Wat is de nettowaarde van Alex Pettyfer vandaag?

Inhoudsopgave:

Wat is de nettowaarde van Alex Pettyfer vandaag?
Wat is de nettowaarde van Alex Pettyfer vandaag?
Anonim

Misschien herinner je je model en acteur Alex Pettyfer, 31, uit zijn eerdere acteerdagen, in films als Stormbreaker, Magic Mike en Beastly. Pettyfer is de afgelopen jaren veel minder actief geweest - en lijkt bijna van de radar te zijn verdwenen. Je hebt hem misschien het laatst gezien als Brody in de Netflix-serie The I-Land. Hij is momenteel aan het filmen voor de sciencefictionthriller Warning, waarin hij de hoofdrol zal spelen, en de film zal volgend jaar in de bioscopen te zien zijn.

Pettyfers carrière begon veelbelovend, en hij heeft vast werk gekregen sinds zijn acteerdebuut als tiener, dus hoeveel is de acteur waard met al dit succes? Lees verder om erachter te komen.

6 Wanneer begon Pettyfer met acteren?

Alex acteert al van jongs af aan. Op 15-jarige leeftijd verliet hij zijn school om over te stappen naar de prestigieuze Sylvia Young Theatre School in Londen, waar onder meer Adele en Amy Winehouse onder de beroemde showbizz-alumni zitten.

Hij deed het erg goed op school - zo goed dat hij al snel werd 'ontdekt' en verscheen in een tv-serie genaamd Tom Brown's Schooldays. Al snel daarna nam hij een enorme stap vooruit en werd hij gecast als de hoofdrol in Stormbreaker - een MI6-schooljongen spelen die Alex Rider heette. Zijn optreden kreeg over het algemeen lovende kritieken en bevestigde zijn positie als tienerster.

5 Hij heeft ook als regisseur gewerkt

Alex' talenten zijn niet alleen beperkt tot zijn acteerwerk. Oh nee. Hij werkte ook als regisseur en maakte zijn debuut met de film Back Roads.

"Het was zo'n geweldige levensveranderende ervaring voor mij, creatief gezien", zei hij in een interview met NME, "Voorheen was ik als acteur echt gefocust op de boog en reis van mijn eigen personage, en wanneer je regisseert een film, deze samenwerkingservaring begint zich te manifesteren. Je begint te beseffen dat de filmervaring draait om samenwerking en dat is de sleutel, dus mijn hele psyche om films te maken en vooruit te gaan als acteur, is volledig veranderd."

4 Alex heeft een complexe relatie met acteren

Ondanks zijn succes heeft Pettyfer een reputatie opgebouwd als moeilijk om mee samen te werken. https://www.theguardian.com/film/2019/dec/26/alex-pettyfer-british-actor-journalists-debut-back-roadshttps://www.theguardian.com/film/2019/dec/26/ alex-pettyfer-britse-acteur-journalisten-debuut-back-roads. De acteur zelf voelt dat hij nog steeds een werk in uitvoering is. In een interview met The Guardian beschreef de Wild Child-acteur zijn transformatie: “Als mensen kunnen we alleen evolueren. Ik denk dat de tijden die ik had die moeilijk waren als jonge man, ik groeide door die ervaringen. Het enige wat je ooit kunt doen van een ervaring, positief of negatief, is er uit groeien.”

Hij heeft ook zijn teleurstelling geuit over de filmindustrie en raakte in de war over "wat de zakelijke kant van onze industrie verwacht". Zijn waardering voor het werk dat in het filmmaken komt kijken, is echter gerijpt: “Als ik de ervaring had die ik toen had, had ik het waarschijnlijk anders gedaan. Maar de reden dat ik de man ben die ik nu ben, is vanwege de ervaringen die ik heb doorstaan [toen ik als acteur werkte] als jonge jongen."

3 Hij en Channing Tatum kunnen naar verluidt niet met elkaar opschieten

Pettyfer heeft naar verluidt een moeilijke relatie met collega-acteur Channing Tatum, met wie hij samenwerkte aan Magic Mike. Het lijkt erop dat het absoluut ijzig is tussen het paar, maar Alex ontkent de oorzaak van het probleem te zijn en zegt dat hij het gewoon professioneel hield.

"Laat me het zo zeggen", zei de acteur in een interview. "Er zijn berichten dat ik en Channing niet met elkaar overweg kunnen, of dat ik Channing niet mag. Dat is niet waar.”

"Mijn punt is dat ik het grootste respect had voor die twee mannen die [Magic Mike] samen hebben gebracht", zegt hij, terwijl hij de film "een levensveranderend stuk voor mij noemt. Wat ik zei is dat ik veronderstel dat de man [Tatum] me niet mocht, maar ik weet het niet. Als je een film maakt, kom je niet uit de film als beste vrienden … je gaat zaken met iemand doen.”

2 Hoe ziet zijn romantische leven eruit?

Alex' liefdesleven heeft behoorlijk wat ups en downs gekend.

Toen hij twintig was, ging hij uit met Glee-ster Diana Agron - een relatie die uiteindelijk een heel donkere wending nam. Het ging snel voor het paar nadat ze elkaar in 2010 ontmoetten - ze gingen al snel samenwonen en Pettyfer was naar verluidt geobsedeerd door zijn nieuwe liefde. In februari 2011 was het echter afgelopen tussen hen en kwamen er berichten naar voren dat Alex zijn vriendin controlerend, verbaal beledigend en paranoïde was geweest. Agron distantieerde zich van Pettyfer - die te horen kreeg dat hij afstand moest houden van de actrice.

Pettyfer ging ook uit met actrice en kleindochter van muzieklegende Elvis Presley, Riley Keough. Ze waren kort verloofd voordat deze relatie ook op de klippen liep.

In 2019 vond Alex echter liefde met het Duitse model Antonia 'Toni' Garnn. De twee trouwden na een stormachtige romance en kregen dit jaar een dochter.

1 Dus hoeveel is Pettyfer waard?

De eenendertigjarige heeft vanaf zeer jonge leeftijd geacteerd en gemodelleerd en heeft een aanzienlijk vermogen opgebouwd. Volgens bronnen wordt het bedrag geschat op ongeveer $ 3,5 miljoen. Uiterlijk, talent en miljoenen op de bank. Het lijkt erop dat Alex echt de jackpot in het leven heeft gewonnen!

Aanbevolen: