Een blik op de huidige relatie van Eminem met de andere leden van D12

Inhoudsopgave:

Een blik op de huidige relatie van Eminem met de andere leden van D12
Een blik op de huidige relatie van Eminem met de andere leden van D12
Anonim

Eminem is zonder twijfel een hip-hip icoon. Niet iemand die rundvlees en andere celebs schuwt, maar de iconische rapper houdt een select aantal goede vrienden in zijn binnenste cirkel. Nadat hij in de jaren '90 en 2000 lid was van het in Detroit gevestigde hiphopcollectief D12, verwierf Eminem monumentale faam als soloartiest, waarmee hij in feite het succes van zijn populair zijproject. Maar wat is er geworden van de overgebleven leden van D12?

Tegenwoordig heeft Eminem een gecompliceerde relatie met de andere rappers van het collectief, dat officieel uit elkaar ging in 2018. Hoewel sommige leden nog steeds tot Shady's beste vrienden behoren, staan bepaalde bandleden niet in zijn goede boeken. Van tragische verliezen tot zeer openbare bitterheid, laten we eens kijken naar de huidige relatie van Eminem met de andere leden van D12.

8 Denaun Porter is een van de beste en langste vrienden van Eminem

Ook bekend onder zijn artiestennaam Mr. Porter, blijft D12-lid Denaun Porter een van Eminems naaste vrienden. In een verjaardagshulde aan zijn vriend, tweette Eminem: "Ik wens een gelukkige verjaardag aan een van mijn meest getalenteerde en oude vrienden @mRpOrTeR!" Ondertussen heeft Porter ook gesproken over de lange levensduur van zijn vriendschap met Mr. Mathers.

"Wauw, vandaag 24 jaar geleden begon ik aan een reis met een van de eerste artiesten [sic] waarin ik geloofde als producer/beatmaker en enige tijd daarvoor kreeg ik door met hem te creëren een van de beste en beste vrienden in mijn leven", schreef Porter in een eerbetoon op Instagram aan Eminem. "Hoewel het album niet veel verkocht, heeft het ons geleerd om onszelf te zijn."

7 Hij zal zijn "Broer"-bewijs nooit vergeten

Tragisch genoeg stierf D12-lid Proof in 2006 nadat hij tijdens een geschil meerdere keren was neergeschoten. Hij was pas 32. Vrienden sinds zijn kindertijd, het verlies verwoestte Eminem, die al die jaren later nog steeds worstelt met de dood van Proof.

Na de dood van Proof zei Eminem: "Je weet niet waar je moet beginnen als je iemand verliest die al zo lang zo'n groot deel van je leven is. Proof en ik waren broers. Hij duwde me om te worden wie Ik ben. Zonder de begeleiding en aanmoediging van Proof zou er een Marshall Mathers zijn geweest, maar waarschijnlijk geen Eminem en zeker nooit een Slim Shady. Er gaat geen dag voorbij zonder zijn geest en invloed om ons heen. Hij zal worden gemist als een vriend, vader en zowel het hart als de ambassadeur van Detroit hiphop." Het bewijs is misschien verdwenen, maar Eminem zal hem nooit vergeten en ook niet stoppen met van hem te houden.

6 Eminem en Bizarre blijven goede vrienden

Hoewel ze misschien niet zo strak zijn als Em en Denaun Porter, is de "Slim Shady" nog steeds goede vrienden met

Bizar. De voormalige D12-rapper bracht op Instagram een eerbetoon aan Eminem in een post waarin hij mensen aanmoedigde om hun dromen nooit op te geven.

"Ik zeg jullie dit dit is alles wat ik weet ik betaal veel contributie voor deze slip op veel verdiepingen at veel van Coney Island ging zelfs naar New York en was dakloos ik en het bewijs overleefd van Dollarschijfjes", legt Bizar uit. "Ik heb de middelbare school niet afgemaakt, maar ik ging terug en kreeg dat mijn GED-college nooit een optie voor mij was. Ik nam zelfs Eminem mee naar New York voor zijn eerste reis toen hij de rap wilde opgeven. Ik ben hier om het te vertellen jullie geven nooit je dromen op."

5 Kuniva houdt van Eminem

Kuniva (geboren Von Carlisle) heeft genoten van een redelijk succesvolle rapcarrière na de ontbinding van D12. Hij kijkt echter nog steeds naar die gloriedagen met weemoedige nostalgie en plaatst regelmatig foto's van Eminem op zijn sociale media-accounts. Blijkbaar is er veel liefde tussen deze twee.

Toen Eminem Kuniva in 2020 op Twitter een gelukkige verjaardag wenste, noemde hij hem "de leadzanger van My Band". In een gezond antwoord tweette Kuniva: "Lol Eindelijk! Ik ben tot leadzanger gestoten. Ik hou van je grote bro! FamilyForLife".

4 Bizar onlangs verzoend met Eye-Kyu - Heeft em hem ook ingehaald?

D12's Eye-Kyu is een van de meest ongrijpbare en mysterieuze leden van de groep. In de afgelopen jaren is hij zo goed als verdwenen uit de hiphopwereld, waardoor fans zich afvragen wat er met hem is gebeurd.

In 2018 zei Bizarre echter dat hij Eye-Kyu eindelijk had ontmoet na jaren uit elkaar te zijn geweest. Aangezien Em en Bizarre goede vrienden zijn, is het mogelijk dat hij ook Eye-Kyu heeft ingehaald.

3 Swifty McVay verdedigde Eminem en noemde hem een icoon

Snoop Dogg en Eminem zijn verwikkeld in een langdurige rapstrijd waarbij de eerste de capaciteiten van Em als rapper in twijfel trok. Dit maakte Swifty McVay van D12 boos, die Eminem verdedigde, wat een afspiegeling is van hun minnelijke relatiestatus.

Over het rundvlees zei McVay: "Ik heb niet met Snoop gesproken, hij bedoelt misschien iets heel anders dan mijn perceptie ervan, maar toen ik het hoorde toen je in hetzelfde team zat als iemand, gaf je niet om geen vraagteken, je geeft niemand het gevoel dat ze zich moeten afvragen of je met hem ft of niet en het gaf me gewoon het gevoel dat verdomde Snoop je echt ft met zijn muziek op die manier … jij weet dat dat naar mijn mening is. Ik denk dat het beide iconen zijn, allebei dope."

2 De dood van Bugz achtervolgt hem

Helaas verloor D12 niet één, maar twee leden. In 1999 werd Bugz (geboren Karnail Pitts) op brute wijze vermoord nadat een klein geschil tijdens een picknick eindigde met zijn aanvaller die hem meerdere keren neerschoot. Hij was pas 21. In een interview met Sway vertelde Kuniva hoe de dood van Bugz Eminem beïnvloedde, die optrad om de rapper te vervangen na zijn tragische overlijden.

"Toen Bugz overleed - de avond dat hij passeerde, zaten we allemaal in Em's tourbus", vertelde Kuniva aan Sway. "Hij was teruggekomen naar Detroit; hij deed een show in Detroit. We zaten in zijn tourbus. We waren helemaal in de war en konden niet [uitleggen dat Bugz was overleden]. Hij zei: ' Hé, als jullie me willen hebben, zou ik lid worden.' Em' zou geen lid zijn [maar een aangeslotene]. Toen hij stierf, zei [Eminem]: 'Yo, hier moet ik bij zijn.' Hij vernederde zichzelf en vroeg het gewoon. Hij hoefde dat niet te doen. Het was dope."

1 Hij heeft rundvlees met Fuzz Scoota

Fuzz Scoota is een van de minder bekende leden van D12, maar hij heeft zich uitgesproken over zijn ruzie met Eminem. Scoota heeft Eminem op Twitter gedissedeerd, waarbij de meerderheid van de expletief geteisterde Tweets te beledigend zijn om hier te herhalen.

In 2018 twitterde hij: "Eminem moet die hoody uittrekken die hij [sic] al 2 jaar achter elkaar draagt en eindelijk laten zien dat hij kaal wordt." Hoewel we niet precies weten wat er tussen het paar gebeurde om zo'n vijandigheid te veroorzaken, is het veilig om te zeggen dat Eminem zijn voormalige bandlid niet als een vriend beschouwt.

Aanbevolen: