Hier is hoe het rijke machtspaar Nicky Hilton en James Rothschild het afgelopen jaar doorbrachten

Inhoudsopgave:

Hier is hoe het rijke machtspaar Nicky Hilton en James Rothschild het afgelopen jaar doorbrachten
Hier is hoe het rijke machtspaar Nicky Hilton en James Rothschild het afgelopen jaar doorbrachten
Anonim

De erfgename met "dagenlang benen" heeft het tegenwoordig behoorlijk druk, net als haar zus, Paris Hilton, die nu haar eigen show heeft op de Netflix streamingplatform. Het verschil tussen de twee vermogende zussen is dat Nicky haar handen vol heeft aan haar kinderen. De trotse mama deelt twee dochters, Theodora "Teddy" Marilyn en Lily-Grace Victoria met haar man, J ames Rothschild

Hoewel ze onder de radar blijft, heeft Hilton niet alleen moederdienst, ze is ook in de mode-industrie als ontwerper. Gezien haar werkterrein en roem, doen Hilton en haar man onberispelijk werk om rustig te blijven. Nicky en James - die de kleinzoon is van de derde Baron Rothschild - waren in 2015 getrouwd tijdens een uitbundige ceremonie die plaatsvond in Kensington Palace. Nu ze hun eigen kleine, fotogenieke gezin hebben, vragen we ons af hoe hun jaar is geweest - wat hebben ze gedaan om bezig te blijven tijdens de pandemie?

Dit is wat je moet weten!

7 Het leven in Malibu

Terwijl sommigen van ons de rest van de wereld niet hebben bezocht - of van onze banken zijn verhuisd - hebben Nicky Hilton, haar man en twee fashionista-dochters door de straten van het zonnige Malibu gelopen. De meiden krijgen hun streetstyle zeker van hun moeder!

Het paar, dat hun kinderen niet verbergt voor de paparazzi, is meer dan eens gezien tijdens familie-uitjes. Hun hechte band is duidelijk en bewonderenswaardig. Bovendien ziet de familie Rothschild er fantastisch uit terwijl ze dat doet!

6 Home Sweet Home

Voor velen gaf de pandemie hen de kans om meer met hun dierbaren door te brengen. Voor anderen dwong het hen om tijd apart door te brengen.

In het Rothschild-huishouden jongleerde Hilton met thuiswerken terwijl ze thuisonderwijs gaf aan de oudere dochter van het getrouwde stel. Toen ze in Manhattan woonden toen het coronavirus New York City trof, namen ze de beslissing om te verhuizen naar Long Island en in quarantaine te gaan in hun Brookhaven-huis. Het was in het belang van het hele gezin.

In een interview met de New York Times gaf mevrouw Rothschild toe dat quarantaine hen zegende met de kwaliteitsvolle familietijd die ze nodig hadden. Ze legde uit: "Gewoon samen zijn als gezin is leuk. Mijn man en twee dochters ontbijten, lunchen en dineren elke dag samen."

5 Bakken 101

Toen de pandemie toesloeg, was meel in geen enkele supermarkt te vinden! Ja, iedereen werd plotseling bakker - inclusief Hilton, Rothschild en de miniversies ervan.

In een interview met Footwear News sprak Hilton over hoe zij en haar liefje tijd doorbrachten met hun dochters als ze allemaal samen thuis waren. Om ze bezig te houden, gingen ze bakken en smulden ze van een heleboel Disney-films. Zo noemen we familygoals! Is er ruimte voor ons om mee te doen aan het zoete plezier?

4 Ouders buiten dienst

Deze verdienstelijke ouders hebben wat tijd vrij moeten nemen om hun handen niet vuil te maken aan hun kinderen helaas!

Nu zes jaar getrouwd, besloten de ouders van twee om een date night voor zichzelf te plannen en gingen naar Malibu om te genieten van een romantisch diner.

Volgens Daily Mail kleedden Nicky en James Rothschild zich nonchalant gekleed terwijl ze aan de oceaan aten bij Nobu. Het gelukkige paar kon ontspannen en quality time samen doorbrengen na een hectisch jaar. Ze zijn ook eerder gespot terwijl ze hand in hand door de straten van New York City slenteren, alleen zij tweeën.

3 Familiedata

Dates zijn niet alleen bedoeld voor koppels en volwassenen - dates kunnen voor het hele gezin zijn, net zoals de Rothschild-groep dat doet!

Nicky, een respectabel mode-icoon en ontwerper, stapte de drukke straten van NYC in met haar pastelroze Chanel-ensemble, echtgenoot en stijlvolle dochters. De socialite liefste moeder en papa maakten optimaal gebruik van de tijd van het gezin en maakten van Lily en Teddy's dag een zoete dag door ze te trakteren op cupcakes in de Little Cupcake Bakeshop in de SoHo-buurt. Wat een heerlijke traktatie!

2 Vier goede tijden

De Britse financier en Hilton hadden iets speciaals te vieren tijdens de pandemie!

Op 10 juli 2020 vierde het verliefde stelletje hun vijfde huwelijksverjaardag. Hoewel Hilton en Rothschild niets konden doen om de gedenkwaardige dag te vieren, werd deze op een andere manier met de wereld gedeeld. Hilton Rothschild herdacht hun speciale dag door een throwback-foto te plaatsen van de dag dat ze 'ik doe' tegen haar 'gram' zeiden. De erfgename van het hotel had geen flauw of lang bijschrift nodig - een foto zegt meer dan duizend woorden.

1 La Bella Vita

Wat klinkt er beter dan wijn, pasta en de oceaan?

Velen van ons hebben sinds vorig jaar niet meer het geluk gehad om te reizen, maar Hilton en de familie hebben onlangs de straten van Manhattan verlaten voor het pittoreske en schilderachtige zonovergoten Italië. En naast dat al haar volgers dagelijks kwijlen vanwege haar constante plaatsing van Italiaans eten op haar IG Stories, deelde ze ook een foto van het paar dat helemaal was opgeruimd in zeer mooie kleding. Een date night in Capri? Dat is meer!

Aanbevolen: