Hoe andere comedians over John Mulaney denken

Inhoudsopgave:

Hoe andere comedians over John Mulaney denken
Hoe andere comedians over John Mulaney denken
Anonim

Tenzij je het grootste deel van dit jaar in een ondergrondse bunker hebt gezeten (in dat geval zijn we jaloers op je!), weet je in ieder geval iets over het moeilijke jaar dat komiek John Mulaney is geweest hebben. Het nieuws over zijn drugsmisbruik en de daaruit voortvloeiende scheiding heeft de krantenkoppen in maanden niet verlaten, en alle ogen zijn gericht op de voormalige Saturday Night Live-schrijver terwijl hij terugkeert naar het nationale toercircuit.

Hij heeft vrij openhartig gesproken over al het drama, hoewel sommige fans duidelijk hebben gemaakt dat ze klaar zijn met luisteren, omdat ze zijn veronderstelde ontrouw aan zijn nu ex-vrouw Annamarie Tendler en zijn wervelende affaire met Olivia Munn. Het komt niet vaak voor dat een komiek die zo geliefd is als John Mulaney zo'n polariserende figuur wordt. Als zijn uitverkochte tourshows een indicatie zijn, zal de mega getalenteerde ster echter niet snel ergens heen gaan. Gelukkig heeft hij de steun van vele andere comedians, van wie velen zich uitspraken om hem te steunen tijdens de meest turbulente periode van zijn carrière. Dit is wat sommigen van hen hebben gezegd.

8 Seth Meyers

Tijdens John Mulaney's recente optreden op Late Night with Seth Meyers, vertelde het paar de interventie die Seth Meyers voor John Mulaney opvoerde, wat hij deed met de hulp van andere vrienden van hen. Het interview zorgde voor golven omdat hij vrij openhartig was toen John Mulaney intieme details onthulde over zijn meerdere stints in de afkickkliniek en de tumultueuze scheiding die hij heeft doorgemaakt. Seth Meyers sprak zijn verbazing uit over de ernst van het drugsgebruik van John Mulaney, gezien hoe Mulaney was toen de twee elkaar voor het eerst ontmoetten op Saturday Night Live. "Je was een jonge, zeer succesvolle komiek… een geweldige schrijver, maar… je was een vierkant. Van alle mensen die ik kende in die gemakkelijke jaren van je tijd bij SNL, zou jij degene zijn die ik het minst zou voorspellen [een drugsprobleem] te hebben."

7 Bill Hader

Bill Hader zat op de eerste rij voor het ondoorgrondelijke talent van John Mulaney en was een van de weinige gelukkigen die kan zeggen dat ze zijn materiaal daadwerkelijk hebben uitgevoerd. "John Mulaney is een genie", zei hij ooit tegen een interviewer tijdens een promotie-interview voor de Pixar-film Inside Out. Hij vertelde over het hilarisch klinkende schrijfproces dat hij deelde met John Mulaney en kon niet anders dan lachen toen hij zich een bijzonder grappig moment in een restaurant herinnerde waar John deed alsof hij andere klanten innerlijke monologen gaf die hij voor hen had verzonnen. "Je moeder en ik gaan uit elkaar", grapte Mulaney tegen Hader, verwijzend naar een streng kijkende vader die aan de tafel naast hen zat.

6 Pete Davidson

Pete Davidson staat bekend als een van John Mulaney's beste komiekvrienden, en de twee grappige mannen waren een behoorlijk dynamisch duo elke keer dat Mulaney Saturday Night Live presenteerde, een show waarin Pete Davidson schittert. Ze gingen ook samen op tournee, wat een BFF-affaire werd om nooit te vergeten. Tijdens een promotionele shoot met Queer Eye's Tan France klaagde Pete Davidson over de eenzaamheid van het leven op de weg en merkte op dat hij het niet zonder zijn bestie kon doen. "Ik ga niet op tour tenzij het is zoals, met Mulaney," zei hij.

5 Jenna Busch

Podcasthost en persoonlijkheid Jenna Busch schreeuwde onlangs John Mulaney uit op Twitter als reactie op het moeilijke jaar dat hij heeft gehad. "Hey @mulaney! Je Netflix-specials hebben ons allemaal door de pandemie geholpen. Ik hoop dat te weten hoeveel steun je van je fans hebt, je door de behandeling kunt komen."

4 Rachel McCartney

De in New York woonachtige komiek Rachel McCartney herhaalde vele anderen toen ze zei dat het schandalige jaar dat John Mulaney heeft gehad niets heeft gedaan om haar fysieke aantrekkingskracht tot hem te temperen. Ze twitterde: "Stel je voor dat je voor het eerst zwanger wordt op 41 en de vader is John Mulaney, met wie je minder dan een jaar geleden begon te daten. Grootste W in de geschiedenis van vrouwen".

3 Patton Osw alt

Patton Osw alt hield het simpel, maar zorgde er toch voor dat hij zijn vriend John Mulaney op Twitter deelde, waarbij hij vier regels van het hart-emoji deelde samen met Mulaney's Twitter-handvat. Soms is dat alles wat je hoeft te doen om te laten zien dat je om iemand geeft!

2 Dan Telfer

Standup-comic Dan Telfer liet zijn empathische kant zien toen hij, toen hij hoorde van de rehabilitatieperiode van John Mulaney, hij tweette: Niets dan goede moed en steun voor @mulaney, die de beste is in alles wat hij doet, inclusief het doden van persoonlijke demonen. Je bent een mens en je hebt dit.”

1 Tim Long

Grappige man Tim Long, bekend van The Simpsons, prees het talent van John Mulaney en sprak zijn empathie en steun uit voor de komiek, en vertelde over John Mulaney's tijd in The Simpsons: "@mulaney is waanzinnig getalenteerd en was veel aardiger voor mij dan hij moest zijn toen hij @TheSimpsons deed. Ik hoop dat hij en iedereen die het tegenwoordig moeilijk heeft de hulp krijgen die ze nodig hebben."

Aanbevolen: