Wat is er echt gebeurd met Brooklyn en Bailey en hoeveel hun YouTube-carrière waard is?

Inhoudsopgave:

Wat is er echt gebeurd met Brooklyn en Bailey en hoeveel hun YouTube-carrière waard is?
Wat is er echt gebeurd met Brooklyn en Bailey en hoeveel hun YouTube-carrière waard is?
Anonim

Kijk eens naar het Instagram-account van Brooklyn en Bailey McKnight en je ziet lachende foto's van de tweeling met hun partners, die schattige outfits dragen en hun leven leiden. De broers en zussen zien er altijd gelukkig uit, wat ze ook doen, of ze nu op het strand, een pompoenveldje of bij een voetbalwedstrijd rondhangen. De tweeling ziet er zo normaal uit dat je gemakkelijk vergeet dat ze enorm populaire en beroemde influencers zijn met meer dan 6 miljoen Instagram-volgers en Baylor University sponsorde hun tijd op het Waco, Texas College.

Terwijl de Olsen-tweeling buiten de schijnwerpers blijft, geldt het tegenovergestelde voor Brooklyn en Bailey McKnight. De 21-jarige sterren delen alles over hun leven met hun fans via hun sociale media en YouTube-kanaal. Hoewel mensen dol zijn op veel beroemde tweelingen, is er iets aan de McKnight-tweeling dat echt van de grond is gekomen. Blijf lezen om erachter te komen wat er echt met Brooklyn en Bailey is gebeurd en hoeveel hun YouTube-carrière waard is.

Hoeveel geld verdienen Brooklyn en Bailey McKnight van YouTube?

Dankzij YouTube en sociale media kunnen mensen tegenwoordig veel geld verdienen, en de Dolan Twins zijn rijk en succesvol. Bailey en Brooklyn McKnight hebben het ook heel goed gedaan.

De McKnight-tweeling bespraken hun inkomstenbronnen en vertelden Entrepeneur.com dat ze scrunchies hebben die mensen van hun website kunnen kopen en dat ze een mascara hebben genaamd Lash Next Door. Bailey zei dat merken hen zullen betalen om producten te promoten, maar samenwerking met Google Ad Sense is een belangrijke bron van inkomsten voor hen, omdat "dat is waar dat geld vandaan komt op YouTube in het algemeen."

Bailey legde uit: "We onthullen meestal niet hoeveel we verdienen, maar veel ervan helpt bij het studeren, en veel ervan gaat terug naar de projecten die we doen - zoals mascara en scrunchies We gebruiken het om ons merk verder uit te bouwen."

NailBuzz schat het vermogen van Brooklyn en Bailey McKnight op $4 miljoen en vermoedde dat als hun YouTube-kanaal elke dag 300.000 views heeft, ze $880.000 per jaar of $2.400 per dag zouden moeten verdienen.

Wat doen Brooklyn en Bailey nu?

Brooklyn en Bailey filmden ook een YouTube-video die ze in april 2021 hadden geüpload. Ze vertelden dat ze geen kamergenoten meer zouden zijn sinds ze afstudeerden aan Baylor, en ze vertelden over hun leven na de universiteit. Ze zeiden dat ze hun schoolcarrière een jaar eerder hadden beëindigd dan gepland.

De tweeling zei dat ze samen aan iets werken waar ze nog niet te veel over wilden zeggen. Brooklyn zei dat ze van plan was in Utah te gaan wonen, zodat ze vrienden en familie weer kon zien en zich kon inschrijven voor een aantal cursussen.

Bailey legde uit dat ze van Dallas naar Waco zou gaan en voor het familiebedrijf zou gaan werken. Ze zei ook dat ze in Waco zou blijven wonen omdat haar nu-man Asa nog op de universiteit zit.

Bailey zei: "Voor het eerst in ons leven gaan Brooklyn en ik uit elkaar… We zijn nooit langer dan een week uit elkaar geweest."

De tweeling zag ook een enorme verandering in hun leven toen Bailey McKnight en Asa Howard in oktober 2021 trouwden, volgens Just Jared Jr.

Bailey en Brooklyn McKnight brachten ook mensen aan het praten toen ze hun Instagram-volgers vertelden dat ze in augustus 2020 positief testten op Covid-19.

Volgens Insidehighered.com begon de tweeling hun samenwerking met Baylor University in 2017. Jason Cook, de chief marketing officer en vice-president van marketing en communicatie, vertelde de publicatie dat de universiteit de tweeling geld geeft voor sociale media berichten "een of twee keer per semester." Hij zei: "Brooklyn en Bailey hebben geholpen om Baylor University kennis te laten maken met een geheel nieuwe generatie aankomende studenten die misschien nog nooit van de universiteit hebben gehoord. Met Gen Z moeten deze studenten zichzelf door anderen zien, en Brooklyn en Bailey bieden een glimp elke week in het studentenleven.”

Hoe zijn de McKnight Twins begonnen?

Brooklyn en Bailey McKnight verschenen voor het eerst op de CuteGirlsHairstyles-blog van hun moeder Mindy McKnight.

In een interview met Entrepreneur.com zei de tweeling dat ze toen 9 waren en YouTube vroeg hun moeder of ze video's wilden maken. Ze besloten om 13 uur een kanaal voor zichzelf te beginnen.

Brooklyn legde de beslissing achter de naam van hun kanaal uit: "We wisten zeker dat we wilden dat het kanaal onze naam zou zijn, omdat we wilden dat ons merk op ons als mensen zou bouwen, want dat is wat onze YouTube-kanaalinhoud zou gaan doen zijn -- een soort levensstijl en 'groei met ons op.' Iedereen, ons hele leven, heeft altijd 'Brooklyn en Bailey' gezegd, dus er was echt geen twijfel over wiens naam als eerste zou gaan."

Onlangs heeft Bailey McKnight een YouTube-video gemaakt over haar eerste Thanskgiving die is getrouwd met Asa Howard, die tot nu toe 280 809 keer is bekeken.

Aanbevolen: