Wat doet Danny DeVito's dochter Gracie Fan DeVito voor de kost?

Inhoudsopgave:

Wat doet Danny DeVito's dochter Gracie Fan DeVito voor de kost?
Wat doet Danny DeVito's dochter Gracie Fan DeVito voor de kost?
Anonim

Er hangt veel mysterie rond Grace Fan DeVito, de "minder bekende" van de drie kinderen die Danny DeVito en Rhea Perlman samen hebben.

Haar superberoemde ouders hadden meer dan veertig jaar een relatie, maar gingen in 2017 uit elkaar. Grace is het middelste kind en het blijkt dat een passie voor films en een goed gevoel voor humor in de genen van de DeVito zitten familie.

Lucy DeVito is de oudste en net als haar vader maakt Lucy graag mensen aan het lachen. Ze is een actrice die rollen heeft gehad in The Marvelous Mrs. Maisel, Melissa and Joey en de film Hot Mess.

Jacob DeVito, de jongste van het DeVito-trio, is acteur, regisseur en producent en werkt achter de schermen aan Curmudgeons, The Better Angeles en Toms River.

Net als Lucy is hij ook niet bang voor de schijnwerpers en wordt hij vaak gezien op foto's met zijn beroemde familie.

Het mooie van de DeVito-familie is dat je hun nabijheid op sociale media kunt zien, maar Lucy en Jacob zijn veel gemakkelijker te vinden dan Gracie, die de voorkeur lijkt te geven aan het leven achter de schermen, ondanks dat ze deel uitmaakt van een zeer beroemde familie.

Wat doet Gracie Fan DeVito?

Grace Fan Devito is een filmproducent, met haar werk verdiende ze een MFA en bekendheid in een wereld die meestal verborgen en minder bekend is.

Het zal voor fans van Danny DeVito geen verrassing zijn dat Gracie's eerste film een komedie was, waaraan ze werkte in 2006 toen ze nog maar 21 jaar oud was.

My Girlfriend's Abroad was een film over een student genaamd Kevin, die moeite had om trouw te blijven aan zijn vriendin terwijl ze een semester in het buitenland was.

Gracie werkte ook aan Bloom, dat in 2007 uitkwam en een meer emotioneel gedreven film was dan My Girlfriend's Abroad.

Met in de hoofdrol haar moeder Rhea, ging de korte film over zonen die uit elkaar zijn gegroeid en in haar laatste dagen terugkeren naar hun moeders kant.

Gracie Fan DeVito's acteerrollen en kunst

Van achter de schermen tot (bijna) het middelpunt, in 2015 was Grace Fan DeVito eindelijk te zien aan de andere kant van de camera met haar rol in de horrorfilm Amboy.

Ze heeft ook haar teen ondergedompeld in stemacteren, nadat ze in 2017 de stem had gegeven aan een buitenaardse actrice in de tekenfilmserie Jeff and Some Aliens, volgens IMDb.

Gracie Fan's creativiteit stopt niet bij films. Ze is een hedendaagse kunstenaar die een deel van haar werk heeft laten zien in kunstgalerijen en installaties. Het gerucht gaat dat het vermogen van de 35-jarige op $ 2 miljoen rust en werd verdiend door acteren en produceren.

Hoe dicht staat Gracie Fan DeVito bij haar ouders?

In tegenstelling tot haar oudere zus Lucy, geeft Gracie duidelijk de voorkeur aan het leven net buiten het zicht van de schijnwerpers, maar ze is te zien op verschillende foto's die haar ouders ondersteunen, premières en evenementen met hen bijwonen, zoals de première van Poms in mei 2019 met haar moeder en zus, of de speciale "CBGB"-screening met haar moeder in oktober 2013.

Ze was ook aanwezig bij de première van Dumbo in 2019, samen met haar broer Jacob en hun moeder ter ondersteuning van Danny, die Medici speelde in de live-action remake van de Disney-hit.

Ondanks hun scheiding in 2017 lijkt het leven met de DeVitos harmonieus. Danny en Rhea willen zich op hun kinderen concentreren en Rhea heeft altijd gezegd dat zij en Danny nooit zullen scheiden.

Hun scheiding moet moeilijk zijn geweest voor alle betrokkenen nadat Danny en Rhea veertig jaar samen waren en dertig van hen getrouwd waren. Ze gingen voor het eerst uit elkaar in 2012, maar gaven hun huwelijk een tweede kans.

Nu zijn Danny en Rhea niet meer samen sinds 2017, en het is duidelijk dat familie en hun carrière de enige dingen zijn die belangrijk zijn voor het paar.

Het gezin heeft altijd goed samengewerkt, en voor Danny en Rhea kwamen hun kinderen, die nu allemaal in de dertig zijn, altijd op de eerste plaats. Ze hebben van alles het beste gehad, zelfs tot aan de religie van hun ouders toe.

Danny is katholiek en Rhea is joods, en in plaats van het ene geloof boven het andere te kiezen of te verkiezen, zorgden Danny en Rhea er altijd voor dat hun kinderen beide religies konden vieren.

De DeVito-broers en zussen zijn vaak online te vinden via Lucy's Instagram-account, glimlachend en samen tijd doorbrengend, met fans die over de foto's gutsen met mooie opmerkingen zoals 'mijn favoriete broers en zussen' en 'dream team'.

Het is duidelijk dat Gracie en haar broers en zussen goed zijn opgevoed, ondersteund tijdens de ups en downs van hun carrière en ongelooflijk close zijn. Er zal altijd liefde en aanbidding zijn van zowel familie als fans voor de DeVitos, waar het leven hen ook brengt.

Aanbevolen: