Fans ontdekken een epische mislukking in de 'Friends'-reünie

Inhoudsopgave:

Fans ontdekken een epische mislukking in de 'Friends'-reünie
Fans ontdekken een epische mislukking in de 'Friends'-reünie
Anonim

De Friends Reunion-show werd eindelijk uitgezonden en fans over de hele wereld konden hun langverwachte oplossing krijgen! Ondanks enkele aanvankelijke aarzelingen over de beroemdheden die op de show verschenen, was het een enorm succes en bevredigde het echt de eetlust van fans die hunkeren naar de terugkeer van hun favoriete personages. Dat wil zeggen, totdat een enorme epische mislukking aan de oppervlakte kwam.

Fans weten niet zeker of ze ooit nog hetzelfde naar de reünieshow zullen kunnen kijken, nadat iemand erop wees dat Matt LeBlanc en Matthew Perry in de verkeerde stoelen zaten.

Echte fans van de show weten dat Joey en Chandler bepaalde plekken hadden om te zitten, en ze draaiden die volgorde om in de reünieshow, waardoor ze enorm van streek raakten en de balans op een grote manier verstoorde.

De Stoelramp

Friends wordt geprezen als een van de meest succesvolle sitcoms aller tijden. Het is een echt iconische show die zijn personages perfect cast, en na jaren van obsessief kijken naar syndicaten en een waanzinnige liefde voor het programma, kennen fans zeker de ingewikkelde details van elke aflevering.

Er waren een aantal consistente elementen waar fans altijd op vertrouwden, en ze waren niet van plan om deze enorme verandering in de reünieshow te missen.

Chandler en Joey waren altijd onder de indruk van hun verstelbare La-Z-Boy-stoelen - niemand kan Rosita vergeten! Bij het kijken op televisie stond Joey altijd rechts van Chandler. Voor de camera's betekende het dat fans Joey aan de linkerkant en Chandler aan de rechterkant zagen als ze naar de jongens keken. Dit was de rituele plaatsing voor elke show, elke keer… tot nu toe.

Fans zijn niet blij met de verandering.

Fans boos over de stoelplaatsing

Fans zijn geïrriteerd door de nieuwe stoelplaatsing en zijn teleurgesteld dat dit onderdeel van de reünieshow niet goed is afgehandeld.

Onmiddellijk na de uitzending van de show kwamen er opmerkingen hierover naar boven, waarbij fans schreven om te zeggen; "het irriteerde me dat Joey en Chandler (Matthew en Matt) aan de verkeerde kant in de stoelen zaten," evenals; "onmiddellijke totale ergernis", en "Je zou denken dat Joey de essentie van de stoel terug zou brengen en op de juiste coördinaten zou plaatsen. Nee."

Het is op dit moment onduidelijk of dit een bizarre mix-up was, of dat het netwerk probeerde te knoeien met fans om te zien of ze de discrepantie zouden opmerken, maar hoe dan ook, dit was een zeer ongewenste verandering.

Aanbevolen: