Hoeveel is 'The Game'-ster Wendy Raquel Robinson echt waard?

Inhoudsopgave:

Hoeveel is 'The Game'-ster Wendy Raquel Robinson echt waard?
Hoeveel is 'The Game'-ster Wendy Raquel Robinson echt waard?
Anonim

Als de meeste mensen die dromen om ooit in Hollywood te komen, nadenken over hoe het zou voelen om dat doel te bereiken, zullen ze zich waarschijnlijk voorstellen lofbetuigingen te ontvangen en beroemd te worden. Bovendien is er nog een belangrijke reden waarom zoveel mensen filmsterren willen worden, ze weten dat sterren die blockbusters headlinen een fortuin betaald krijgen. Per slot van rekening verschijnen de krantenkoppen die zijn gericht op de enorme looncheques die filmsterren ontvangen de hele tijd, en elk jaar verschijnen lijsten met de best betaalde filmsterren die worden gepubliceerd.

In de afgelopen decennia leek het alsof de wereld zich midden in een gouden tijdperk van televisie bevindt dat geen tekenen van vertraging vertoont. Met dat in gedachten zou het voor niemand als een verrassing moeten komen dat de machten in de entertainmentindustrie ook bereid zijn om tv-sterren een enorm bedrag te betalen. Desondanks lijken veel mensen geen idee te hebben dat de best betaalde tv-sterren zoveel geld verdienen. Met dat in gedachten blijven fans van Wendy Raquel Robinson met één vraag zitten, aangezien ze voornamelijk een tv-ster is, hoeveel is ze echt waard?

Sommige financiële tegenslagen doen pijn aan Wendy's nettowaarde

Telkens wanneer Wendy Raquel Robinson op het grote of kleine scherm verschijnt, komt ze over als uiterst getalenteerd en ongelooflijk eigenzinnig. Gezien alles wat Robinson voor haar in petto heeft, lijkt het er zeker op dat zo ongeveer alles in haar leven en carrière haar zin zou moeten gaan. Natuurlijk is Robinson een mens net als iedereen, dus in werkelijkheid moest ze in het leven wat tegenslagen krijgen. Helaas waren een paar van de financiële tegenslagen die Robinson heeft geleden behoorlijk ernstig.

In 2003 stapten Wendy Raquel Robinson en een man genaamd Marco Perkins in het huwelijksbootje. Helaas waren Robinson en Perkins na vele jaren samen niet in staat om dingen te laten werken en besloten ze in 2018 te scheiden. Volgens een TMZ-rapport uit 2018 zou Perkins in gerechtelijke documenten beweren dat Robinson "hem berooid achterliet nadat hij had een beroerte terug in 2015". Bovendien beweerde Perkins dat hij gewend was geraakt aan een weelderige levensstijl terwijl hij getrouwd was met Robinson. Als gevolg daarvan vroeg Perkins de rechtbank om Robinson hem 10.000 dollar per maand aan alimentatie te laten betalen. Natuurlijk verbleekt dat aantal in vergelijking met de duurste echtscheidingen van beroemdheden, maar dat is nog steeds veel geld.

Sinds het eerste rapport van TMZ over het alimentatieverzoek van Marco Perkins, hebben hij en Wendy Raquel Robinson hun scheiding schijnbaar afgerond. Op het moment van schrijven is er geen manier om te weten of Perkins $ 10.000 aan maandelijkse alimentatie heeft gekregen zoals hij had gevraagd. Toch lijkt dat heel goed mogelijk en zelfs als hij een deel van dat aantal zou krijgen, zou het nog steeds een opmerkelijke hit zijn voor de financiën van Robinson.

Helaas voor Wendy Raquel Robinson leed ze aan een tragedie die emotioneel en financieel verwoestend voor haar was. Tijdens een gesprek met Kym Whitley, Luenell en Jess Hilarious voor een video uit 2020 die werd gepost op het EIGEN YouTube-kanaal van Oprah Winfrey, onthulde Robinson dat ze een huis had dat door een brand was verwoest. 'Weet je nog dat ik het over mijn brand had? Weet je, ik ging door een brand en ik verloor alles en verdomd dichtbij mijn geest.” Gelukkig voor Robinson vertelt ze in die video hoe de brand haar haar prioriteiten deed heroverwegen. Ook al is dat geweldig, Robinsons vuur had duidelijk een enorm nadelig effect op haar financiën dat haar tot op de dag van vandaag nog steeds zou beïnvloeden.

Wendy's netto waarde is $ 4 miljoen

Gelukkig voor Wendy Raquel Robinson, hoe erg sommige van haar financiële tegenslagen ook waren, ze had altijd haar acteercarrière voor haar. Robinson is tenslotte een ongelooflijk getalenteerde acteur, ze is prachtig en ze draagt zichzelf met veel charisma. Als gevolg hiervan is ze vast werk blijven vinden in een van de meest concurrerende industrieën ter wereld.

Natuurlijk zijn de grootste aanspraken van Wendy Raquel Robinson op roem haar ambtstermijnen met in de hoofdrol The Steve Harvey Show en The Game. Dat gezegd hebbende, Robinson heeft opmerkelijke rollen gekregen in een lange lijst van shows, waaronder Baby Blues, All of Us, Here We Go Again, Dear White People, Grand Hotel en de zwaar ondergewaardeerde sitcom The Mayor. Bovendien is Robinson in verschillende films en andere tv-shows opgedoken.

Als resultaat van haar gevierde carrière is Robinson meer dan hersteld van haar financiële tegenslagen. Volgens celebritynetworth.com heeft Robinson op het moment van schrijven zelfs een nettowaarde van $ 4 miljoen. Hoewel dat soort geld voor de meeste mensen volledig onbereikbaar is, is Robinson zo getalenteerd dat het gemakkelijk is om te beweren dat ze rijker zou moeten zijn dan dat. Het lijkt tenslotte niet juist dat een andere tv-ster als Johnny Galecki zoveel meer geld te besteden heeft dan Robinson

Aanbevolen: