Hoe goed deed Kyle Richards' film 'The Housewives Of The North Pole' het?

Inhoudsopgave:

Hoe goed deed Kyle Richards' film 'The Housewives Of The North Pole' het?
Hoe goed deed Kyle Richards' film 'The Housewives Of The North Pole' het?
Anonim

Kyle Richards maakte naam op reality-tv nadat ze elf seizoenen in The Real Housewives of Beverly Hills te zien was. Richards werd in 2010 onderdeel van de Real Housewives-franchise en zal in het nieuwe seizoen in 2022 verschijnen. Veel fans kennen haar van het Beverly Hills-drama, maar Richards groeide op in de schijnwerpers. Ze was een kindacteur samen met haar twee zussen, Kim Richards en Kathy Hilton. Kyle werd beroemd in Escape to Witch Mountain, Halloween en Down to Earth. Ze nam een pauze van het grote scherm tot haar terugkeer in 2021 met de thriller Halloween Kills.

Kyle nam vervolgens haar acteervaardigheden en combineerde ze met de naam van haar huisvrouw en creëerde de kerstfilm, The Housewives Of The North Pole. De film scoorde een 6,2/10 op IMDb en heeft bewezen dat Kyle Richards nog steeds een fatsoenlijke actrice is. Ik denk niet dat de ster van de huisvrouw binnenkort een Oscar wint, maar Richards weet wat hij moet doen voor een camera.

6 De cast bevat 'Breaking Bad'-ster, Betsy Brandt

De kerstfilm ging in première op Peacock op 9 december 2021. Haar co-ster was Breaking Bad-ster, Betsy Brandt, samen met Kyle Selig, Jearnest Corchado, Carlos Ponce, Tetona Jackson, Damon Dayoub en Alec Mapa.

5 'De huisvrouwen van de Noordpool'

Deze film voldeed echt aan alle verwachtingen van een luchtige vakantiefilm. Als je niet op de streamingdienst hebt gelet, ben je misschien vergeten dat je op Peacock was en niet op het Hallmark Channel! De plot volgt twee beste vrienden die vlak voor de vakantie ruzie hebben. Plottwist … hun kinderen vinden liefde met elkaar tijdens hun ruzie en zorgen voor een soort Romeo en Julia-romantiek.

4 Het plot

Volgens Rotten Tomatoes gaat de film over "de kerstkoninginnen van Noordpool, Vermont, Trish en Diana" die meerdere jaren achter elkaar de "Beste vakantiehuisdecoratiewedstrijd" hebben gewonnen. De synopsis vervolgt: "Daags voor Kerstmis ontketent een ruzie die de vriendschap beëindigt een vete in de hele stad en trekt de aandacht van een schrijver van een nationaal tijdschrift in de hoop naam te maken met haar sprankelende uiteenzetting."

3 The Movie Recensies

Een recensent van Decider schreef: "Ik vond deze film zelfs leuker dan ik had verwacht. Ik wist dat het een goedkope kerstkost zou zijn, maar verdorie als het me niet zou opzuigen. Het is gewoon zo super schattig! Als je van kerstfilms houdt maar niet van Housewives (mogelijk) of Housewives maar niet van kerstfilms (onwaarschijnlijk?), dan is er hier meer dan genoeg om van te genieten."

Een andere filmrecensent, deze van Bullet News, zei het volgende: "Kyle Richards brengt precies de juiste hoeveelheid energie in dit project en voelt zich er perfect voor. Ik moet toegeven dat de gastheren van de Noordpool me dit jaar de kerstsfeer gaven. Het is makkelijk en prettig om naar te kijken, altijd goed voorspelbaar. Maar zorgt toch voor enkele verrassingen in de vorm van kennissen. Dat levert (natuurlijk) veel roddels op. En tot slot herinnert het ons eraan dat onze vriendschap, met zijn ups en downs, een van onze belangrijkste relaties is."

Steven Warner van In Review Online schrijft: "De huisvrouwen van de Noordpool hebben, zoals te verwachten is, talloze problemen, maar de grootste zonde die ze begaan is dat het gewoon niet het saaie plezier is dat het zou moeten zijn."

2 De recensies blijven komen voor Kyle Richards en "The Housewives Of The North Pole"

Een fan met de gebruikersnaam tikitim-76520 schreef op IMDb: "Ik had eigenlijk lage verwachtingen om hieraan te beginnen. Toegegeven, ik wilde Kyle Richards zien omdat ik een fan ben. Ze had zo'n kleine rol in Halloween Kills en Ik wilde haar een film zien dragen, ik vond dat ze het heel goed deed en de film was precies wat je zou verwachten. Was het oubollig, voorspelbaar en stroperig zoet? Ja dat klopt. Maar het was erg vermakelijk en ik vond het eigenlijk wel leuk. Het was gewoon een leuke, luchtige film voor het gezin."

1 huisvrouw cameo's van Sonja Morgan, Karen Huger en meer

Sonja Morgan, Karen Huger, Cynthia Bailey en Lisa Barlow's verrassende cameo-optreden in de kerstfilm van Kyle Richard!

We kunnen niet praten over de nieuwe vakantiefilm van Kyle Richards zonder te praten over de verrassende cameo's van huisvrouwen. De eerste die op het scherm verscheen was Sonja Morgan, de ster van The Real Housewife of New York City, die zei: "Oh mijn god, heb je gehoord over Trish Rivera? Ze werd betrapt op vals spelen tijdens Christmas Charades! Wie doet dat?" Vervolgens kregen we Karen Huger van Potomac, die zei: "Hou je me voor de gek? Kijk, Trish vertelt iedereen dat ze 44 is. Schat, ik weet zeker dat ze 49 is." Dan komt Cynthia Bailey van Real Housewives Ultimate Girls Trip binnen en zegt: "Dit is waar ik het over heb. Je kunt de vijandigheid gewoon zien in de schilderijen van Diana. Kijk naar dat gewei.

Last but zeker not least zei Lisa Barlow van Real Housewives of S alt Lake City: Je weet dat de huizen van Trish en Diana aan de overkant van de straat van elkaar liggen, wat betekent dat een van hen binnenkort op de markt kan komen. Ik hoop dat het is Trish. Grotere commish.' Ik denk dat Lisa Barlow op de Noordpool een makelaar is. Echt iconische cameo's overal!

Al met al overtrof Kyle Richards zichzelf in deze hartverwarmende kerstfilm!

Aanbevolen: