briljante PR-vaardigheden buiten het bedrijf, waarmee ze het merk voortdurend promoten.

Ze verkleedden zich met deze griezelige kostuums op Jimmy Fallon - een show waar ze in het verleden meerdere keren in zijn verschenen.

1 Bayley & Nia

Deze twee zouden samen een behoorlijk duo vormen. Als Bayley meer warmte nodig heeft, zou dit zeker een sterke keuze zijn.

Oké, partnerschap terzijde, we kunnen niet anders dan lachen om Bayley's weergave van de Pink Power Ranger. Ze zou een behoorlijke ovatie krijgen als ze ooit zou besluiten om die outfit in de ring te rocken.

Bronnen – Twitter & WWE

Aanbevolen: