David Schwimmer morst op 'Friends'-reünie en als 'Rachel en Ross op pauze waren

Inhoudsopgave:

David Schwimmer morst op 'Friends'-reünie en als 'Rachel en Ross op pauze waren
David Schwimmer morst op 'Friends'-reünie en als 'Rachel en Ross op pauze waren
Anonim

Sitcom-legende David Schwimmer sprak zich eindelijk uit over twee van de vragen die Friends-fans maar al te graag willen weten.

Op maandag 20 juli werd Schwimmer gezellig met Jimmy Fallon en maakte een aantal interessante onthullingen. In een aflevering van The Tonight Show met Jimmy Fallon in de hoofdrol, vertelde de acteur over de relatie tussen Rachel en Ross.

De acteur, vooral bekend van zijn vertolking van Ross op Friends, deelde zijn mening over het grote debat over de vraag of Ross en Rachel echt pauze hadden. “Ja, het is niet eens een vraag. Ze waren op een pauze, vertelde Schwimmer.

Zijn persoonlijke interpretatie van de relatie van het paar heeft fans er echter niet van weerhouden om mee te doen, onthulde de acteur. "Er zullen mensen zijn die, weet je, zich gedwongen voelen om te schreeuwen… 'je had pauze.'"

Volgens Schwimmer kunnen fans het er nog steeds niet over eens worden of de "pauze" van het paar het gedrag van Ross rechtvaardigde. "Mensen zijn zo hartstochtelijk verdeeld over de vraag of ze een pauze hadden", verklaarde hij.

Speciale geruchten over reünie

Schwimmer ging ook in op de geruchten over de reüniespecial van Friends, en fans zullen het misschien erg leuk vinden wat hij te zeggen heeft.

De acteur liet weten dat hij en de rest van de cast hopen de special binnenkort te kunnen filmen. "Deze reüniespecial, die we graag zouden opnemen… het zou misschien in augustus moeten gebeuren", onthulde Schwimmer.

Wat de inhoud betreft, kunnen fans achter de schermen materiaal verwachten, in tegenstelling tot een aflevering. "Het is eigenlijk een heel leuk interview en dan nog wat andere verrassingen", vertelde Schwimmer.

De acteur zorgde er echter voor dat de kijkers eraan herinnerd worden dat de aflevering "volledig zonder script" zal zijn.

COVID-19 Onzekerheid

Schwimmer heeft onthuld dat de timing van de reüniespecial van Friends sterk zal afhangen van de evolutie van de pandemie in de komende weken, Ondanks het enthousiasme van de cast, zijn er volgens de acteur twijfels of de pandemie zal voorkomen dat de special op schema wordt opgenomen. “Eerlijk gezegd, we wachten nog een week of twee af of we allemaal vaststellen dat het echt veilig genoeg is om te doen. En zo niet, dan wachten we tot het veilig is', zei Schwimmer.

Aanbevolen: