Hier is waarom Ana De Armas het niet goed deed op de toneelschool

Inhoudsopgave:

Hier is waarom Ana De Armas het niet goed deed op de toneelschool
Hier is waarom Ana De Armas het niet goed deed op de toneelschool
Anonim

Hoewel de grootste aantrekkingskracht van Ana de Armas' carrière tot nu toe haar nu beëindigde relatie met Ben Affleck was, is er zoveel meer aan de actrice dan met wie ze eerder heeft gedate (of met wie ze nu aan het daten is).

Om te beginnen heeft haar carrière enige controverse met zich meegebracht. Er deden geruchten de ronde dat ze was nagesynchroniseerd in haar rol als Marilyn Monroe, en toen was er het drama over haar en Daniel Craig die te dichtbij leek in 'Bond'.

Het lijkt er echt op dat, ondanks al haar talent en haar indrukwekkende acteer-cv, Ana de Armas veel flauwekul krijgt voor belachelijke dingen. Ze heeft echter een dikke huid, zoals blijkt uit meerdere interviews en haar stoïcisme in de media na het uiteenvallen van Affleck.

En het is mogelijk dat Ana haar dikke huid al vroeg ontwikkelde; een gesprek met Jimmy Fallon een tijdje terug illustreert hoe stoer Ana is -- ondanks een moeizame start op de toneelschool.

Ana De Armas ingeschreven voor acteerlessen

Aan het begin van haar carrière, toen ze nog maar een tiener was, schreef Ana de Armas zich in voor de toneelschool. Haar "dramaschool" omvatte vier jaar theateronderwijs, wat blijkbaar zijn vruchten heeft afgeworpen.

Maar voor de Armas duurde het eigenlijk meer dan vier jaar, merkte ze op, omdat ze een beetje in de problemen kwam op school en de leraren waren niet onder de indruk van haar.

Haar acteerlessen hebben op een grote manier vruchten afgeworpen

In haar tweede jaar van de toneelschool, vertelde Ana aan Jimmy, kreeg ze een aanbod voor een acteerrol in een ietwat obscure film. Het was 2006 en de film was 'Una Rosa de Francia', en het was de eerste kennismaking van de Cubaanse actrice met film.

In feite was de rol het begin van Ana's acteer-cv, met daarna minstens één rol per jaar, per IMDb. Het was duidelijk dat haar acteerlessen hun vruchten hadden afgeworpen en hun doel hadden gediend.

Maar de rol was niet zo'n geweldige mijlpaal voor de schoolcredits van Ana de Armas.

Ana werd bestraft voor het aannemen van een acteerrol

Hoewel Ana dolblij was dat ze op zo'n jonge leeftijd (en na slechts een jaar acteerlessen) een filmrol had gekregen, waren haar leraren niet zo onder de indruk.

Terwijl Ana een relatie had met Jimmy, dreigden haar leraren haar uit de acteerlessen te schoppen als ze de rol accepteerde. Het lijkt contra-intuïtief, omdat het hele punt van acteerlessen is om, nou ja, echte rollen te verdienen.

Maar toen Ana de Armas het aanbod kreeg, accepteerde ze het, zonder er echt om te geven wat er met haar school zou gebeuren. Het was duidelijk haar doel om actrice te worden, dus waarom zou ze de rol niet op zich nemen?

De school was echter niet blij; ze verdreven de Armas niet, maar ze moest wel een heel jaar acteerlessen volgen. de Armas leek echter niet al te ongelukkig over de gang van zaken. Ze werd niet weggestuurd, dus dat was een voordeel, en ze vertelde Jimmy Fallon ook dat het "de moeite waard" was om door de ervaring te zijn gegaan.

Acteerschool was een grote invloed op De Armas

Het is duidelijk dat het op zich nemen van die eerste rol door Ana de Armas tot veel andere kansen heeft geleid. Maar gedurende de tijd dat ze aan rollen werkte in Cuba, bleef ze haar acteercursussen volgen.

Op basis van het feit dat ze een tweede jaar acteerschool herhaalde nadat de film uit 2006 uitkwam, kunnen fans zien dat Ana de Armas haar studie waarschijnlijk rond 2009 of zo heeft afgerond. Op dat moment had de Armas een terugkerende rol in een tv-serie gekregen, was naar Spanje verhuisd en was goed op weg om de mainstream Hollywood-faam te worden.

Wat was de doorbraakrol van Ana De Armas?

Het kostte Ana de Armas wat tijd om door te breken in het reguliere Hollywood, na haar vroege rollen in Cuba en Spanje. Maar haar eerste uitstapje naar de Amerikaanse markt was in een film uit 2015 naast Keanu Reeves. Wat een manier om door te breken, toch?

De rest is natuurlijk geschiedenis. Tegenwoordig is Ana de Armas een beroemde Bond-girl, hoewel mensen aanvankelijk niet zeker wisten of ze wel in was voor de rol.

Ana was zelf nerveus over het optreden, merkte ze op, en ze wist niet zeker of ze het wel zou redden.

Trouwens deed ze echter, en nu zij en Ben Affleck klaar zijn, zijn mensen meer gefocust op Ana's carrière en wat ze hierna gaat doen. Hoewel ze nog steeds geïnteresseerd zijn in haar liefdesleven, lijkt het erop dat haar acteerwerk nu centraal staat -- zoals het hoort.

Aanbevolen: