Alyssa Milano's transformatie in de afgelopen 10 jaar

Inhoudsopgave:

Alyssa Milano's transformatie in de afgelopen 10 jaar
Alyssa Milano's transformatie in de afgelopen 10 jaar
Anonim

Het is lang geleden dat het lieve meisje uit Who's The Boss de hoofdrol speelde in Charmed en een reeks andere belangrijke rollen in Hollywood. Alyssa Milano's acteer-cv was indrukwekkend, en deze getalenteerde actrice heeft de wereld laten zien dat ze haar kindersterrendom kan transformeren in een volledige carrière die tientallen jaren heeft geduurd. Ze heeft een manier gevonden om actueel te blijven en is actief betrokken geweest bij het uiten van haar mening over belangrijke kwesties en is haar fans blijven entertainen en betrekken tot ver buiten haar tijd op het kleine en het grote scherm.

In het afgelopen decennium heeft Alyssa Milano verschillende overgangen en levensveranderingen doorgemaakt, en ze heeft ze allemaal gedocumenteerd op sociale media zodat de wereld ze kan zien. USA Today meldt dat de groei en veranderingen die ze op persoonlijk niveau heeft doorgemaakt, fans ertoe heeft aangezet om nog meer te weten te komen over Milano's leven achter de schermen.

10 Ze werd een moeder

In het afgelopen decennium was moeder worden een van de belangrijkste transformaties die Alyssa Milano heeft meegemaakt. Op 31 augustus 2011 verwelkomden Alyssa Milano en haar man David Bugliari hun eerste kind ter wereld. Ze noemden hun nieuwe bundel van vreugde Milo Thomas Bugliari. In september 2014 kreeg ze een dochtertje genaamd Elizabella Dylan Bugliari, die ter wereld kwam met een gewicht van 7 lbs., 7 oz. Ze is dol op haar kinderen en laat ze vaak zien op sociale media.

9 Ze worstelde met Covid

Een van de meest schokkende transformaties waarmee Alyssa Milano de afgelopen 10 jaar te maken heeft gehad, is haar worsteling met COVID-19. Ze documenteerde haar strijd met dit gevaarlijke virus, en haar fans keken vol afschuw toe hoe ze de pijn en strijd onthulde die ze doorstond terwijl ze vocht om gezond te blijven. Er waren momenten van angst waarin ze haar bijna onvermogen om op adem te komen beschreef.

8 Ze verloor haar haar

Fans waren stomverbaasd om te zien dat een van de bijwerkingen van besmetting met COVID-19 plotselinge haaruitval was. Alyssa Milano ging naar Instagram om haar fans te laten zien hoe de strijd tegen het virus er echt 'uitzag' en ze keken met ontzetting toe terwijl ze bosjes en bosjes van haar haar met een borstel borstelde. Fans stuurden berichten van shock en steun, bemoedigend terwijl ze deze enge transformatie met moed tegemoet trad.

7 Haar politieke standpunt klonk luid

Fans van Milano volgden haar minachting voor Donald Trump een aantal maanden op rij op haar Twitter-feed. Milano groeide op om zeer vocaal te zijn in haar politieke houding en maakte er geen geheim van dat ze niets steunde waar de regering-Trump voor stond. Ze ging meerdere keren per dag naar sociale media om haar mening te delen over hoe slecht Trump met zijn presidentschap omging en pleitte bij elke gelegenheid luid voor Biden.

6 Ze werd een echte held

In een schokkende speling van het lot kwam Alyssa Milano in actie en redde mogelijk het leven van haar oom. Ze was onlangs een passagier naast hem, toen hij plotseling een medisch noodgeval kreeg en onsamenhangend achter het stuur werd. Samen met enkele barmhartige Samaritanen kon Milano het voertuig stoppen en reanimatie toedienen aan haar oom, die vervolgens met spoed naar het ziekenhuis werd gebracht voor professionele zorg.

5 Ze werd een auteur

Het is moeilijk te geloven, maar de schattige kinderster met wie zoveel fans zijn opgegroeid, heeft verschillende boeken geschreven en heeft officieel 'succesvolle auteur' toegevoegd aan haar steeds groter wordende lijst met prestaties. Alyssa Milano heeft meer dan 25 boeken geschreven, waaronder vele in de Hacktivist-reeksen, "Sorry Not Sorry" en "Project Animal Rescue". Haar boeken zijn online enorm verkocht en ze bleef interesse tonen om meer te schrijven.

4 Haar liefde voor planten bloeide echt

Een van de meest interessante en vermakelijke manieren waarop Alyssa Milano's persoonlijkheid groter is geworden dan het leven en ongelooflijk vermakelijk op sociale media, is door haar liefde voor planten. Ze heeft haar liefde voor planten vaak op sociale media laten zien en heeft naar haar zelfgekweekte projecten verwezen als haar 'plantenbaby's'. Dit passieproject heeft rust en sereniteit in haar leven gebracht.

3 Ze pleitte voor rassengelijkheid

Milano's groei en ontwikkeling in het afgelopen decennium heeft aangetoond dat ze een echte passie heeft voor een leven van echte gelijkheid voor iedereen, en ze heeft hard gewerkt om haar fans aan boord te krijgen met dezelfde manier van leven. Ze heeft gepleit voor degenen die worden gemarginaliseerd en geconfronteerd worden met raciale ongelijkheid, waaronder zwarte Amerikanen en de inheemse gemeenschap.

2 Ze sprak namens vrouwenrechten

Sinds ze opgroeide voor haar fans, is Alyssa Milano veranderd in een zeer krachtige, vocale en invloedrijke beroemdheid, en ze heeft haar positie gebruikt om zich uit te spreken voor vrouwenrechten. Tijdens spraakmakende discussiemomenten over seksuele uitbuiting en ongelijkheid voor vrouwen op de werkplek, heeft Milano zich uitgesproken in het pleiten voor verandering.

1 Ze moedigde fans aan om zich te laten vaccineren

Alyssa Milano weet uit de eerste hand hoe moeilijk het is om het COVID-19-virus te bestrijden. Ze is naar sociale media gegaan om haar ervaringen met de wereld te delen en heeft al haar fans aangemoedigd zich te laten vaccineren. Door haar pro-vaccinatie-opvattingen met fans te delen, heeft ze velen aangemoedigd hun angst voor het virus te overwinnen door actie te ondernemen en zich te laten vaccineren, en ze gaat vandaag door in deze benarde situatie.

Aanbevolen: