Hebben fans Adele gepest om 100 pond te verliezen?

Inhoudsopgave:

Hebben fans Adele gepest om 100 pond te verliezen?
Hebben fans Adele gepest om 100 pond te verliezen?
Anonim

Telkens wanneer een beroemdheid gewicht verliest, raken fans aan de praat. Terwijl sommige fans de reis van een beroemdheid om beter in vorm te komen en een gezondere levensstijl te leiden enorm steunen, bekritiseren anderen. Vaak raken ze zo gefixeerd op hoeveel een beroemdheid verliest en beweren ze dat om ongezonde redenen. In het geval van wijlen Chadwick Boseman, bekritiseerden fans hem omdat hij er mager uitzag zonder erachter te komen dat hij eigenlijk extreem ziek was. En met Sarah Hyland van Modern Family geloofde iedereen dat ze te maken had met een eetstoornis. Kortom, mensen zijn gewoon regelrechte eikels die zich geen zorgen maken over hun eigen zaken. Dit is vrijwel zeker het geval met Adele's reis naar gewichtsverlies.

Terwijl Adele haar ongelooflijke muziekcarrière begon als een vrouw met meer rondingen, is ze sindsdien een slank ding geworden. Sommige fans vragen zich af of haar stem is veranderd door haar gewichtsverlies, terwijl anderen denken dat ze te veel is afgevallen. Kortom, Adele werd uit alle hoeken van het internet geslagen nadat ze trots haar dramatische gewichtsverlies op Instagram liet zien. Hoewel de strijd om een gezonder eet- en trainingsschema aan te nemen moet worden geprezen, is de echte reden waarom Adele besloot om af te vallen een beetje deprimerend…

Online pestkoppen richtten zich op Adele vanuit elke hoek na haar ongelooflijke gewichtsverlies

Het lijdt geen twijfel dat fans wild werden toen Adele na een afwezigheid terugkeerde naar Instagram en een foto plaatste waarop haar dramatische gewichtsverlies te zien was. Sommigen zeggen dat het ongeveer 100 pond was, terwijl anderen zeggen 40 … Hoe dan ook, het was een merkbaar verschil. Aanvankelijk waren fans absoluut stomverbaasd. Ze zag er tenslotte uit als een heel andere vrouw. Ze was nog steeds Adele, maar een veel fittere Adele. Niet angstaanjagend mager, maar zeker niet wat ze ooit was. Nog steeds begonnen andere fans te zeggen dat ze "te mager" was. Andere fans gingen achter Adele aan omdat ze geen "rolmodel" waren voor jonge vrouwen die worstelen met hun gewicht. In wezen beweerden ze dat Adele nog steeds 40 pond zwaarder moest zijn om een rolmodel te zijn … Dit is natuurlijk volkomen belachelijk. Alleen al het feit dat ze haar uiterste best heeft gedaan om een gezondere levensstijl te hebben, is precies wat een 'rolmodel' zou moeten doen. Wat nog belangrijker is, het is wat Adele vond dat ze moest doen voor haar eigen gezondheid en gezond verstand. Tenminste, dat zeiden haar die-hard fans als reactie op al deze internettrollen.

De waarheid is dat het online pesten rond Adele's gewichtsverlies haar vanuit alle hoeken heeft benaderd. Of ze is "te mager" en "ongezond" of ze heeft haar jongere fans met meer rondingen "verraden" en hen in feite verteld dat ze niet goed genoeg meer zijn. Zelfs degenen die beweren dat ze Adele's gewichtsverlies proberen te "ondersteunen", hebben een negatieve draai aan de dingen …

Een Twitter-gebruiker schreef zelfs: "RE Adele's gewichtsverlies. Ze ziet er natuurlijk ongelooflijk uit. Maar waarom de obsessie? Ze was zowel mooi als getalenteerd voordat ze slank was. Ik ben heel blij dat ze de motivatie heeft om dit te doen en ik hoop dat het volledig werd gedreven door wat ZIJ wilde en niet door mediadruk."

Zelfs binnen deze lof is er kritiek op de waarheid achter haar gewichtsverlies. Maar de waarheid is dat alleen Adele weet waarom ze wilde afvallen. En het is helemaal haar zaak.

De echte reden waarom Adele zoveel gewicht verloor, was vanwege een obsessie met lichaamsbeweging

Na al het online pesten was het logisch dat The Independent aan Adele zou vragen waarom ze überhaupt afgevallen was. Het bleek dat Adele eigenlijk niet eens wilde afvallen. De echte reden dat ze uiteindelijk gewicht verloor, is dat ze lichaamsbeweging gebruikte om haar angst te beheersen … wat, zoals elke fysicus of psychiater die hun zout waard is, zou zeggen, een extreem gezonde manier is om met een probleem om te gaan.

"Het was vanwege mijn angst. Door te sporten zou ik me gewoon beter voelen. Het ging nooit over afvallen, het ging altijd over sterk worden en mezelf elke dag zoveel tijd geven zonder mijn telefoon", vertelde Adele. The Independent in oktober 2021.

Helaas ging Adele een beetje te ver, omdat ze beweert dat ze 'geobsedeerd' raakte door lichaamsbeweging omdat het zo effectief was om van haar angst af te komen. Maar het was duidelijk een vervanging voor andere problemen rond haar angst.

Toch beweert Adele dat ze trots is op haar gewichtsverlies en dat ze het online pesten echt niet kan schelen. Iedereen kan de mening hebben die hij wil hebben. Ze verloor gewicht voor haar. Ze deed het niet om er beter uit te zien of om vrouwen met een maatje meer te vertellen dat hun lichaam niet goed was. Ze deed het om haar eigen angst te beheersen. En door de resultaten voelt ze zich beter in haar vel en is ze een gezonder en gelukkiger mens geworden. Kunnen we dat niet vieren?

Aanbevolen: