Blac Chyna's Celebrity Boxing Performance was een enorme mislukking

Inhoudsopgave:

Blac Chyna's Celebrity Boxing Performance was een enorme mislukking
Blac Chyna's Celebrity Boxing Performance was een enorme mislukking
Anonim

Blac Chyna heeft met ups en downs te maken gehad, en haar meest recente optreden was absoluut een neerwaartse spiraal. Ze probeerde fans te vermaken door te zingen tijdens een live boksshow, maar haar optreden zorgde ervoor dat het publiek zich volledig voor haar schaamde, en ze willen zeker niet dat ze haar rapspel ooit nog eens probeert.

In een videoclip die op Instagram is gepost, wordt Blac Chyna gezien in een strakke outfit met een oversized, dramatische zonnebril terwijl ze rond de boksring liep met een microfoon in haar hand.

Als ze de tekst van het nummer dat aan het spelen was probeerde te rappen, miste ze het doel, omdat het leek alsof ze onhoorbare woorden in de microfoon schreeuwde die niemand kon verstaan.

Fans waren het erover eens dat Blac Chyna veel te hard haar best deed om indruk te maken op het publiek, en ze faalde op tragische wijze.

Blac Chyna was veel te zachtaardig

Er zijn artiesten die elk podium beheersen waar ze op lopen en die van nature vertrouwen uitstralen als ze hun vaardigheden tentoonstellen voor hun fans. Fans denken absoluut niet dat Blac Chyna die gave heeft als het gaat om optreden.

Alles aan haar verschijning bij deze bokswedstrijd ontbrak energie, en helaas sloeg haar optreden deze keer volledig de plank mis. Ze wisselde haar tijd af door te staan en een paar dansbewegingen te maken, daarna de matten te gebruiken en op de grond op en neer te huppelen. Geen van beide was goed gedaan.

Blac Chyna was totaal niet indrukwekkend toen ze met haar microfoon in de hand door de ring ijsbeerde en stopte voor een groep fans die hun camera's hadden uitgestald. Ze begon provocerend te malen en te stuiteren, terwijl ze tegelijkertijd de teksten zag, en toen, net toen mensen dachten dat het niet erger kon, gebeurde het.

Blac Chyna deed plotseling de splitsingen en bleef stuiteren in die ongemakkelijke positie, waardoor fans veel meer een show kregen dan ze hadden verwacht.

Te hard proberen met de outfit werkte niet voor haar

Tijdens alle aspecten van dit optreden waarvan veel fans vonden dat ze te pijnlijk waren om naar te kijken, leek het erop dat Blac Chyna veel te hard haar best deed om 'cool' te zijn, maar dat leidde er alleen maar toe dat ze zichzelf belachelijk maakte.

Er was niets natuurlijks aan haar dansbewegingen, haar splitsingen maakten mensen ongemakkelijk en de manier waarop ze haar stem dempte in de microfoon bleek een epische mislukking te zijn.

Fans hoopten dat Blac Chyna op de een of andere manier haar vaardigheden zou kunnen benutten, maar in plaats daarvan leek het erop dat ze veel te hard haar best deed om een beeld van zichzelf naar voren te brengen dat te ver van haar verwijderd was werkelijke persona.

Ze werd meedogenloos online gesleept, met fans die grappen maakten over haar gebrek aan energie en haar slappe poging om te rappen, waarbij ze verklaarden dat ze absoluut geen stembereik had.

De consensus was dat Blac Chyna geen natuurlijke talenten naar voren bracht, en gewoon wanhopig probeerde actueel te blijven door deze verschijning te maken. Haar ronddraaiende bewegingen waren geen welkome traktatie, en de opmerkingen van fans suggereren dat als ze hoopte op een carrière in de schijnwerpers, het live uitvoeren van rapmuziek gewoon niet haar roeping is.

Aanbevolen: