Hoe fans denken dat Zoe Saldana een andere rol op zich neemt in 'Guardians Of The Galaxy 3

Inhoudsopgave:

Hoe fans denken dat Zoe Saldana een andere rol op zich neemt in 'Guardians Of The Galaxy 3
Hoe fans denken dat Zoe Saldana een andere rol op zich neemt in 'Guardians Of The Galaxy 3
Anonim

De MCU is de grootste filmfranchise ter wereld en ze droppen de ene grote hit na de andere op het grote scherm. Hun klassieke personages, zoals Captain America, hebben het goed gedaan, maar zelfs wanneer ze meer obscure personages aanbieden, zoals Shang-Chi, heeft de franchise nog steeds een manier gevonden om te gedijen aan de kassa.

Zoe Saldana's Gamora groeide uit tot een populair personage in de franchise, en ze zal in de toekomst heel anders zijn. Natuurlijk is er een voortdurende discussie geweest over het personage en hoe ze eruit zal zien in Guardians 3.

Laten we eens kijken wat mensen zeggen over het potentieel van Gamora in Guardians 3.

Gamora is een MCU-steunpilaar

In 2014 vond Guardians of the Galaxy zijn weg naar de bioscoop en zag het eruit als een uniek aanbod van de MCU, en in plaats van de eerste flop van de franchise te zijn, bleek de film een groot succes dat nieuwe personages introduceerde in de MCU.

Hoewel ze niet de primaire focus van de film was, werd Gamora al snel een van de meest populaire personages uit de film. Gamora, perfect gespeeld door Zoe Saldana, verscheen in een aantal MCU-films, en haar liefdesverhaal met Peter Quill is er een die mensen graag zien ontvouwen.

Op dit moment is het moeilijk om de MCU zonder Gamora voor te stellen, maar op een gegeven moment leek dit een mogelijkheid. Gelukkig onderging het personage, in plaats van haar helemaal te verwijderen, enkele grote veranderingen in de grootste films van de MCU.

Ze onderging een enorme verandering

De Gamora die we allemaal kenden is officieel verdwenen dankzij de gebeurtenissen in Avengers: Infinity War, maar zoals we zagen in Endgame, is de versie van Gamora uit 2014 springlevend op de huidige tijdlijn. Mensen hebben hun stem laten horen over wat ze graag zouden zien gebeuren met de nieuwe Gamora.

Wat Zoe Saldana zelf wil zien, deed de actrice er op ACE Comic-Con over.

"Het hangt allemaal af van wat Marvel en James Gunn willen doen met de Guardians en met het lot van Gamora. Er is een deel van mij dat wil dat ze teruggaat. Vind haar weg terug naar de Guardians. Maar er is ook een een deel van mij dat een slechte Gamora wil verkennen. Ik heb dat nog nooit gezien en zij is, weet je, ze wordt beschouwd als de meest dodelijke moordenaar. De meest dodelijke vrouw in de melkweg. Dus ik zou willen zien hoe die toorn eruit ziet, ook omdat het me gewoon lagen zou geven om aan te werken. Maar ja, ik wil dat ze teruggaat naar de Guardians."

Dit is interessant om te horen van Saldana, die het personage nu talloze keren heeft gespeeld. De lei is schoongeveegd en echt, de mensen bij Marvel kunnen alles doen wat ze willen met het personage. Saldana's suggestie zou voor Gamora een interessante verandering kunnen betekenen, dat is zeker.

Natuurlijk hebben MCU-fans veel te zeggen gehad over de mogelijke toekomst van het personage in de MCU.

Hoe fans denken over haar 'Guardians 3'-personage

Alle belangrijke karakterbeslissingen worden beantwoord met polariserende reacties van fans, en de potentiële verandering die we met Gamora konden zien, is niet anders. Sommige mensen staan open voor coole dingen, terwijl anderen veel sceptischer zijn.

Een Reddit-gebruiker vertelde hoe de huidige versie van Gamora zou kunnen samensmelten met de versie van Gamora die we in de eerste twee Guardians-films zagen, en mensen gaven er hun mening over.

Eén gebruiker zei: "Ik vind eerlijk gezegd dat ze geen revival zouden moeten doen. Ik wil dat 2014 Gamora deel uitmaakt van de groep, maar Peter accepteert dat hij zijn Gamora moet laten gaan."

In een aparte thread vertelde een gebruiker dat de nieuwe Gamora niet eens in de groep zou moeten worden opgenomen.

"Ik denk niet dat Peter op zoek is naar die Gamora en ik denk dat het helemaal niet gepast is om de oude Gamora te vervangen door een nieuwe die nog nooit een van de personages heeft ontmoet en geen geschiedenis heeft in de MCU."

Nogmaals, grote karakterveranderingen zorgen er altijd voor dat er een streep in het zand wordt getrokken, en het is altijd geweldig om te horen hoe fans het graag zouden zien. Op dit moment mist de MCU bijna nooit, dus wat ze ook aan het koken zijn, we moeten geloven dat dit de best mogelijke keuze zal zijn.

Gamora's MCU-toekomst is nog niet helemaal zeker, maar zodra Guardians 3 in de bioscoop verschijnt, wordt alles onthuld.

Aanbevolen: