Bam Margera had vroeger een nettowaarde van $ 45 miljoen, dit is wat hij vandaag nog heeft

Inhoudsopgave:

Bam Margera had vroeger een nettowaarde van $ 45 miljoen, dit is wat hij vandaag nog heeft
Bam Margera had vroeger een nettowaarde van $ 45 miljoen, dit is wat hij vandaag nog heeft
Anonim

Bam Margera is zeker een naam die zowat elke tiener uit de jaren 2000 kent! De ster wist naam te maken bij MTV, vooral tijdens zijn tijd bij Jackass. Met het succes dat hij op het netwerk bereikte, is het niet meer dan normaal dat mensen nieuwsgierig zijn geweest om te zien wat Bam Margera heeft uitgespookt.

Aangezien hij in zijn bloeitijd super populair was, vergaarde Bam Margera een aanzienlijk vermogen, en mensen hadden het vermoeden dat hij de rest van zijn leven comfortabel zou kunnen leven, en het lijkt erop dat ze hadden gelijk!

Hoewel we weten dat hij ruzie had met voormalig co-ster, Johnny Knoxville, bleef Bam dicht bij een paar van zijn MTV-maatjes, maar nu ziet het er heel anders uit. Dus, hoeveel geld is Bam Margera tegenwoordig waard? Hoe maakte hij het rijk in Hollywood? Laten we eens kijken!

Bijgewerkt op 6 juli 2021, door Michael Chaar: Bam Margera was ooit bijna $45 miljoen waard, maar de ster is nu $20 miljoen waard. Terwijl hij een geweldige run had op MTV en verscheen in een handvol Jackass-films, bevond Bam zich in een donkere plaats na de dood van Ryan Dunn. De ster deelde honderdduizenden dollars uit voor revalidatie na zijn problemen rond middelenmisbruik. Bovendien heeft Bam Margera zich online gedragen, wat tot bezorgdheid bij fans leidde. Na zijn interview in 2017 met Dr. Phil, heeft Bam sindsdien een straatverbod gekregen, dat werd ingediend door Jackass-directeur, Jeff Tremaine.

Bam Margera's Rise To Fame

Bam Margera is tegenwoordig misschien geen grote naam bij een jonger publiek, maar millennials zullen zich altijd de dagen herinneren dat Bam de scene op MTV domineerde.

Voordat hij op MTV was, was Bam druk bezig naam te maken als professionele skater. Hij was solide op dit gebied en kon gaandeweg een aantal solide sponsoring binnenhalen.

Bam zou ook zijn eigen hilarische stuntvideo's maken voor zijn CKY-serie, wat uiteindelijk leidde tot een plek op Jackass. Toen Jackass eenmaal van start ging, bereikte Bam een nieuw niveau van bekendheid.

Plots had MTV een enorme hitshow in handen, en de jonge Margera was veel meer verkoopbaar dan sommige andere leden van de groep. Niet alleen dat, maar dit hielp ook zijn status als professionele skater te vergroten, waardoor hij zichzelf op verschillende manieren op de markt kon brengen.

Dit was nog maar het begin van hoe groot Bam Margera in de publieke belangstelling zou komen, en toen hij eenmaal aan de top was, begon hij veel geld binnen te halen. Maar weinig mensen hadden kunnen voorspellen hoeveel geld hij zou verdienen terwijl hij nog een beroemd gezicht in de industrie was, en minder mensen hadden kunnen voorspellen dat hij miljoenen zou verliezen!

Hoe hij zijn miljoenen verdiende

Nu Bam dankzij zijn tijd op MTV een bepaald niveau van bekendheid had kunnen bereiken, was het tijd voor hem om zijn enorme vermogen op te bouwen. Natuurlijk had hij in dit tijdperk een aantal manieren om geld te verdienen.

Eerst en vooral verdiende Bam zijn MTV-geld, en we bedoelen geld! Hij was niet alleen op Jackass, maar Bam kreeg uiteindelijk zijn eigen serie genaamd Viva La Bam.

Volgens IMDb bleef de serie maar liefst 5 seizoenen en in totaal 40 afleveringen in de lucht. Bam zei in een interview met Nine Club dat de show een budget had van $300.000 per week!

Hoewel hij zijn salaris niet heeft bekendgemaakt, kunnen we ons alleen maar voorstellen hoeveel hij in die tijd mee naar huis kon nemen. Bam zou ook in verschillende Jackass-films verschijnen en hij zou een kortstondige Unholy Union-serie op MTV hebben, waarmee hij miljoenen mee naar huis kon nemen!

Hij verdiende behoorlijk wat geld met dit soort media, en zijn skateboardsponsoring betaalde ook goed. Bam's samenwerking met Element leverde hem veel geld op dankzij de verkoop van een heleboel merch en boards.

In feite verklaarde Margera in een dvd-commentaar dat hij $ 2 miljoen verdiende met zijn Element-sponsoring, wat gewoon krankzinnig is!

Het is indrukwekkend om te bedenken dat één persoon zoveel verschillende manieren kan gebruiken om geld te verdienen, maar dit laat alleen maar zien dat Bam een talent heeft om geld te verdienen. De dingen zouden echter zeker veranderen naarmate de jaren vorderden.

Hoeveel is Bam Margera vandaag waard?

Met ijzers in het vuur groeide Bam zijn vermogen tot een hoogte die maar weinig anderen konden bereiken, maar niets is bedoeld om eeuwig mee te gaan, en tegenwoordig is zijn vermogen niet in staat om bij te houden wat het was ooit was.

Momenteel ligt het vermogen van Bam op $ 20 miljoen, wat behoorlijk indrukwekkend is als je bedenkt hoeveel tijd er is verstreken sinds hij MTV domineerde. Hoewel dit bedrag ongeveer $ 10 miljoen minder is dan hij eerder had, kunnen we de man niet kloppen omdat hij ervoor zorgt dat hij na al die jaren een cashflow behoudt.

Als het op zijn verleden aankomt, bevond Bam zich in een donkere ruimte na de dood van zijn vriend Ryan Dunn. Dit stuurde Bam Margera in een neerwaartse spiraal, waardoor hij geen andere keuze had dan bijna $ 100.000 uit te delen voor revalidatie! Dit kwam allemaal tot stand na Bam's tijd op Dr. Phil, waar hij zijn strijd met de wereld deelde.

Gelukkig voor Bam heeft hij een behoorlijk ondersteuningssysteem! De ster blijft getrouwd met zijn vrouw, Nicole Boyd, met wie hij hun 3-jarige zoon deelt.

Hoewel hij zijn goede dagen heeft, heeft hij ook zijn slechte als Jackass-regisseur, Jeff Tremaine kreeg officieel een straatverbod van drie jaar tegen Bam na een grote fall-out na problemen rond Jackass 4.

Aanbevolen: